Titanium Gel - πώς λειτουργεί; Ποιες είναι οι απόψεις
Δύναμη

Titanium Gel – πώς λειτουργεί; Ποιες είναι οι απόψεις

Αυτό το άρθρο παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με

αυτό το φάρμακο, όπως Gel της τιτανίου (Titanium Gel) για τη διεύρυνση του πέους . Για την καλύτερη άρθρου πλοήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα περιεχομένων:

Επιλέξτε το τμήμα που ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο:

Σημείωση: στο βιολογικώς δραστικό

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

χημικό τύπο δεν υπάρχουν επιβλαβείς ή συνθετικές ουσίες, η οποία εξαλείφει αλλεργικές αντιδράσεις και παρενέργειες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φάρμακο, διαβάστε την κριτική μας.

Πώς Titanium Gel για τη διεύρυνση του πέους;

Η γέλη αποτελείται από ειδική αφροδισιακά , ένζυμα και θρεπτικά συστατικά. Επηρεάζουν μόνο εκείνα ιστούς που μπορεί να τεντώσει και να γεμίσει με αίμα, και του συνδετικού ιστού παραμένει αμετάβλητη.

Το εργαλείο αυξάνει την πυκνότητα και το πάχος του σηραγγώδους σώματος , έτσι ώστε ένα μέλος είναι σημαντικά αυξημένη σε μέγεθος μετά από 1 πλήρη κύκλο.

Titanium Gel είναι σημαντικά διαφορετικό από το μεγαλύτερο μέρος των κονδυλίων για την αύξηση ενός μέλους. Μηχανικές συσκευές μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμό και να οδηγήσει σε χειρουργική επέμβαση.

Jelq είναι αναποτελεσματική και μπορεί να είναι χρήσιμη μόνο σε νεαρή ηλικία. Διάφορες αντλίες δεν είναι ασφαλείς για την υγεία και μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη.

Ωστόσο, οι κρέμες που βασίζονται σε φυσικά συστατικά δεν έχουν αντενδείξεις για τη χρήση . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Titanium Gel είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων σε όλη τη Ρωσία.

Το φάρμακο δεν προκαλεί δυσφορία, δεν καίγονται και αμέσως διεισδύει στα εσωτερικά ιστούς. Η σπηλαιώδης σώμα εκτείνονται και να αναπτυχθούν σε μέγεθος λόγω της φυσικής ροής του αίματος.

Επίσης αυξάνει ματιών αίματος που συμβάλλει σε μια πιο ζωντανή και μακράς διαρκείας στύση. Ο άνθρωπος είναι εύκολα ενθουσιασμένοι και δείχνει την απίστευτη αντοχή στο κρεβάτι.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της προετοιμασίας των Titanium Gel για τη διεύρυνση του πέους;

Το κύριο χαρακτηριστικό του εργαλείου Titanium Gel – αυτό της ασφάλειας και απόλυτη ασφάλεια για το σώμα. Βέλτιστη εσωτερική δομή περιλαμβάνει μόνο φυσικά συστατικά που δεν παραμένουν

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

στο σώμα.

Το εργαλείο έχει μια μόνιμη επίδραση και λειτουργεί ακόμα και μετά ο άνθρωπος παύει να ισχύει την κρέμα στα γεννητικά όργανα.

Συγκρότημα επίδραση της γέλης είναι ότι βοηθά στην καταπολέμηση διαφόρων παθογόνων των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών. Συστατικά όχι μόνο να βοηθήσει να αυξήσει και το τέντωμα των σπηλαιώδη σώματα, αλλά προστατεύει επίσης το ανδρικό σώμα από διάφορες φλεγμονώδεις διεργασίες.

Η γέλη βελτιώνει την κατάσταση των μικροχλωρίδας και το ουροποιητικό σύστημα. Εξαρτήματα καταπολεμήσει αποτελεσματικά τα βακτήρια και να μειώσει την πιθανότητα του να πάρει την ανικανότητα οφείλεται σε συχνή σεξουαλική επαφή.

Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τη γενετική προδιάθεση και είναι ξεχωριστό για κάθε άτομο. Ο μέσος άνθρωπος παίρνει 5

εκατοστά στο μήκος και αρκετές ίντσες σε πάχος μετά από 1 μήνα καθημερινής χρήσης.

Ποια είναι η τιμή για την παρασκευή Titanium Gel;

Titanium Gel πωλείται σε μια βολική συσκευασία των 50 ml . Απλώς δόση και σιγά-σιγά καταναλώνεται, έτσι ένας σωλήνας είναι αρκετά για 1 μήνα χρήσης.

