Υγεία

Vitaelife Pharma Omega 3 – πού να το αγοράσουν και πώς είναι η τιμή;

Περιεχόμενο:

 1. Γιατί πρέπει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
 2. Χρήσιμες ιδιότητες
 3. Οφέλη για τις γυναίκες
 4. Οφέλη για τους άνδρες
 5. Αντενδείξεις

Εις το ανθρώπινο σώμα λειτούργησε βέλτιστα, χρειάζεται όχι μόνο βιταμίνες και μέταλλα, και άλλες βιολογικώς δραστικές ουσίες. Αυτές περιλαμβάνουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα – το οικοδομικό υλικό για τα κύτταρα και τους ιστούς που παρέχονται με το φαγητό. Μια ανεπάρκεια των βιοδραστικών ενώσεων είναι μια αιτία της καρδιαγγειακής νόσου, παθολογιών του μυοσκελετικού συστήματος. Ποιες ευεργετικά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης, τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών. Και παιδίατροι συνιστούν συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα αυτών των οργανικών ουσιών σε παιδιά διατροφή για αύξηση της αντίστασης του οργανισμού στις ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις.

Για να αυξήσετε τις προστατευτικές δυνάμεις του σώματος θα πρέπει να περιλαμβάνει σε σας έλαια διατροφή, τους σπόρους, τα ψάρια – τις κύριες πηγές των ωμέγα-3

Γιατί πρέπει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα

Οι άνθρωποι που νοιάζονται για την υγεία τους, προσπαθήστε να τρώτε τροφές που περιέχουν πρωτεΐνες και υδατάνθρακες. Αυτές οι βιοδραστικές ενώσεις είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και τη διαίρεση των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα, εμπλέκονται ενεργά σε μεταβολικές διεργασίες. Αλλά για λιπαρά οπαδούς τροφίμων ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι επιφυλακτικοί, γνωρίζοντας την ικανότητά τους να φράξει τα αιμοφόρα αγγεία και να διαταράξουν τη γαστρεντερική οδό. Οι γιατροί προειδοποιούν ότι η έλλειψη υγιούς λιπιδίων, αργά ή γρήγορα θα προκαλέσει ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα υγείας.

οξέα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα χρησιμεύουν ως απόθεμα ενέργειας του σώματος. Εάν ποσοτική περιεχόμενό τους στα καθημερινά μενού μικρότερη από 35-40%, οι διαδικασίες της ανάπτυξης και διαίρεσης των κυττάρων μειώνεται σημαντικά. Η μεταβολική διαταραχή γίνεται η αιτία της επιδείνωσης της εμφάνισης ενός ατόμου, τον κάνει ευάλωτο σε πολλές εξωτερικές και εσωτερικές αρνητικοί παράγοντες.

Ωμέγα-3 είναι λίπη που υπερβολική κατανάλωση θρεπτικά σούπες ή ψησίματος εναποτίθενται στους γλουτούς και στην κοιλιά. Αυτές οι βιολογικώς δραστικές ουσίες που εμπλέκονται σε μεταβολικές διεργασίες, είναι δομικά συστατικά των κυτταρικών τοιχωμάτων και μεμβρανών. Μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες τους – που συμμετέχουν στην παραγωγή των ιστών του σώματος για να ορμόνη-όπως ουσίες προσταγλανδίνες. Γιατί η ανάγκη για τον άνθρωπο αυτές οι βιοδραστικών ενώσεων:

 • ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης?
 • υποστήριξη βέλτιστη κατάσταση των μεγάλων και των μικρών αιμοφόρων αγγείων?
 • η λειτουργία του καρδιακού μυός?
 • ομαδική εργασία λείων μυών και γραμμωτούς μυϊκή?
 • ορθή νεύρωση (νευρική μετάδοση ώθηση στο κεντρικό νευρικό σύστημα).

