Ομορφιά

Uniderm – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

Αλοιφή Uniderm διορίζονται σε φλεγμονώδεις ασθένειες του δέρματος. Βοηθά να αντιμετωπίσει τις κοκκινίλες, κνησμό, εξάνθημα.

Uniderm – επίδραση αλοιφή

Κρέμα (αλοιφή) Uniderm – φαρμακολογική φαρμάκου από την ομάδα των γλυκοκορτικοστεροειδή (GCS) για τοπική χρήση. Ορμονικές αλοιφή, εφαρμόζεται από έναν ιατρό, που υλοποιείται σύμφωνα με τη συνταγή. Η σύνθεση αντιπροσωπεύεται από 1 mg φουροϊκής (φουροϊκή μομεταζόνη), και το επόμενο επιπρόσθετα συστατικά:

Το εργαλείο είναι κατασκευασμένο με σωλήνες των 15 και 30 g, τιμή για 15 g 230 …. Τουλάχιστον στην αγορά μπορείτε να βρείτε λοσιόν κάτω από το ίδιο εμπορικό σήμα, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής.

Όπως και άλλα κορτικοστεροειδή, μομεταζόνη βοηθά την παραγωγή συγκεκριμένων πρωτεϊνών που αναστέλλουν την παραγωγή των lipokortinov και το αραχιδονικό οξύ. Το τελευταίο συμβάλλει στην επιλογή νέων τμημάτων των μεσολαβητών της φλεγμονής (λευκοτριένια, προσταγλανδίνες). Εάν μειώσετε την κατανομή στο αίμα των ουσιών αυτών να υποχωρήσει η τοπική φλεγμονώδη αντίδραση, τα συμπτώματα μειώσει τη φλεγμονή. Η τοπική εφαρμογή της συστηματικής απορρόφησης είναι ελάχιστη, όχι περισσότερο από 0,5% της δραστικής ουσίας. μομεταζόνη αίματος ανιχνεύεται μετά από 6-8 ώρες από την εφαρμογή.

Ενδείξεις και αντενδείξεις Uniderm

Το φάρμακο έχει μια ποικιλία ενδείξεων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά και ενήλικες με οποιεσδήποτε δερματοπάθειες δέρμα είναι επιδεκτικοί σε κορτικοστεροειδή θεραπεία. Αυτά περιλαμβάνουν διαφόρων φλεγμονωδών παθολογιών με αλλεργικές και αυτοάνοσες φύση. Στα παιδιά η αλοιφή βοηθά Underm από ατοπική δερματίτιδα (νευροδερματίτιδα), το οποίο βρίσκεται σε ένα μεγάλο αριθμό των παιδιών. Το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προδιάθεσης, αλλεργικό εξάνθημα σε απόκριση σε αλλεργιογόνα:

Μεγάλη διάρκεια Uniderm που προβλέπονται για την ψωρίαση, αυτή η μορφή της νόσου στο κεφάλι αντιμετωπίζεται καλύτερα με λοσιόν. Επίσης φυσικά να χρησιμοποιήσετε δείχνεται στο συστημικό ερυθηματώδη λύκο στο δέρμα (discoidea) μορφή. Για να μειωθεί ο κνησμός, μπορείτε να εφαρμόσετε ορμονικές αλοιφή κατά τσιμπήματα εντόμων -. Σφήκες, μέλισσες, κουνούπια

Επίσης, οι ενδείξεις είναι φαγούρα δερματίτιδα, ομαλό λειχήνα, πιτυρίαση rosea, χρόνιες μορφές λειχήνες, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα. Αντενδείξεις για θεραπεία, είναι σημαντικό να εξετάσουμε ορισμένες από αυτές με τη μείωση της ανοσολογικής απόκρισης είναι παρόξυνση της νόσου. Αυτές περιλαμβάνουν:

Απαγορεύεται να αντιμετωπίζονται με αλοιφή για περιστοματική δερματίτιδα, υπερευαισθησία στα συστατικά της αλοιφής, αντίδραση s στην εισαγωγή του εμβολίου. Κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας επιτρέπεται μόνο με την εφαρμογή ενός χρόνου σε μικρές περιοχές του δέρματος, μακροχρόνια θεραπεία απαγορεύεται. Το όριο ηλικίας είναι 6 μήνες από την ηλικία των Uniderm χορηγούνται σε παιδιά.

