Υγεία

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – πώς λειτουργεί, απόψεις, τιμές

Η έλλειψη καλσιφερόλη στην παιδική ηλικία οδηγεί σε ραχίτιδα μελών, μεσήλικες ανθρώπους να αισθάνονται αδυναμία και πόνο στο σώμα, σε μεγάλη ηλικία οδηγεί σε οστεοπόρωση. «Sunny» βιταμίνη D3 απαραίτητη για γερά κόκαλα, δόντια και το αίμα. Όταν η ανεπάρκεια βιταμίνης Α αυξάνει τον κίνδυνο των λοιμωδών, καρδιαγγειακών και νευρολογικών ασθενειών.

Ποια είναι η χρήση της βιταμίνης D3 για παιδιά και ενήλικες

Μόριο χολοκαλσιφερόλη, που προέρχονται από τα τρόφιμα και συντίθεται από το δέρμα χάρη στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Η πιο συνήθης ονομασία της ουσίας – βιταμίνη D3. Άλλες καλσιφερόλη, για παράδειγμα, εργοκαλσιφερόλη (D2), έχουν παρόμοιες φαρμακολογικές ιδιότητες.

Γιατί χρειαζόμαστε τη βιταμίνη D3: H4>
 • για να αποτρέψει την αποσύνθεση των δοντιών, οστεοπόρωσης, ραχίτιδα, ανοσοανεπάρκεια?
 • βελτίωση της απορρόφησης και μεταβολισμού του ασβεστίου, φωσφορικά άλατα?
 • η ομαλοποίηση της περιεκτικότητας των ανόργανων συστατικών στα οστά και τα δόντια.

Χωρίς καλσιφερόλη το σώμα δεν είναι σε θέση να απορροφήσει σωστά το ασβέστιο και το φώσφορο. Ως αποτέλεσμα, αλλάζοντας μια λειτουργία. Για παράδειγμα, εάν η έλλειψη ασβεστίου διαταράσσεται πήξη του αίματος. Μακροθρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την αντοχή των οστών, διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών, μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων.

Η καθημερινή απαίτηση

Βιταμίνες που εισέρχονται στο σώμα με την τροφή, δεν είναι αρκετό. Ενδοκρινολόγοι έχουν αποδείξει ότι σε ορισμένες περιόδους της ζωής καλσιφερόλη καταναλώνονται σε αυξημένες ποσότητες. Περισσότερη βιταμίνη D3 απαιτείται για εντατική ανάπτυξη, μολυσματικές ασθένειες, τραυματισμούς εις το δέρμα.

καλσιφερόλη Δραστηριότητα μετράται σε διεθνείς μονάδες, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε μονάδες μάζας. Για παράδειγμα, 1 IU = 0,025 μg χοληκαλσιφερόλη. 1 μg βιταμίνης D3 αντιστοιχεί σε 40 IU.

Ελάχιστες ημερήσιες απαιτήσεις και ασφαλή μέγιστη δόση της βιταμίνης D3 (IU / ημέρα): H4>
 • Βρέφη 0-6 μηνών -. 400 έως 1.000
 • Βρέφη 6-12 μηνών -. 400 έως 1500
 • Τα παιδιά 1-3 ετών -. 600 – 2500
 • Τα παιδιά 3-8 ετών -. 600 – 3000
 • Παιδιά 8-17 ετών -. 600 έως 4000
 • Ενήλικες 18-70 ετών -. 600-4000
 • Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού -. 600-4000
 • Πάνω από 70 ετών – 800 – 4000

.

Αν τα πόδια σας στο Sunny ημέρες, η επιδερμίδα είναι αρκετή βιταμίνη D3. Τα βρέφη, οι ηλικιωμένοι, οι εκπρόσωποι των πολλών επαγγελμάτων, λίγοι είναι στο δρόμο, σπάνια μένουν χωρίς ρούχα στον ήλιο. Ανάγκες του σώματος σε καλσιφερόλη μπορεί να αντισταθμιστεί από τα συμπληρώματα βιταμινών και σωστή διατροφή

Περισσότερα on’attuale.EN:. Σιρόπι κλενβουτερόλη: πώς να χρησιμοποιούν για τα παιδιά, τη σύνθεση και αναλόγων του φαρμάκου βρογχοδιασταλτικού

Ποιες τροφές περιέχουν περισσότερα D3: H4>
 • μουρουνέλαιο?
 • μαύρο χαβιάρι?
 • ιχθυέλαιο?
 • λιπαρού θαλάσσιο ψάρι?
 • το βούτυρο?
 • κρόκο αυγού?
 • κατσικίσιο γάλα.