Εισαγωγή ωμέγα-3 στη διατροφή έχει θετική επίδραση στην κατάσταση της υγείας των ενηλίκων και των παιδιών. Γιατί το ανθρώπινο σώμα συχνά υπάρχει έλλειψη των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, επειδή είναι παρούσα σε πολλά τρόφιμα; Το γεγονός ότι τα ω-3 είναι ανθεκτικά και καταστρέφονται κατά τη διαδικασία της παρατεταμένης αποθήκευσης ή θερμική επεξεργασία. Σε ένα κομμάτι τηγανισμένα σε φρυγανιά θαλάσσιο ψάρι περιέχει σχεδόν καθόλου χρήσιμα βιολογικώς δραστικές ενώσεις -. Αν καταστρέφονται κάτω από υψηλή θερμοκρασία

Η κατανάλωση τροφίμων με ωμέγα-3 θα εμποδίσει την ανάπτυξη υπέρτασης και ξαφνική πίεση άνοδος
– 25% iherb.com Solgar, ωμέγα-3 ψαριών συμπυκνώματος ελαίου, 240 softgels ★★★★★ 1 569 1 177 RUB RUB Αγορά safesmart γνώμες

Χρήσιμες ιδιότητες

Χρησιμοποιήστε ωμέγα-3 για γυναίκες και άνδρες κυρίως σε αντιφλεγμονώδη τους δραστηριότητα. Παθογόνα βακτήρια, ιοί, ζυμομύκητες όπως μύκητας μετά τη διείσδυση στο ανθρώπινο οργανισμό αρχίζει να αναπτύσσεται ενεργά και να πολλαπλασιάζονται. Κατά τη διαδικασία της ζωής που εκπέμπουν τοξικές ουσίες που δηλητηριάζουν τα κύτταρα και τους ιστούς. Υπό την επίδραση της ανοσολογικής απόκρισης αναπτύσσει μια εκτεταμένη φλεγμονώδη διεργασία προκαλεί πόνο. Εάν το ανθρώπινο σώμα έχει μία παροχή ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη των γεγονότων κατά τέτοιο αρνητικό τρόπο. Το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιείται μπροστά από την καμπύλη, καταστρέφοντας μολυσματικών και αλλεργικών παραγόντων για τη θεραπεία της φλεγμονής.

Για πολυακόρεστα οξέα χαρακτηρίζονται από ποικίλες ευεργετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό:

 • δυναμικοποίηση η σύνθεση των βιολογικά δραστικών ενώσεων (εικοσανοειδών), οι οποίες είναι απαραίτητες για την βιοχημική αντίδραση s?
 • την εξασφάλιση της παράδοσης των θρεπτικών ουσιών και μοριακό οξυγόνο στο μαλακό, αρθρικό, οστού, χόνδρου και μυϊκό ιστό?
 • βελτίωση της συσταλτικής λειτουργίας της μυοκαρδίου?
 • για να αυξήσει την ελαστικότητα και την ομαλοποίηση της διαπερατότητας των τριχοειδών αγγείων, φλεβών, αρτηριών?
 • εμποδίζοντας την ανάπτυξη αλλεργικής αντίδρασης s – έκζεμα, κνίδωση, ατοπική δερματίτιδα?
 • επιταχύνει την αναγέννηση των κατεστραμμένων ως αποτέλεσμα τραύματος ή φλεγμονώδους διεργασίας των ιστών?
 • σταθεροποίηση της συναισθηματικής κατάστασης -. Η εξάλειψη των υψηλών άγχος και νευρική διεγερσιμότητα οφείλεται στην παραγωγή της «ορμόνης της ευτυχίας» σεροτονίνης και την καταστολή της παραγωγής της «ορμόνης του στρες» κορτιζόλης

Ένα από τα πιο σημαντικές λειτουργίες των πολυακόρεστων λιπαρών – καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων από μπλοκ της χοληστερόλης. Συμμετέχουν στη διαμόρφωση των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας. Αυτά τα συγκροτήματα transporterowych χοληστερόλης στα όργανα-στόχους, και στη συνέχεια απομακρύνεται από το σώμα, δεν αναβολή στις φλέβες και τις αρτηρίες. Η τακτική κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων τους.

το ωμέγα-3 ταχύτητα το μεταβολισμό και να μειώσει την όρεξη, η οποία οδηγεί σε μια σταδιακή μείωση του σωματικού βάρους

Για απώλεια βάρους

Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα διεγείρουν την βέλτιστη λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα, να βελτιώσει περισταλτισμό και την πέψη, προλαμβάνει την ανάπτυξη των σηπτικός και διαδικασίες ζύμωσης. Ως εκ τούτου, ωμέγα 3 για την απώλεια βάρους χρησιμοποιείται για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • μείωση της όρεξης?
 • ελαττωμένη λαχτάρα για γλυκά?
 • πλήρη πέψη των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων?
 • συσσώρευση προειδοποίηση στους ιστούς των επιβλαβών τριγλυκεριδίων.

