Spray M 16 - πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;
Δύναμη

Spray M 16 – πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;

Spray ένα Μ-16 που είναι π.χ.

μεταχειρίζεται

Spray πρόωρη εκσπερμάτιση και διεγείρει την ανέγερση

Ψεκάστε ένα Μ-16 είναι ένα νέο φάρμακο για την υποστήριξη της υγείας των ανδρών. Ο κύριος σκοπός του είναι η διέγερση της στύσης και η θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Το εργαλείο συνιστάται για ασθενείς που έχουν

διαγνωστεί με τις ακόλουθες διαταραχές:

χαμηλή διεγερσιμότητα, η έλλειψη orgasmposted λόγω ακατάλληλης λειτουργίας των νευρικών υποδοχέων που βρίσκονται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και άλλες ερωτογενείς songprince στυτική dysfunctionprivate υπό μορφή ανικανότητα να επιτευχθεί μια υγιή στύση αναπτύσσεται υπό τις παραβιάσεις επιρροή στη διαδικασία της κυκλοφορίας του αίματος, διαταραχές του ορμονικού και καρδιαγγειακών shamanprovider απελευθέρωσης tabletennisdaily λόγω της υπερβολικής ευαισθησίας του πέους (κατά προτίμηση η κεφαλή), καθώς και δυσλειτουργίες του νευρικού συστήματος

Διαφορά Spray M-16 από τα άλλα προϊόντα είναι η εξωτερική μέθοδο εφαρμογής. Εδώ θα βρείτε κανένα χημικές ουσίες, το προϊόν αποτελείται από συστατικά φυτικής προέλευσης. Είχαν μια θετική επίδραση στην ελαστικότητα της διαδικασίας των μυών και την κυκλοφορία του αίματος.

Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε πρωτογενή και δευτερογενή συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας. Συνιστάται για την πρόληψη της ανικανότητας, ενισχύουν απτικά ερεθίσματα και να αυξηθεί η διάρκεια της σεξουαλικής intercourse.Generic φαρμάκων για την αύξηση της δραστικότητας

Οι δραστικές ουσίες σε φυσικά προϊόντα

Τα δραστικά συστατικά του Spray M-16:

 1. γκουαράνα διεγείρει η κανονική διαδικασία της διέγερσης προκαλεί υπερβολική ροή αίματος στους μαλακούς ιστούς του πέους βάλανο?
 2. L-αργινίνη συμβάλλει στην αύξηση, καθώς και τη σωστή κατανάλωση της τεστοστερόνης, ενισχύει την ευαισθησία των υποδοχέων?
 3. μαγνησίου – βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο εσωτερικό των οργάνων, αυξημένη ευελιξία και την ελαστικότητα των μυών, σταθεροποιεί την ανέγερση?
 4. γλυκίνη – έχει την πρόληψη των αρσενικών ασθενειών, χαλαρώνει τους μυς του πέους, την πρόληψη ουρολογικών παθήσεων
 5. OL>.

  Η σύνθεση του σπρέι της Μ-16 έχει έναν ελάχιστο αριθμό αντενδείξεις. Δεν περιέχει συνθετικές χρωστικές ουσίες, αρώματα και ορμόνες, και ως εκ τούτου να προκαλέσει αλλεργία σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Το εργαλείο επίσης δεν περιέχει αλκοόλ, που ξηραίνει το δέρμα σας.

  Spray M-16 δοσολογικού σχήματος

  Χρήση Spray M-16 είναι πολύ

  απλή. Η φιάλη είναι ελαφρώς ανακινείται, μετά την οποία μια μικρή ποσότητα του αερολύματος ψεκάζεται σε όλο το μήκος του μέλους. Να τρίβετε και το μασάζ δεν είναι απαραίτητο. Δοσολογικό σχήμα – όχι περισσότερες από πέντε ψεκασμοί ανά ημέρα

  .

  ψεκασμό ενός Μ-16 χρησιμοποιείται σε δύο παραλλαγές:

  Το φάρμακο εφαρμόζεται για τον καθαρισμό της περιοχής των γεννητικών οργάνων, έτσι ώστε να φροντίζει για προσωπική υγιεινή. Ανακινήστε το σπρέι, στη συνέχεια, απλώστε μια μικρή ποσότητα σπρέι από τη βάση του πέους για να το κεφάλι του. Κάντε δύο ή τρία ψεκασμό. Φως κινήσεις μασάζ το τρίβετε στο δέρμα.

