Δύναμη

Titan Gel – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, αξίζει τον κόπο;

Πρόσφατα Τιτάν Gel για τους άνδρες που βοηθά να αυξήσει το μέγεθος του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση, κερδίζει σε δημοτικότητα. Ποιες είναι οι ιδιότητες του φαρμάκου αν είναι τόσο αποτελεσματικό για τη διεύρυνση πέους, σύμφωνα με τη διαφήμιση;

Τιτάν Gel για τους άνδρες – θεραπεία για τη διεύρυνση πέους

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Το εργαλείο αναπτύχθηκε σχετικά πρόσφατα. Οι συνιστώσες του πηκτώματος επιλέγονται έτσι ώστε να εξασκούν μία διεγερτική επίδραση στην αύξηση του μεγέθους του πέους αυξάνοντας τον όγκο του ιστού.

Όπως γνωρίζετε, οι στύσεις και το μέγεθος του πέους εξαρτάται από την πλήρωση των σπογγώδης και σπηλαιώδης φορείς:

 • αυξάνει τη ροή του αίματος των αρτηριών στο πέος, στην πλήρωση όλων των κοιλοτήτων του σώματος αυξάνεται σε μήκος και τον όγκο?
 • μετά τη μείωση του ρεύματος φλεβικού αίματος υπάρχει μια μείωση του ισχιακού-σηραγγώδους μύες, έτσι ώστε το αίμα παραμένει στις κοιλότητες?
 • μετά το τέλος της σεξουαλικής επαφής στύση μειώνεται, μύες χαλαρώνουν, υπάρχει ροή αίματος.

Έτσι, φαίνεται ότι όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος των κοιλοτήτων, τόσο μεγαλύτερη θα είναι το μέγεθος του πέους. Το αποτέλεσμα αυτής της καινοτόμου εργαλείου βασίζεται στο γεγονός ότι τα συστατικά της γέλης διαπεράσει το τοίχωμα του σηραγγώδους σώματος, δίνοντάς τους μεγαλύτερη ελαστικότητα. Μετά την έναρξη της στύσης, είναι τεντωμένο ισχυρότερη από ό, τι ήταν πριν, και το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε σταδιακά ενισχύεται. Η οποία οδηγεί σε μια επίμονη αύξηση του μεγέθους του πέους.

Αγορά Τιτάν Gel για τους άνδρες στο επίσημο site

Σχετικά με το μέγεθος και τις μεθόδους του πέους για να αυξήσει

Ένας άνθρωπος δεν επιλέγει την εμφάνισή γέννηση. Επικεφαλής σχήμα, το μήκος των χεριών και των ποδιών, το χρώμα των ματιών – όλα αυτά μας δόθηκε από τη φύση και θεωρείται δεδομένη. Αυτό είναι σημαντικό για τους άνδρες του σώματος, όπως το πέος, είναι συχνά η αιτία των συγκροτημάτων. Πιο συγκεκριμένα, όχι το ίδιο το σώμα, και το μέγεθός του, πολλοί άνδρες θεωρείται ως ένας από τους κύριους παράγοντες της αυτο-ικανοποίηση, την εμπιστοσύνη στη δύναμη και την τελειότητα του. Ανεπαρκές μήκος του σώματος είναι σε θέση να μειώσει την αίσθηση της σεξουαλικής αυτοεκτίμησης, για να κάνουν τη ζωή ενός ανθρώπου άβολα, να στερήσει τη χαρά της υψηλής ποιότητας και την τακτική σεξ.

Το μέγεθος του πέους επηρεάζεται από παράγοντες όπως:

 • κληρονομικότητα?
 • το επίπεδο της τεστοστερόνης?
 • τα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης και της ανάπτυξης.