Η συνήθης δίαιτα των κατοίκων της Ευρώπης δεν περιέχει την απαιτούμενη ποσότητα των D2 και D3. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η καλσιφερόλη ελλείμματος από 50-90% σε παιδιά και ενήλικες. Οι εμπειρογνώμονες έχουν καλέσει ο κύριος λόγος είναι η χαμηλή διαιτητική πρόσληψη και ανεπαρκή σχηματισμό χοληκαλσιφερόλη στο δέρμα.

Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας και της έλλειψης της βιταμίνης D3 στο σώμα

Η αυξημένη κατανάλωση και μειωμένη απορρόφηση των καλσιφερόλη οδηγήσει σε έλλειψη των βιολογικώς δραστικών ουσιών. Πρώτα ανεπάρκεια D3 δεν εκδηλώνεται, επειδή το σώμα έχει αντισταθμιστικό ικανότητες. Στο μέλλον, παραβίασε την απορρόφηση και το μεταβολισμό του ασβεστίου, αλλάζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την πορεία της φλεγμονώδους διαδικασίας.

Τα πρώτα σημάδια της ανεπάρκειας: H4>
 • πόνο στο γόνατο και τις αρθρώσεις του ισχίου?
 • συχνή μολυσματική ασθένεια?
 • χρόνιας κόπωσης?
 • εποχιακή κατάθλιψη?
 • μυϊκό πόνο.

Όταν το σώμα χάνει υποβιταμίνωση D3 ή βιταμίνη που βρίσκονται στα τρόφιμα, αλλά δεν αφομοιώνονται. Εάν το επίπεδο του ασβεστίου στο πλάσμα μειώνεται, τότε η έλλειψη kompensiruet σε βάρος του «έκπλυση» των οστών του σκελετού. Hypo – ή αβιταμίνωση οδηγούν σε οστεομαλακία και οστεοπόρωση, το νευρικό και καρδιαγγειακών παθήσεων

.

Γιατί συνταγογραφήσει βιταμίνη D3

Η κατεργασία διεξάγεται σε καλσιφερόλη οστεομαλακία, που συμβαίνουν στο φόντο των μεταβολικών διαταραχών του ασβεστίου και του φωσφόρου, τραύμα και παρατεταμένη ακινητοποίηση. Φάρμακα με βιταμίνη D3 ενδείκνυται για την πρόληψη των ασθενών hypovitaminosis από τις ομάδες υψηλού κινδύνου που πάσχουν από σύνδρομο δυσαπορρόφησης (δυσαπορρόφησης), χρόνια φλεγμονή του λεπτού εντέρου, η κίρρωση του ήπατος.

Βιταμίνη D3 λαμβάνονται σε: H4>
 • κατάγματα με μια αργή σχηματισμό τύλου?
 • απώλεια του ασβεστίου ( «πλύση μακριά» των οστών και των δοντιών)?
 • μεταβολική οστεοπάθεια (νόσος των οστών)?
 • οστεοπόρωσης διαφόρων προελεύσεων?
 • ραχίτιδα και ραχίτιδα κατάσταση?
 • μυϊκό πόνο, spazmofilii?
 • gipocalziemicescoe τέτανο?
 • απλό ψωρίαση, λεύκη?
 • ανεπάρκεια της βιταμίνης D?
 • οστεομαλακία.

Βιταμίνη D3 για μωρά συνταγογραφείται για την πρόληψη της ραχίτιδας και παρόμοιες συνθήκες. Έλλειμμα καλσιφερόλη εκδηλώνεται σε βρέφη με τέλη κλείσιμο της fontanel, απώλεια των σκελετικών μυών. Διαταραγμένη ανοργανοποίησης οστού, ως εκ τούτου, είναι παραμορφωμένο.

Η προφυλακτική χορήγηση D3 είναι απαραίτητη για παιδιά και ενήλικες με υποσιτισμό, vegan διατροφή, ανεπαρκής έκθεση στον ήλιο, και η έλλειψη σωματικής άσκησης. Οι γυναίκες βιταμίνη D3 χορηγείται μετά από 45-50 ετών για την πρόληψη της οστεοπόρωσης, σοβαρή εμμηνόπαυση. Η πρόσθετη πρόσληψη των καλσιφερόλη στην ενηλικίωση αποτρέπει ευθραυστότητα των οστών, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα

Διαβάστε περισσότερα on’attuale.EN: Hemlock – θεραπευτικές ιδιότητες και αντενδείξεις των βοτάνων.