  Η διαδικασία διεξάγεται για 10-15 λεπτά πριν από την σεξουαλική επαφή. Μετά από να απολαμβάνει τα ερωτικά παιχνίδια, και στη συνέχεια να

  προχωρήσει για να κάνουν σεξ. Η θετική επίδραση παραμένει για λίγες ώρες. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα προφυλακτικό. Μην το χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία φορά την ημέρα. Μην κάνετε πάνω από πέντε βολές σε μια στιγμή.

  Οι συνθήκες αποθήκευσης διεγερτικό M 16

  Συνθήκες φύλαξης του Spray Μ-16 παρέχεται από τον κατασκευαστή. Αφήστε το σε ένα σκοτεινό και ξηρό μέρος σε θερμοκρασία 15-20 βαθμούς, ο χρόνος αποθήκευσης δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Ημερομηνία κατά την οποία κατασκευάζεται το προϊόν, αναγράφεται στη συσκευασία.

  Spray ένα Μ-16 δεν πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο, καταψύκτη και μπάνιο. Μην εκθέτετε το φάρμακο σε υπερβολική υγρασία. Μην το μεταφέρετε σε άλλο δοχείο. Βεβαιωθείτε ότι το πακέτο του δεν πάρει άμεσα τις ακτίνες UV. Κρατήστε το σπρέι μακριά από τα παιδιά. Πριν από τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο. Η χρήση του προϊόντος, η ζωή στο ράφι έχει λήξει μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.

  Spray M-16 αρχή της λειτουργίας

  Spray M-16 χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την

  αντίδραση του οργανισμού σε σεξουαλική διέγερση.

  Έχει την ακόλουθη αρχή:

  danisnet χαλαρώνει την ένταση των μυών λείου μυός από διευκολύνει τη διαδικασία της πλήρωσης είναι croustillante υγιή krovotochivost βέλτιστη κύμα φλεβικού αίματος στα οικεία chuvstvitelnosti mastigouche τόσο φυσική και συναισθηματική αισθήσεις κατά τη σεξουαλική Aktiebolaget ελέγχου διάρκειας bitstormlite εκσπερμάτωση, μειώνει τον κίνδυνο πρόωρης εκσπερμάτωσης

  Spray M-16 απορροφάται γρήγορα από το δέρμα. Ο ίδιος αρχίζει να δρα μετά από μερικά λεπτά μετά την εφαρμογή. Το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται προφέρεται μέσα σε μία ώρα.

  Επίδραση επί ανδρική δύναμη M 16

  Spray αυξάνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής

  Η επίδραση του ψεκασμού είναι να εξασφαλίσει σταθερή και μακράς λίμπιντο, ενισχύοντας αισθήσεις κατά τη διάρκεια του οργασμού και να αυξήσει τη διάρκεια της σεξουαλικής σας. Το φάρμακο βοηθά να διατηρήσει την ισχυρή στύση για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να σας δώσει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τη γυναίκα σας.

  Η τακτική χρήση ενός ψεκασμού των Μ-16 θα βελτιώσει τη συνολική σεξουαλική δραστηριότητα. Στην περίπτωση αυτή, ο άνθρωπος είναι έτοιμος για προσωπική χάδια, τη σωστή στιγμή. Μια μικρή αύξηση του πέους επιτυγχάνεται με την κυκλοφορία του αίματος. Τα ενεργά συστατικά διεισδύουν μέσα στον κόλπο, έτσι ώστε η ευαισθησία των

  ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου σας για το σεξ θα πρέπει επίσης να αυξηθεί.

  Επιπλέον, δεν μπορείτε να ανησυχούν για τη σωματική και συναισθηματική ικανοποίηση. Το άγχος και η ένταση δεν θα σας σταματήσει. Το φάρμακο θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από συγκροτήματα που αφορούν παραβιάσεις της στυτικής λειτουργίας. Αυξάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στις ικανότητές τους.