Και αν και οι γιατροί λένε ότι η σημασία δεν είναι το μέγεθος, και την ικανότητα να ευχαρίστηση μια γυναίκα, οι άνδρες δεν το κάνει. Σύμφωνα με την έρευνα από τους κοινωνιολόγους, μόνο περίπου το 55% των ερωτηθέντων είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του ανδρισμού του. Ενώ οι άνδρες πιστεύουν ότι το μέγεθος του πέους εξαρτάται από την σεξουαλική τους ελκυστικότητα, την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής και της αυτοεκτίμησης.

Με την ευκαιρία, και μερικοί επιστήμονες επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν στοιχεία ότι το μέγεθος του πέους εξαρτάται από το επίπεδο της τεστοστερόνης. Και η παρουσία ενός μεγάλου πέους σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο γίνεται αντιληπτή από τη γυναίκα, όπως την υγεία, τη νεολαία και την ικανότητα να συλλάβει υγιείς απογόνους.

Χρήσιμες Satisnet ανδρική ψυχολογία είναι αδύνατο, αλλά το μέγεθος του πέους completely.Currently, υπάρχουν πολλές μέθοδοι για ενίσχυση πέος:

 • ορμονική μέσα?
 • η χρήση ηλεκτρομαγνητικών διεγερτών?
 • εφαρμόζοντας ειδικές συσκευές?
 • η εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένων ασκήσεων?
 • μια χειρουργική μέθοδο.

Ωστόσο, για ορισμένες μεθόδους, υπάρχουν πολλές αντενδείξεις ή παρενέργειες τους, ορισμένες μέθοδοι παρουσιάζουν μικρές μόνο αποτελέσματα. Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωση του πέους, την παραμόρφωση του σώματος και πολλές άλλες επιπλοκές.

Titan Gel για τη διεύρυνση του πέους είναι ένα μοναδικό μέσο συμβολής στην αύξηση της διαμέτρου του πέους και το μήκος, καθώς και την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Έρευνα

Οι μελέτες που πραγματοποιούνται από τους εμπειρογνώμονες έδειξαν ότι η καθημερινή εφαρμογή της γέλης στο πέος κατά το παρελθόν μήνα οδήγησε στα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • μετά από 10-14 ημέρες, σχεδόν όλοι οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη, σημειώνεται βελτίωση στην ικανότητα?
 • αυξημένη ευαισθησία?
 • αυξάνοντας το μήκος του μέλους 1-1,5 cm?
 • μετά από τρεις εβδομάδες της χρήσης το μήκος του πέους αυξήθηκε κατά 2-3 cm, το σχήμα του σώματος πιο τέλεια, οργασμός έγινε πιο ζωντανά και μακράς διαρκείας.

Αγορά Τιτάν Gel για τους άνδρες στο επίσημο site

Η εφαρμογή του πλήρους ποσοστού ανέρχεται σε μήνα, οδηγεί σε αύξηση του πέους 4-5 Εργαστηριακές μελέτες βλέπε έχουν επιβεβαιώσει ότι τα συστατικά της γέλης είναι σε θέση να αυξήσουν λίμπιντο, επιταχύνει τη ροή του αίματος, είναι απολύτως ακίνδυνο για το σώμα.

Αξιολογήσεις των γιατρών Τιτάν Gel H4>

Επιτρέψτε μας να συμπεράνουμε ότι Titan Gel είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα για τη βελτίωση της δραστικότητας και να αυξήσει το πέος φυσικά.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Οι άνδρες που έχουν βιώσει την επίδραση της κρέμας για τον εαυτό του, σημείωσε ότι χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης και αμφισβητήσιμη συμπληρώματα σημείωσαν όχι μόνο την αύξηση του μεγέθους του ανδρισμού σας, αλλά και σημαντική βελτίωση στην ισχύ, έτσι ώστε η σεξουαλική τους ζωή έγινε πιο ζωντανές και υψηλής ποιότητας. Αρνητικά σχόλια για τον Τιτάνα Gel σχεδόν αδύνατο να βρεθεί.