μεγάλης σημασίας για μια σταδιακή απώλεια βάρους και έχει την ικανότητα των ωμέγα-3 να επιταχύνει το μεταβολισμό. Το φαγητό δεν στέκονται πολύ στο στομάχι και τα έντερα, και ένα πλήρες διάλειμμα κάτω και προσροφά βλεννώδεις μεμβράνες τους.
iherb.com Madre Labs, Omega 800, 1000 mg, 30 κάψουλες ιχθυελαίου ★★★★★ 609 RUB Αγορά safesmart γνώμες

Για το δέρμα

Η κακή κατάσταση των πλακών του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών είναι σε άμεση αναλογία με την ποσότητα των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων στο σώμα. Αυτές οι βιοδραστικές ενώσεις επιταχύνουν τις διαδικασίες των μεταβολισμούς, συμβάλλοντας στην εξάλειψη της ακμής, ελάσσονα εξανθήματα και ερυθρότητα, τα αποτελέσματα της ακμής (ουλές, ουλές, λάκκους). Άλλα οφέλη των ωμέγα-3 για το δέρμα:

 • να αυξήσει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα?
 • αποφευχθεί η πρόωρη εμφάνιση των γραμμών του προσώπου και τις ρυτίδες.

Το περισσότερο στην ανθρώπινη διατροφή της τροφές με ωμέγα-3, τόσο πιο γρήγορα θεραπεύσει από γρατσουνιές δέρματος, μώλωπες, εγκαύματα, πληγές του. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το στάδιο της αποκατάστασης μετά από τραυματισμούς, οι γιατροί συνιστούν επιπλέον πρόσληψη πολυακόρεστων λιπαρών οξέων.

Για αρμούς

Νευρολόγοι και οι χειρουργοί συνταγογραφήσει πάντα φάρμακα ή διαιτητικά συμπληρώματα με πολυακόρεστα λιπαρά οξέα σε ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καταστροφική εκφυλιστικές αλλαγές σε ένα από τα τμήματα του νωτιαίου μυελού. Πόσο χρήσιμο ωμέγα-3 για αρμούς:

 • να μειώσει την ένταση του πόνου?
 • σταματήσει η φλεγμονώδης διαδικασία?
 • παραδίδεται σε έναν ιστό μοριακό οξυγόνο, θρεπτικές ουσίες και βιοενεργού ουσίας.

Ανεπάρκεια των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στα κοινά και των χόνδρων κυττάρων και ιστών σε αρκετές φορές αυξάνει την πιθανότητα της ανάπτυξης των οστεοχόνδρωση, αρθρίτιδα, αρθροπάθεια, κήλη δίσκους και ισχιαλγία.

Συνεχής κατανάλωση τροφίμων με ωμέγα-3 θα αποφευχθεί πρόωρη καταστροφή των οστών, αρθρώσεων και χόνδρου ιστούς

Οφέλη για τις γυναίκες

Μαιευτήρες συστήνουν ότι οι γυναίκες μετά την έναρξη της φυσικής εμμηνόπαυσης να συμπεριλάβει σε τρόφιμα διατροφή σας με υψηλή συγκέντρωση των ωμέγα-3. Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, υπάρχουν διάφορες παραβιάσεις του μεταβολισμού, προκαλώντας ευθραυστότητα των οστών, συναισθηματική διαταραχή, την ξηρότητα του δέρματος και των βλεννογόνων, συμπεριλαμβανομένης του κόλπου. Η πρόσθετη πρόσληψη των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, ομαλοποιεί την εργασία των ενδοκρινών αδένων, επιταχύνει το μεταβολισμό, την εξάλειψη νευρολογικών διαταραχών. Γιατί οι γυναίκες λαμβάνουν ωμέγα-3 αλλού:

 • μειωμένη σοβαρότητα του πόνου κατά την έμμηνο ρύση?
 • πρόληψη της πρόωρης γήρανσης?
 • πρόληψη των καλοήθων και κακοήθων νεοπλασμάτων στο αναπαραγωγικό σύστημα, μαστικούς αδένες.