Οδηγίες χρήσης

Το εργαλείο χρησιμοποιείται μόνο εξωτερικά. Χρησιμεύει ως συμπτωματική θεραπεία και δεν αποκλείει περαιτέρω επηρεάζει τις αιτίες της παθολογίας (π.χ., δράση των αλλεργιογόνων). Η προσβεβλημένη περιοχή με ένα λεπτό στρώμα της κρέμας, αριθμός αιτήσεων μία φορά / ημέρα. Η διάρκεια της αποτελεσματικότητας. Δεν συνιστάται η χρήση κορτικοστεροειδών περισσότερο από 10-14 ημέρες, άλλως πιθανές «σύνδρομο του ενός Ricochet» (ερυθρότητα και αυξημένη φλεγμονή του δέρματος). Η ψωρίαση, η θεραπεία λύκος είναι δυνατόν μέσα σε λίγους μήνες, αλλά μόνο υπό την επίβλεψη ενός γιατρού.

Κατά μακρά εφαρμογή σε υψηλές δόσεις υπάρχει κίνδυνος συστημικών επιδράσεων. Η υπερδοσολογία μπορεί να συμβεί αυτά τα σημάδια:

Είναι η σταδιακή κατάργηση των Uniderm εκτελείται παράλληλα συμπτωματική θεραπεία, όπως διορθώθηκε ισορροπία των ηλεκτρολυτών. Με μεγάλη προσοχή η θεραπεία στο πρόσωπο – ο κίνδυνος της συστηματικής απορρόφησης παραπάνω. Επίσης προσοχή πρέπει να αντιμετωπίζονται, αν μια ασθένεια του δέρματος εφαρμόζεται σε χώρους όπου υπάρχουν φυσικές πτυχές του δέρματος. Δεν συνιστάται η εφαρμογή Uniderm σε μεγάλες περιοχές, σύμφωνα με στενό ρουχισμό. Στα παιδιά η τιμή δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 5 ημέρες, η ελάχιστη δόση.

Παρενέργειες Uniderm

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με τοπική κορτικοστεροειδή ανάπτυξη συχνά παρενέργειες. Μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα, εξανθήματα, ερεθισμός, κνησμός, αίσθημα καύσου που είναι συμπτώματα δυσανεξίας, αλλεργική αντίδραση s στην αλοιφή.

Η κατάχρηση στο πρόσωπο μπορεί να αναπτυχθεί θυλακίτιδα -. Φλεγμονή των θυλάκων των τριχών

Ως παρενέργεια υπάρχει ο κίνδυνος της ανάπτυξης της ακμής, ατροφική διαδικασίες και διαβροχή του δέρματος σε παιδιά είναι συχνά μια κνησμός. Μερικοί άνθρωποι έχουν τεντώματος δέρματος – ραβδώσεις, εμφανίζεται περιστοματική δερματίτιδα

.

Πώς να αντικαταστήσει τους ομολόγους Uniderm

Υπάρχουν ανάλογα αλοιφή δομή Uniderm, τα οποία περιέχουν επίσης mometasone, και άλλες αλοιφές από την ομάδα των κορτικοστεροειδών:

Το φάρμακο Σύνθεση Τιμή, RUB Mometasone Mometasone 210 Elokom-Mometasone, σαλικυλικό οξύ 380 ΜοπιεΙ-Mometasone, σαλικυλικό οξύ mometasone Silcare 510 150 170 Akriderm Βηταμεθαζόνη υδροκορτιζόνη υδροκορτιζόνη 70

Πληροφορίες για την αλληλεπίδραση και την αμοιβαία επιρροή Underme και το αλκοόλ δεν εκπροσωπούνται. Η αλοιφή συνταγογραφείται ταυτόχρονα με αντι-φλεγμονώδεις και αντιβακτηριακή μέσω εξωτερικών λειτουργίας, παρατηρήθηκε η αποτελεσματικότητα μείωσης. Αλλά αντιπηκτικά και κορτικοστεροειδή μαζί δεν συνιστάται – αυξάνει τον κίνδυνο αιμορραγίας και άλλες παρενέργειες των αντιπηκτικών

.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...