Μέση πέρασε απαραίτητες κλινικές δοκιμές και έχει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ποιότητας. Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι το εργαλείο δεν είναι μια κρέμα εξαπάτηση βοηθά τους άνδρες να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής πραγματικά.

Μέρος της προετοιμασίας του Gel Τιτάν για τους άνδρες H4>

Η γέλη περιλαμβάνονται φυσικά, υποαλλεργικά συστατικά:

Maca

Αναπτύσσεται σε υψόμετρο πάνω από τρεις χιλιάδες μέτρα. Ιδιότητες παπαρούνες παρατηρήθηκαν ακόμα περισσότερο από δύο χιλιετίες πριν, όταν πολεμιστές Ίνκας χρησιμοποιείται τους καρπούς του φυτού ως τονωτικό πριν από τη μάχη με τους εχθρούς. Η ρίζα του φυτού περιέχει πολλές θρεπτικές ουσίες:. Πρωτεΐνη, μέταλλα, βιταμίνες, λιπαρά οξέα, αμινοξέα και προσταγλανδίνες που έχουν αποτελέσματα παρόμοια με την ορμονική επίδραση

Θα βελτιώσει τη ροή του αίματος προς τα όργανα της πυέλου, διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης και των οιστρογόνων. Maca ρυθμίζει την ορμονική ισορροπία, ενισχύει τις προστατευτικές ιδιότητες του οργανισμού, διεγείρει το μεταβολισμό, ενδυναμώνει τον καρδιακό μυ, βελτιώνει την παραγωγή και την κινητικότητα του σπέρματος, σεξουαλικές λειτουργίες, ενισχύει τη λίμπιντο, τη φυσική απόδοση και την αντοχή.

Γαϊδουράγκαθο

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Επίσης γνωστό ως γαϊδουράγκαθο, κολλιτσίδα ή Γαϊδουράγκαθο. Αυτή η τραχιά φυτό συνήθως παρακάμπτεται από το κόμμα για τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών είναι γνωστό ότι λίγες. Ωστόσο, είχε χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα στη Ρωσία πίστευαν ακόμα ότι το Thistle έχει μαγικές δυνάμεις και είναι σε θέση να αποκρούσει τα κακά πνεύματα, και αυτός ήταν ο λόγος για το όνομα.

Το φυτό έχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες, είναι σε θέση να καθαρίσει το αίμα, εξομαλύνει το έργο της καρδιάς, για να σταματήσει η αιμορραγία, επούλωση πληγών, ηρεμούν το νευρικό σύστημα, ασθένειες του ήπατος, βελτιώνει τη μνήμη. Επιπλέον, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την παραγωγή τεστοστερόνης, χωρίς την οποία η κανονική στύση είναι αδύνατη.

Epimedium ή Epimedium

Στην Ανατολική φάρμακο, που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση και τη διατήρηση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Η χρήση του Epimedium αυξάνει τη σεξουαλική δραστηριότητα και την παραγωγή σπέρματος, έχει ένα στηρίζων αποτέλεσμα. Επιπλέον, το φυτό έχει μια διαπλάτυνση αποτέλεσμα επί των αιμοφόρων αγγείων του πέους, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος σε αυτό και ως εκ τούτου βελτιώνει την στύση.

Και αν Epimedium χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία των αρθρώσεων, των νεφρών, του ήπατος, πιο συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανδρικής σεξουαλικής διαταραχών, για τη βελτίωση της spermproducing, για τη θεραπεία της ανικανότητας, ονειρώξεις. Και ακόμη και για την εξομάλυνση του ουροποιητικού συστήματος, την ενίσχυση της λίμπιντο.