Το κόστος των φαρμάκων σε στοκ από τον κατασκευαστή είναι μόνο 147 ρούβλια . Για ένα τόσο μικρό ποσό στους πελάτες να πάρετε ένα μοναδικό προϊόν με ένα παρατεταμένο αποτέλεσμα. Το εργαλείο είναι εντελώς άνευ παρενεργειών.

Πόσο είναι το πλήρες πρόγραμμα της χρήσης του Titanium Gel;

Πλήρης βέβαια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προτιμήσεις του τελικού πελάτη. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αντί για 1 πλήρες πρόγραμμα για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να διαρκέσει 2 έως 4 συσκευασίες των πήγματος.

Αν το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και το μέλος της πολύ μικρής μπορεί να χρειαστεί να περάσουν από δύο ή τρεις πλήρεις πορεία.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Επομένως, είναι απαραίτητο να εστιάσουμε στο αποτέλεσμα.

Μπορώ να αγοράσω ένα Titanium Gel στα φαρμακεία της Μόσχας;

Να αγοράσει γέλης για την αύξηση της δραστικότητας και το πέος διεύρυνσης στα φαρμακεία όχι. Κατασκευαστής συνεργάζεται με τους πελάτες άμεσα μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Οι πελάτες προστατεύονται κατά της απάτης και την αγορά μόνο πιστοποιημένα προϊόντα σε μειωμένες τιμές . Το Titanium Gel δεν ανταγωνίζεται με άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Το πρόγραμμα αυτό εφαρμόζεται μόνο σε απευθείας σύνδεση λιανικής. Η εταιρεία δεν ασχολείται με την χονδρική παράδοση των φαρμάκων σε όλη τη Μόσχα και την περιοχή, και επίσης δεν συνεργάζεται με τους διαμεσολαβητές.

Πού να αγοράσει Titanium Gel;

Εταιρεία Bad-Online.ru – είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του κατασκευαστή των Titanium Gel . Για να δώσετε την παραγγελία μας μπορείτε να συμπληρώσετε την απλή φόρμα παραγγελίας παρακάτω.

Ένα επαναστατικό εργαλείο Titanium Gel μπορούν να αγοράσουν τους κατοίκους του κάθε οικισμού της Ρωσίας, της ΚΑΚ και τον κόσμο. Στέλνουμε τις παραγγελίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, γειτονικές και μακρινές Πολιτείες αξιόπιστες εταιρείες.

Για να κάνετε αίτηση για το σχηματισμό

ενός δέματος, μπορείτε απλά να συμπληρώσετε τη φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας. Στα κενά πεδία εισάγετε τα στοιχεία σας (όνομα) και τηλέφωνο επικοινωνίας για την επικοινωνία.

Αγορά Titanium Gel διαθέσιμη μόνο στο Διαδίκτυο. Η επίσημη ιστοσελίδα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το φάρμακο και υπάρχει μια φόρμα επικοινωνίας. Η εφαρμογή του προϊόντος πρέπει να αφεθεί σε απευθείας σύνδεση, και οι διαχειριστές θα στείλει το πακέτο μία φορά να επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχείων που καταχωρούνται.

Οι διευθυντές θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε λίγες ώρες μετά την εγγραφή. Πάνω από το τηλέφωνο, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και να αποσαφηνίσει τους όρους της παράδοσης. Το φάρμακο έρχεται σε σφραγισμένη συσκευασία. Μπορείτε να παραγγείλετε παράδοση στο σπίτι ή να πάρει το πακέτο μόνοι σας στο ταχυδρομείο.

Η πληρωμή θα χρεωθεί αποκλειστικά μετά την η γέλη έρθει στον τελικό προορισμό του.

Επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή του Titanium Gel

Για να αγοράσετε ένα βιολογικά ενεργό συγκρότημα Titanium Gel Μπορείτε επίσης να άμεσα στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή http://titanium-gel.ru. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μετακινηθείτε μέσα από την κεντρική σελίδα του πόρου web κάτω για να συμπληρώσετε τα κενά πεδία με τις σωστές πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, κλπ), και στη συνέχεια να στείλει την αίτηση για την επεξεργασία.

Παραγγελίες για Titanium Gel αποδεκτή από τους διαχειριστές όλο το εικοσιτετράωρο, έτσι ώστε αμέσως μετά την επεξεργασία των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, ο εργαζόμενος θα επικοινωνήσει με τον πελάτη και να προσφέρουν βοήθεια.