Ποια είναι η διαφορά της βιταμίνης D και D3

Καλσιφερόλη είναι ένα συγκρότημα από 5 στεροειδών ουσιών με παρόμοιες φυσιολογικές δράσεις. Η βιταμίνη D δεν υπάρχει ως ατομική χημική ένωση σε αντίθεση με κάθε αντιπροσωπευτική ομάδα. Σύμφωνα με μελέτες το 90% των αποθεματικών της βιταμίνης D στον οργανισμό οφείλεται στο σχηματισμό του στο δέρμα όταν φωτίζεται από τον ήλιο. Μόνο το 10% προέρχεται από τα τρόφιμα.

Υψηλότερες δόσεις του καλσιφερόλη χρησιμοποιηθεί για να της φαρμακευτικής θεραπείας. Οι βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και τα συμπληρώματα διατροφής που προδιαγράφεται για προληπτικούς σκοπούς. Η προέλευση της βιταμίνης D δεν επηρεάζει τη συμμετοχή στο μεταβολισμό. Μια πολύ πιο συχνά για την πρόληψη και τη θεραπεία χοληκαλσιφερόλη (χοληκαλσιφερόλη).

παράγουν μια ουσία από λανολίνη, η οποία εκχυλίζεται κατά τη διάρκεια της πλύσεως του μαλλιού προβάτων. Πρώτα καθαρίζονται πρώτων υλών, εκκρίνουν 7-dehydrocholesterol, ακτινοβοληθεί με υπεριώδες φως. D2 πάρει όταν η ίδια μεταχείριση της εργοστερόλης συντίθενται από μύκητες ή λειχήνες.

Πώς να πάρετε κάψουλες βιταμίνης D3 σε παιδιά και ενήλικες

Το φάρμακο είναι υπό τη μορφή μασώμενων διαλύματος δισκίων, καψουλών, λάδι ή νερό. Καλσιφερόλη είναι λιποδιαλυτές ουσίες, έτσι ελαιώδες διάλυμα για ένεση και κατάποση θεωρείται ότι είναι η καλύτερη επιλογή.

κάψουλες Ασβέστιο-D3-ΜΙΚ μπορεί να πάρει και παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες-2-3 κομμάτια δύο φορές την ημέρα με το φαγητό. Για την πρόληψη ασθενειών που προκαλούνται από την έλλειψη της βιταμίνης D, συνταγογραφηθεί μια πορεία 1 μήνα. τη θεραπεία της οστεοπόρωσης διεξήχθη επί 3 μήνες.

Η βιταμίνη D3 για παιδιά νεαρή ηλικία, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε με τη μορφή σταγόνων υποδοχής στο εσωτερικό. Η ελάχιστη δόση δίνοντας το καλοκαίρι μέγιστο και το χειμώνα. Η προφυλακτική χορήγηση σε παιδιά συνεχίζουν τις 2 πρώτα χρόνια της ζωής.

διάλυμα ελαίου Vigantol διορίζει τελειόμηνα νεογνά 1 σταγόνα, πρόωρο – 2 σταγόνες ημερησίως. Σε ραχίτιδα, η δόση αυξάνεται σε 2-8 σταγόνες ανά ημέρα. Ρουτίνας εισδοχής για ενήλικες και παιδιά – 1 ή 2 σταγόνες / ημέρα, το σύνδρομο της δυσαπορρόφησης – από 5 έως 8 σταγόνες σε οστεομαλακία – από 2 έως 8 σταγόνες, για την οστεοπόρωση -. Από 2 έως 5 σταγόνες

Aquaderm διορίζει νεογέννητο 4 εβδομάδες βασισμένες στην 1-2 σταγόνες ανά ημέρα, με ραχίτιδα – από 2 έως 10 σταγόνες / ημέρα ανάλογα με τη σοβαρότητα, οι έγκυες 1 σταγόνα την ημέρα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης – 1 ή 2 σταγόνες / ημέρα με 1 κ.σ. το υγρό. . Ίδια δοσολογία που συνιστάται από τους κατασκευαστές στις οδηγίες για διάλυμα χρήσης Aqua Complivit D3