Λειχήνες

Λόγω ευεργετικές του ιδιότητες ήταν γνωστές στην αρχαία Αίγυπτο. Αυτό το φυτό έχει αντι-φλεγμονώδη, επούλωση των πληγών και αντι-ιικές ιδιότητες, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ομαλοποιεί δραστηριότητα του γαστρεντερικού σωλήνα. Η λειχήνες χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών του στομάχου, η γρίπη, η φυματίωση, πληγές πυώδη, φλεβίτιδα. Επιπλέον, το εκχύλισμα βελτιώνει την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα, βελτιώνει τη ροή του αίματος στο πέος και έχει μια χαλαρωτική επίδραση επί των μυών της πυέλου.

Ελαστίνης

είναι μια πρωτεΐνη που είναι παρόμοια με το κολλαγόνο που αποτελούν τη βάση των ελαστικών ινών του συνδετικού ιστού, δίνοντας σαν λάστιχο ιδιότητες. Επιτρέπει ιστών για να τεντώσει και να συρρικνωθεί στο απαιτούμενο μέγεθος απολύτως καμία βλάβη σε αυτούς, αναγεννά κατεστραμμένο βλάβη ιστού.

Το προϊόν περιέχει επίσης και άλλα συστατικά, το κάθε συστατικό ενισχύει τις ενέργειες του άλλου.

Πλεονεκτήματα Titan Gel H4>

Τιτάν Gel είναι πολύ δημοφιλής λόγω των παρακάτω ιδιότητες:

 • χάρη στη φυσική σύνθεση αυτό το προϊόν είναι απολύτως ακίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου?
 • αρνητικές και αλλεργική αντίδραση s είναι απούσα.
 • η λύση δεν είναι εθιστικό?
 • το θετικό αποτέλεσμα παραμένει μετά την εφαρμογή της κρέμας?
 • εύκολο στη χρήση?
 • διπλό αποτέλεσμα: εκτός από την αύξηση του μήκους και του όγκου του πέους βελτιώνει δραστικότητα, αυξάνει τη λίμπιντο και τη φωτεινότητα του οργασμού?
 • αντενδείξεις για τη χρήση δεν υπάρχουν.

Μαρτυρία H4>

Μεταχειρισμένα Gel Titan προωθεί φυσική αύξηση μεγέθους του πέους, τη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας και να παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή.

Οι παρενέργειες δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Αντενδείξεις στη χρήση του Gel Titan είναι η μόνη ατομική δυσανεξία σε οποιοδήποτε συστατικό του φαρμάκου. Αν δεν είστε σίγουροι για την αντίδραση του σώματός του με τα μέσα να το δοκιμάσετε, προκαλώντας μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στο δέρμα. Σε κάθε περίπτωση, οι οδηγίες χρήσεως Titan Gel περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες του κάθε συστατικού στη σύνθεση του φαρμάκου. Έτσι, θα είστε σε θέση να περιηγηθείτε στο πιθανή αντίδραση s του σώματός σας.

Οδηγίες χρήσης Titan Gel H4>

Το συνημμένο λεπτομερείς οδηγίες πώς να χρησιμοποιήσετε το Titan Gel. Τυχόν ειδικές δεξιότητες και γνώσεις για να εφαρμόσει τα εργαλεία στο σπίτι δεν χρειάζεται. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται στις συστάσεις:

 • θα πρέπει να κάνετε υγιεινής διαδικασίες: σεξουαλικό όργανο, πλύνετε και σκουπίστε?
 • εφαρμόστε την κρέμα κατά προτίμηση 20 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή?
 • η γέλη εφαρμόζεται στο σώμα στην κατάσταση όρθια?
 • μια μικρή ποσότητα του πηκτώματος να εφαρμόζεται στη βάση του πέους και ελαφρύ μασάζ κινήσεις για τη διανομή σε ολόκληρη την περιοχή του σώματος. RUB μέχρι να απορροφηθεί τελείως – αυτό θα επιτρέψει τα ένζυμα στην πηκτή να απορροφούν εντός των ιστών του πέους που θα αυξήσει τους θαλάμους του σηραγγώδους σώματος?
 • η δράση της κρέμας ξεκινά μετά την πλήρη απορρόφηση συστατικών στο αίμα?
 • πλύνετε αμέσως μετά τη χρήση είναι ανεπιθύμητη.