Σειρά Titanium Gel είναι πολύ απλή μόλις μερικά κλικ. Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή και να κατεβάσετε μια ειδική φόρμα επικοινωνίας.

Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία για να ορίσετε το τηλέφωνο επικοινωνίας και το όνομα. Όλες οι πληροφορίες παραμένουν εμπιστευτικές και κρυπτογραφημένη, έτσι ώστε η διάταξη των μέσων για την ισχύ, κανείς δεν ξέρει.

Για παράδειγμα, για τον υπολογισμό του απαιτούμενος αριθμός συσκευασιών για την πρόληψη και τη θεραπεία. Και να οργανώσει την παράδοση των δεμάτων στην τοποθεσία σας.

Titanium Gel – είναι αλήθεια ή ένα διαζύγιο

;

Titanium Gel – είναι αλήθεια και όχι ένα διαζύγιο, όπως μερικοί πιστεύουν οι άνδρες. Κριτικές διαδίκτυο και στην επίσημη ιστοσελίδα της στο μεγαλύτερο μέρος θετικά, και όλα τα συστατικά του προϊόντος πέρασε κλινικές δοκιμές.

Το φάρμακο έχει αποδειχθεί αποτελεσματική σε εργαστηριακές δοκιμές . Είχε χρησιμοποιηθεί σε ανθρώπους που ζουν για να αποδείξει τις μοναδικές ιδιότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η επίσημη ιστοσελίδα δώρα τα αποτελέσματα των ελέγχων , λήψη ένα πιστοποιητικό ποιότητας για το φάρμακο . Η γέλη ανταποκρίνεται στις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας της ΕΕ και πωλείται ενεργά στις ευρωπαϊκές χώρες.

Αρνητικές κριτικές για Titanium Gel

Titanium Gel είναι ένα μοναδικό προϊόν, τους ομοίους του που σχεδόν κανένας στην ΚΑΚ και της Ρωσίας. Για το λόγο αυτό, τα περισσότερα από τα σχόλια σχετικά με το προϊόν είναι θετική.

Αλλά υπάρχουν πολύ αρνητικά σχόλια από εκείνους που δεν είναι σε θέση να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι άνδρες διαμαρτύρονται για τη χαμηλή αποτελεσματικότητα και το υψηλό κόστος της.

Είναι καλό να θυμόμαστε ότι 1% περίπου των περιπτώσεων το φάρμακο δεν θα λειτουργήσει για τον άνθρωπο λόγω των γενετικών χαρακτηριστικών του οργανισμού. Επίσης, συχνά αρνητική προς την κρέμα, μπορείτε να ακούσετε από τους υποστηρικτές της πιο ριζοσπαστικά μέτρα για τη διεύρυνση του πέους, για παράδειγμα, χειρουργικά ή μέσω Jelka.

Titanium Gel πλήρεις οδηγίες για τη χρήση.

Titanium Gel παρέχει τεράστια δύναμη και την αντοχή στο κρεβάτι. Λόγω των φυσικών συστατικών που επιτρέπει στον άνθρωπο να κάνουν σεξ για ώρες και να μην αισθάνονται κουρασμένοι. Το φάρμακο έχει μια άμεση και διαρκή δράση, η οποία επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα πρώτα αποτελέσματα του πέους διεύρυνση εμφανίζονται σε μόλις 2 εβδομάδες καθημερινής χρήσης. Εφαρμόστε την κρέμα τουλάχιστον 1 φορά σε μια ημέρα για να επιτευχθεί ένα σταθερό αποτέλεσμα.

Μετά από 14 ημέρες, το πέος γίνεται σκληρότερο και σταθερότερες, γεμίζει πιο γρήγορα με το αίμα. Μήκος του πέους αυξάνεται κατά περίπου 1,5 cm μετά από 3 εβδομάδες, ο άνθρωπος παρατηρεί ότι το μέλος έχει προσθέσει 1 ίντσα στο μήκος και λίγο πάχος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αυξάνεται τουλάχιστον κατά 50%.

Στις τελικές 4 εβδομάδες πέους φθάνει το μέγιστο μέγεθος και προσθέτει μερικές ίντσες στο μήκος. Η ποιότητα του σεξ βελτιώνεται σημαντικά, η οποία χαρακτηρίζεται από όχι μόνο οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες.