για την εξάλειψη των προβλημάτων με το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά, θα επιτρέψει την ένταξη στο καθημερινό μενού των τροφίμων με ωμέγα-3

Οι γιατροί συστήνουν να εμπλουτίσουν το καθημερινό μενού σας, τροφές με πολυακόρεστα λιπαρά σε γυναίκες που ετοιμάζονται να συλλάβουν ή να έχουν προβλήματα με το υπερβολικό βάρος.

Οφέλη για τους άνδρες

Μετά από 45 χρόνια στο ανδρικό σώμα μειώνει σταδιακά την παραγωγή της τεστοστερόνης. Και από την ποσότητα της ορμόνης αυτής εξαρτάται από την πλήρη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που εμπλέκονται άμεσα στη σύνθεση των ορμονών-όπως ουσίες, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης.
– 14% iherb.com Madre Labs ιχθυέλαιο ωμέγα-3 premium, μη-ΓΤΟ, χωρίς γλουτένη, 100 … ★★★★★ 476 408 RUB RUB Αγοράστε safesmart απόψεις
Διατροφή για τους άνδρες θα πρέπει να περιλαμβάνει πολλά λιπαρά ψάρια, ξηρούς καρπούς, τα όσπρια και τα φυτικά έλαια. Ότι περιέχουν ευεργετικά πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Γιατί οι άντρες παίρνουν ωμέγα-3:

 • βελτίωση της ισχύος?
 • αυξάνει τη λίμπιντο?
 • πρόληψη της προστατίτιδας?
 • να αυξήσει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Οι γιατροί συνιστούν ότι οι άνδρες που σχεδιάζουν να γίνουν πατεράδες, πρόσθετη χρήση των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στη μορφή των φαρμάκων ή συμπληρωμάτων για να βελτιώσουν την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος.

Αντενδείξεις

Οφέλη και βλάπτει των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων εξαρτώνται άμεσα από την καταλληλότητα και την ορθότητα της χρήσης τους. Όταν στο ανθρώπινο σώμα με φυτικά και ζωικά τρόφιμα έχει έναν επαρκή αριθμό αυτών των οργανικών ενώσεων, το επιπλέον πρόσληψη των φαρμακολογικών σκευασμάτων ή βιολογικώς δραστικά πρόσθετα θα προκαλέσει υπερβολική δόση. Τα κύρια συμπτώματα αυτής της απειλής για την κατάσταση της υγείας του ανθρώπου περιλαμβάνουν τέτοια συμπτώματα:

 • η διαταραχή του πεπτικού σωλήνα – ναυτία, έμετος, υπερβολικά αέρια, διάρροια ή δυσκοιλιότητα?
 • υπνηλία, λήθαργο, αδυναμία, ζάλη?
 • πονοκεφάλους, από κοινού, μυϊκός πόνος?
 • φτωχή πήξη του αίματος, ο σχηματισμός μεγάλων αιματωμάτων, ακόμη και για ελαφρά τραύματα?
 • υπόταση?
 • πόνο ή άλλη ενόχληση στο ήπαρ.

Τα λιπαρά οξέα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος σχεδόν όλων των βιοχημικών διεργασιών στο ανθρώπινο σώμα. Ως εκ τούτου εξαιρετικά σπάνιο ατομική δυσανεξία αυτών των βιολογικά ενεργών ουσιών. Αντενδείξεις οι κύριες αντενδείξεις των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα περιλαμβάνουν:

 • υπερβιταμίνωση?
 • κακή αφομοίωση των ιχνοστοιχείων ασβεστίου ή περίσσειας του στο ανθρώπινο σώμα?
 • η μείωση στην λειτουργική δραστηριότητα του θυρεοειδούς αδένα?
 • μια ανοιχτή μορφή της φυματίωσης.

Η πρόσθετη πρόσληψη των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων απαγορεύεται αυστηρά όταν φτωχή πήξη του αίματος ή η παρουσία της αιμορραγίας (ραγάδες, αιμορροΐδες, του ορθού). Αντενδείξεις περιλαμβάνουν οξείες και χρόνιες ασθένειες του ήπατος και των νεφρών.

! Αγαπητοί αναγνώστες Priroda-Znaet.ru Ψηφοφορία για το άρθρο: (ψήφοι 1 , μέση βαθμολογία: 5,00 από 5)
Φόρτωση …
Μοιράσου με φίλους:

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...