Αν εφαρμόσετε το ζελέ για μισή ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή, αυτό θα σας επιτρέψει να παρατεταμένη επαφή και πιο έντονο οργασμό.

Με την ορθή εφαρμογή των κεφαλαίων τα πρώτα θετικά αποτελέσματα μπορεί να σημειωθεί μετά από 7-10 ημέρες. Το πέος σας θα γίνει πιο παχύ και λίγο περισσότερο, και η ανέγερση θα βελτιωθεί αισθητά. Μετά από ένα μήνα χρήσης η σεξουαλική όργανο θα αυξηθεί σε μέγεθος μερικές ίντσες.

Πού να αγοράσετε Τιτάνα Gel και σε ποια τιμή; H4>

Αγορά Τιτάν Gel στο φαρμακείο που πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει. Εάν θα βρείτε το φάρμακο στο φαρμακευτικό τμήμα, η τιμή του θα είναι αδικαιολόγητα υψηλό. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αγοράσει ένα πλαστό προϊόν.

Original σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα. Σε αυτή την περίπτωση θα προστατεύσετε τον εαυτό σας από τις ενέργειες των τσαρλατάνοι, θα είναι σε θέση να διαβάσετε σχόλια από τους ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν και να εκτιμήσουν την ποιότητα της από πρώτο χέρι. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να αγοράσει ένα πιστοποιημένο προϊόν εγκεκριμένο από τους γιατρούς, η γνώμη του οποίου για σας θα είναι επίσης σε θέση να δείτε στην ιστοσελίδα της.

Απλά πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση και να περιμένει την κλήση σύμβουλος ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσουμε διεύθυνση παράδοσης και άλλα οργανωτικά θέματα.

Original σημαίνει πιστοποιημένα, κάθε πακέτο είναι εφοδιασμένο με ένα αναλυτικό εγχειρίδιο, να είστε βέβαιος να αναφέρει την ημερομηνία έκδοσης, την επαγγελματική ζωή, τη δομή και τα χαρακτηριστικά του κάθε συστατικού.

Πλήρης τιμή Titan Gel είναι 900-990 …. Για να αγοράσει το φάρμακο στην επίσημη ιστοσελίδα του, όχι μόνο σε μεγάλες πόλεις όπως η Μόσχα, Yekaterinburg, Αγία Πετρούπολη, Αστάνα, Αλμάτι, την Τασκένδη, Μινσκ και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας, Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία και πολλές άλλες χώρες.

Ακίνητα κριτικές για την Τιτάν Gel ως επί το πλείστον θετικές. Οι άνδρες λένε ότι το εργαλείο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές. Μερικές από τις βοήθησε να αναβιώσει σάπια γάμο, κάποιος βοήθησε να αυξήσει την αυτοεκτίμηση.

Αγορά Τιτάν Gel για τους άνδρες στο επίσημο site

Αξιολογήσεις των πραγματικών αγοραστών H4>

Γνώμη Νο 1

Ποτέ παραπονέθηκε για το μέγεθος της αξιοπρέπειας μου, η φίλη μου είναι ευχαριστημένοι με τα πάντα. Αλλά πάντα θέλεις κάτι περισσότερο. Γι ‘αυτό και αποφάσισα να δοκιμάσω, αγόρασε Τιτάν Gel. Η σκέψη, αν όχι να αυξήσει το μέγεθος, τότε τουλάχιστον να ελέγξετε το πώς επηρεάζει την ισχύ. Οι πρώτες αλλαγές αισθητή σε μια-δυο εβδομάδες.