Φωτογραφία εργαλεία Titanium Gel

Titanium Gel είναι δύσκολο να συγχέεται με οποιοδήποτε άλλο μέσο για ισχύ. Μια ματιά στην φωτογραφία για να θυμηθούμε τι μοιάζει ναρκωτικών. Έρχεται σε ένα μαλακό πακέτο των 50 ml , γι ‘αυτό είναι αρκετό για 1 μήνα από την καθημερινή χρήση.

Η συσκευασία είναι μαύρο χρώμα , έχει μια ειδική θήκη. Η γέλη είναι λίγο διαφορετικό από τα καλλυντικά προϊόντα και πυκνότητα μοιάζει με ένα απλό κρέμα χεριών.

Titanium Gel για τη διεύρυνση του πέους και το φόρουμ των καταναλωτών

Στο φόρουμ των καταναλωτών ανδρών ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με το φάρμακο και να πει μια ποικιλία από κόλπα. Titanium Gel έχει καθολική χαρακτηριστικά, οπότε δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσει όπως συνιστάται από τον κατασκευαστή.

Οι άνδρες που θέλουν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, επινόησε διάφορες νέες μεθόδους θεραπείας και να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες με όλους.

Επίσης για το φόρουμ μπορείτε να βρείτε συχνά ανατροφοδότηση από τους πραγματικούς ανθρώπους και λεπτομερή σχόλια. Η κοινότητα συχνά συλλαλητήρια και να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τζελ για μειωμένη τιμή.

Η πλήρης σύνθεση του παρασκευάσματος των Titanium Gel

Η πλήρης σύνθεση “Titanium Gel”:

αργινίνη. συμμετέχει ενεργά στην μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων από τον εγκέφαλο προς το σεξουαλικό όργανο. Συστατικό βελτιώνει krovanistye, καθιστά η ανέγερση πιο έντονη, αυξάνει τον αριθμό των αιμοφόρων αγγείων που τρέφουν τους ιστούς με οξυγόνο, αυξάνει την λίμπιντο.

Οι καρποί της γκουαράνα σε μορφή σκόνης. Το διεγερτικό επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική διέγερση και αυξάνει την ευαισθησία της κεφαλής του πέους. Συστατικό παρατείνει σημαντικά τη σεξουαλική πράξη, καθιστά το φύλο αξέχαστη, δίνει την εμπιστοσύνη στις δικές τους ικανότητες και την αντοχή στο κρεβάτι.

γλυκονικό ψευδαργύρου. Βοηθά τον οργανισμό να παράγει μεγάλες ποσότητες τεστοστερόνης και άλλων σημαντικών ορμονών. Σημαντικά βελτιώνει τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, προστατεύει από φλεγμονώδεις διεργασίες, προωθεί την παραγωγή σπέρματος και υγρών δεσμευτική.

Το μυστικό των σαλιγκαριών σταφυλιών. Θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα αφροδισιακά του κόσμου. Συστατικό φυσικής προέλευσης ενισχύει την ανδρική δύναμη, μειώνει το στρες, βελτιώνει τις προσαρμοστικές ιδιότητες του οργανισμού.

Πώς να κάνει Titanium Gel;

Η ειδική φόρμουλα αποκαλύπτεται σε πλήρη ισχύ με την καθημερινή χρήση του φαρμάκου . Ο κατασκευαστής συνιστά να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα κρέμας στο όρθια πούτσο για 30 λεπτά πριν από το φύλο.

Αφού το προϊόν διεισδύσει σε η να διατηρηθεί στύση δεν είναι απαραίτητη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φάρμακο είναι κατά την πρωινή στύση για 30 ημέρες.

Ένα ολόκληρο μήνα είναι αρκετό για να πάρει 5 εκατοστά στο μήκος του πέους χωρίς καμία προσπάθεια . Εφαρμόστε το gel προσεκτικά για την εκκαθάριση σεξουαλικό όργανο για να αποφευχθεί η αναπαραγωγή των επιβλαβών βακτηρίων.

Ποιες είναι οι αντενδείξεις σημαίνει Titanium Gel;

Titanium Gel δεν έχει αντενδείξεις και είναι απολύτως ασφαλής για καθημερινή χρήση. Το φάρμακο εξασφαλίζει την μεγέθυνση του πέους σε ένα μήκος τουλάχιστον 5 εκατοστά.