Διαβάστε περισσότερα on’attuale.EN: Φασόλια: Οφέλη και βλάπτει την υγεία

Εφαρμογή της εγκυμοσύνης και του θηλασμού

Η χοληκαλσιφερόλη στην κλίμακα των πιθανών κινδύνων για το έμβρυο που χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανήκει στην κατηγορία C. Αυτό σημαίνει ότι οι σχετικές μελέτες δεν έχουν διεξαχθεί, όμως, η χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να δικαιολογηθεί από το δυνητικό όφελος για η μητέρα με προφανείς αρνητικές συνέπειες για το έμβρυο.

Το φάρμακο συνταγογραφείται σε έγκυες γυναίκες σε χαμηλές δόσεις. Η μακροχρόνια υπερδοσολογία μπορεί να προκαλέσει εμβρυϊκή υπερευαισθησία σε βιταμίνη D3, και άλλες ανεπιθύμητες συνέπειες.

Είναι δεδομένο ότι χοληκαλσιφερόλη περνά στο μητρικό γάλα, αν η θηλάζουσες γυναίκα παίρνει το φάρμακο σε δόσεις υψηλότερες από τις συνιστώμενες αρκετές φορές. Κατά τη διάρκεια της σίτισης του μωρού πρέπει να είναι πόσιμο βιταμίνης D3 στο ελάχιστο που απαιτείται δόσεις για να αποφευχθεί η υπερβολική δόση στο μωρό σας.

Η σύγχρονη έρευνα έχει αποκαλύψει τις ευεργετικές επιδράσεις της βιταμίνης D3 στο αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας. Χοληκαλσιφερόλη χρήσιμα σε διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, την προετοιμασία για τη σύλληψη, IVF.

Αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα

Αντιόξινα – Gastal, Gastracid, Maalox – με την παρατεταμένη χρήση ή σε υψηλές δόσεις έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από Καλσιφερόλη. άλατα αργιλίου στη σύνθεση των φαρμάκων από καούρα μπορεί να διαταράξει ανοργανοποίησης οστού.

Η απορρόφηση της χοληκαλσιφερόλης μειώσει αντιεπιληπτικά φάρμακα, το αντιβιοτικό ριφαμπικίνη, χολεστυραμίνη, που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη της αθηροσκλήρωσης και κνησμός του δέρματος, με απόφραξη της χοληφόρου οδού. Η βιταμίνη D3 μπορεί να ενισχύσει τα τοξικά αποτελέσματα των καρδιακών γλυκοζιτών.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

χοληκαλσιφερόλη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται όταν αυξημένη συγκέντρωση ασβεστίου στο αίμα και στα ούρα, και ο σχηματισμός των λίθων ασβεστίου (πέτρες στα νεφρά). Απαγορεύεται να λάβει D3 με υπερευαισθησία στη δραστική ουσία ή άλλα συστατικά των σταγόνων / δισκία. Αντενδείξεις είναι νεφρική ανεπάρκεια, σαρκοείδωση.

παρενέργειες που προκαλούνται συχνά από Αλλεργία σε βιταμίνη D3, υπερασβεστιαιμία ή / και υπερασβεστιουρία. Υπάρχουν αδυναμία, πονοκέφαλος, πόνοι μυών και αρθρώσεων, ναυτία, ευερεθιστότητα. Χρόνια χορήγηση και υπερβολικών δόσεων μπορεί να προκαλέσει ναυτία, διαταραχές του καρδιακού ρυθμού. Ανησυχώντας για σοβαρή δίψα, αύξηση του σχηματισμού των ούρων. Στο μέλλον, υπάρχουν συνθήκες για το σχηματισμό των λίθων των νεφρών, νεφρασβέστωση.

Σημειώστε ότι χοληκαλσιφερόλη είναι μέρος της πολυβιταμινούχο συμπλοκών. Ταυτόχρονη λήψη πολλών παρασκευασμάτων που περιέχουν βιταμίνη D3 μπορεί να οδηγήσει σε υπερασβεστιαιμία. Ελλείψει συμπτώματα της ανεπάρκειας της D3, λαμβάνει την ελάχιστη δόση του φαρμάκου, ή να περιορίζεται στο συμπερίληψη στη διατροφή των τροφών πλούσιων σε βιταμίνες.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...