Ωστόσο, δεν αφορούν το σεξ, και να αυξήσει την υγεία. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι σχεδόν δεν παίρνουν κουρασμένοι στη δουλειά και στο σπίτι άρχισαν να έρχονται δεν είναι κουρασμένος. Τρεις εβδομάδες αργότερα αποδείχθηκε ότι η ίντσα πουλί μου εξακολουθεί να αυξάνεται, η ευαισθησία αυξήθηκε επίσης. Γι ‘αυτό και έχουν ήδη παραγγείλει ένα δεύτερο σωλήνα με την ελπίδα ότι σύντομα τις δυνατότητές τους θα ξεπεράσει τα 18 ετών.

Βασίλειος, 37 ετών Μόσχας EM>

Γνώμη Νο 2

Είμαι πάντα έτοιμος για κάτι νέο, αγαπούν να πειραματίζονται. Επιπλέον, ένας φίλος μου είναι τόσο σέξι, ποτέ εναντίον μην συμβεί. Πληροφορίες για τον Τιτάνα Gel βρείτε στην ιστοσελίδα της, διέταξε τη συσκευασία. Η διαταγή ήρθε στην ώρα τους, άρχισε να πειραματίζεται αμέσως. Μπορώ να πω ότι σχετικά με ευαισθησία δεν απογοήτευσαν. Αισθήσεις ήταν απλά αδιανόητη.

Σχετικά με παρατεταμένη επαφή – επίσης αλήθεια. Ενάμισι φορές «παιχνίδια» μας ήταν πλέον. Περίμετρος αυξήθηκε επίσης, είδαμε στο τέλος της τέταρτης εφαρμογής εβδομάδα της γέλης. Το μόνο πράγμα που αποδείχθηκε διαφορές με τις οδηγίες στο μήκος. Αντί να τους υποσχεθεί 4 εκατοστών μόνο μία. Αν το κάνω το μέγεθος δεν παραπονιούνται, έτσι ώστε το αποτέλεσμα αυτό εγώ και ο φίλος μου ικανοποιημένοι αρκετά. Γι ‘αυτό και προτείνουμε το εργαλείο για όποιον θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής.

Sergey, 25 ετών Άγιος – Πετρούπολη EM>

Γνώμη Νο 3

Ειλικρινά, εγώ δεν πιστεύουν διαφήμιση. Πάντα ήθελε να αυξήσει το μέγεθος του το πουλί του. Φίλο, δεν έχει αμφισβητηθεί, αλλά ξέρω ότι η αύξηση δεν θα ήταν κακό, γιατί αξιοπρέπειά μου μόλις και μετά βίας «πάνω» με το μέσο όρο των δεικτών. Ολόκληρη η χρήση μήνα Τιτάν Gel δεν παράγει κανένα μετρήσεις – Φοβόμουν να δείτε το αποτέλεσμα, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Αλλά ένα μήνα αργότερα μετρήθηκε και βρέθηκε ότι το μήκος αυξήθηκε κατά 2 ίντσες και περίμετρο από ένα. Δεν μπορούσα να πιστέψω την τύχη μου. Τώρα για το σάουνα με τους φίλους σας πάει χωρίς δισταγμό, ο φίλος δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη, αλλά το σεξ τώρα αυτό είναι κάτι!

Otabek, 30 χρόνια – Τασκένδη (Ουζμπεκιστάν) EM>

Τιτάν Gel για πρώτη φορά αγόρασε περισσότερο από ό, τι πριν από ένα χρόνο. Απολαμβάνουν τρεις συνεχόμενους μήνες. Το τέταρτο πακέτο σύρθηκε για έξι μήνες, έτριψε το ζελέ από καιρό σε καιρό. Τώρα αγόρασε ένα άλλο σωλήνα και αποφάσισε ότι αυτό ακριβώς είχε αρκετό γιατί πήρα αυτό που ήθελα – + 4 εκατοστά, που μόλις είχε αρκετό.

Darkhan, 31 ετών Αλμάτι (Καζακστάν) EM>

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...