Η σεξουαλική όργανο προσθέτει, επίσης, με το πάχος, και οι πρώτες αλλαγές ξεκινήσει μετά τον πρώτο μήνα της χρήσης. Ενώ η κρέμα δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, ερυθρότητα και τον εθισμό.

Το αποτέλεσμα είναι για τη ζωή και δεν εξαφανίζονται, ακόμα και όταν ένας άνθρωπος παύει να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο.

πραγματικό σχόλια των πελατών και οι γιατροί για Titanium Gel

Maxim (18)

Σχετικά με το πρόβλημά μου, και κανείς ακόμη και μαντέψατε, ακόμη και οι γονείς. Κρυφά αγόρασε μια κρέμα και χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες. Παραδόξως, λειτούργησε, και το μέλος αυξήθηκε κατά περίπου 3 cm τουλάχιστον στην διαφήμιση και γραπτή, συν 5 σίγουρα, αλλά ακόμα και 3 είναι καλό στην περίπτωσή μου.

Αλέξανδρος Altunyan (30 ετών)

Θα εφαρμοστεί το λίπος δεν είναι για τη διεύρυνση πέους. ιστορίες μου από την παιδική ηλικία να μην πιστεύουν. Και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το καλό της ανύψωσης. κορίτσι μου τσίριξε με την απόλαυση. Έχω πάνω της όλη τη νύχτα εργαστεί. Δεν έχει ακόμη και κουρασμένος. Και μέλους μου στάθηκε κάτω για μερικές ώρες. Μετά την Viagra.

Victor (22)

Η κρέμα-gel είναι η βόμβα! Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα όταν εφαρμόζεται, η άμεση μέλος παλλόμενη κατά τη διάρκεια του σεξ και όταν εκσπερμάτωση. Ένα μήνα δεν είναι πολύ αυξημένη σε μήκος, αλλά το πάχος ήταν σημαντικά μεγαλύτερη. Οπτικά προστίθενται 0,5 cm, και μπορεί να είναι περισσότερα. Θα ήθελα να συστήσω να αγοράσετε!

Τι αποθέματα βρίσκονται Titanium Gel;

Αυτό το μήνα, ο κατασκευαστής του φαρμάκου πραγματοποιεί την Ενέργεια – συσκευασία του 1 Titanium Gel για 147 ρούβλια . Η δράση αυτή είναι ασταθής και μπορεί να λήξει στο τέλος του μήνα. Περιοδικά, ο κατασκευαστής δίνει επιπλέον δώρα όταν η παραγγελία σας το φάρμακο.

Το επίσημο βίντεο για το Titanium Gel

Εδώ μπορείτε να δείτε το επίσημο βίντεο για την προετοιμασία του Titanium Gel και η χρήση του.

Πού να αγοράσει Titanium Gel; Πόλη με γρήγορη παράδοση Titanium Gel;

Παραγγελία εργαλείο μπορεί να παραδοθεί σε οποιαδήποτε πόλη της Ρωσίας, την Ουκρανία, το Καζακστάν και τη Λευκορωσία. Στάνταρ παράδοση γίνεται από Ρώσους Post. Αλλά σε μια σειρά από πόλεις της Ρωσίας λειτουργεί Express αποστολής (με courier ή με το ταχυδρομείο Ρωσία 1 θέση).

Αυτή είναι η λίστα των πόλεων που είναι επιλέξιμες για ταχεία αποστολή για παραγγελίες . Για να πληρώσει για το στοιχείο κατά την παραλαβή από το courier ή με το ταχυδρομείο , έτσι ώστε ο αγοραστής απολύτως κανένας κίνδυνος:

Μόσχα, Αγία Πετρούπολη (Αγία Πετρούπολη), Νοβοσιμπίρσκ, Yekaterinburg, Nizhny Novgorod, Καζάν, Chelyabinsk, Ομσκ, Σαμαρά, Rostov-on-Don, Ufa, Κρασνογιάρσκ, Perm, Voronezh, Volgograd, Κρασνοντάρ, Saratov, Τιουμέν, Tolyatti, Μινσκ, Yaroslavl, Khabarovsk, Ουλιάνοφσκ, Barnaul, Saratov.

Συμπέρασμα Titanium Gel

Στην этоv ενότητα, προσπαθήσαμε να συγκεντρώνει όλες τις χρήσιμες και αντικειμενικές πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία της Titanium Gel, θεωρούνται διαφορετικές απόψεις σχετικά με αυτό το εργαλείο, έκανε μια σειρά από συμπεράσματα. Ελπίζω η κριτική μας ήταν χρήσιμο να σας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...