  Χρήση στους ηλικιωμένους M 16

  Ψεκάστε ένα Μ-16 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας, ώστε να αποκατασταθεί μια υγιή στύση την κατάλληλη στιγμή. Η φυσική σύνθεση εξασφαλίζει ελάχιστη βλάβη στον οργανισμό. Μέσω εξωτερική χρήση των μέσων δεν έχει συγκεκριμένες αντενδείξεις σχετιζόμενες με την ηλικία, είναι καλά ανεκτή και συμβατό με άλλα φάρμακα.

  Σημειώστε ότι στον ηλικιωμένο η μειωμένη δραστικότητα εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της ανεπάρκεια ανδρογόνων. Ψεκάστε ένα Μ-16 δεν επηρεάζει το επίπεδο της τεστοστερόνης, όμως, προκαλεί ισχυρότερη στύσεις με την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στην πύελο. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνει τη συνολική ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χρόνιες παθολογίες στις εργασίες του αναπαραγωγικού συστήματος:. Προστατίτιδα, προστατικού αδενώματος

  Τι επηρεάζει την ισχύ των ανδρών

  Sprey M-16 πλεονεκτήματα έναντι παρόμοιων προϊόντων

  Σήμερα υπάρχουν πολλές αναλογικές συσκευές που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας.

  Ωστόσο, ο ψεκασμός του M-16 έχει πάνω τους τα ακόλουθα σημαντικά πλεονεκτήματα:

  1. αποτελείται από οργανικά ασφαλή συστατικά?
  2. δεν περιέχει επιβλαβή χημικά πρόσθετα?
  3. δεν στεγνώσει το δέρμα ή να προκαλέσει τον ερεθισμό?
  4. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα?
  5. ηλικιωμένους ασθενείς τακτοποίηση (70 έτη)?
  6. μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προϊόντα λάτεξ?
  7. αρκετά οικονομικό στη χρήση του?
  8. δεν τίθεται σε αντίθεση με άλλα φάρμακα?
  9. συμβατό με το αλκοόλ και τα τρόφιμα οποιοδήποτε λίπος.

  Ένα χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι ένα φαινόμενο υψηλής παράταση. Λόγω του ότι οι άνδρες μειώνει την πιθανότητα της πρόωρης εκσπερμάτωσης, αλλά διατήρησαν την κανονική ευαισθησία του πέους.

  Πιθανές παρενέργειες M 16

  Οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το φάρμακο μπορεί να εκδηλώνονται σε αλλεργικές αντιδράσεις, κακή χρήση ή την υπερδοσολογία της.

  Για την αποφυγή τους μπορεί μερικές μέτρων απλή ασφαλείας:

 • άρουν τους περιορισμούς στη χρήση?
 • προσέξουμε το στόμα, τη μύτη και τα μάτια?
 • Μην χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ?
 • ισχύει για τον καθαρισμό και ξηρό δέρμα των γεννητικών οργάνων?
 • Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με παρόμοια διεγερτικά?
 • Δεν χρησιμοποιούμε περισσότερο από δύο φορές μέσα σε 24 ώρες?
 • δεν ισχύουν περισσότερες από τέσσερις ή πέντε ψεκασμούς σε μια στιγμή.

Για την αποφυγή αλλεργιών, πριν από τη χρήση, ψεκάστε το Μ-16, συνιστάται να διεξαγάγει μια μικρή δοκιμή στο δέρμα. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στον καρπό σας, περιμένετε 15-20 λεπτά. Αν το σώμα σας έχει δυσανεξία σε κάποιο από τα συστατικά, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, η επιφάνεια του ερεθισμού του δέρματος.

Αν κατά τη διάρκεια του σεξ χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, δοκιμή σε ανεκτά σε έναν συνεργάτη. Με την παρουσία των αλλεργικών αντιδράσεων σε γυναίκες επικοινωνήσουν ψεκασμού στην εσωτερική επιφάνεια του κόλπου απαγορεύεται. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες στην περίπτωση αυτή εκδηλώνεται με τη μορφή του ερεθισμού της βλεννογόνου μεμβράνης.

Spray M-16 επιδράσεις της υπερδοσολογίας

Σημάδια υπερδοσολογίας Spray Μ-16 είναι:

 1. επώδυνη ευαισθησία του πέους?
 2. ανεξέλεγκτη μυϊκούς σπασμούς?
 3. ερυθρότητα του βλεννογόνου του σώματος?
 4. Γενική δυσφορία, ζάλη?
 5. ο πυρετός (σπάνια).

Όταν δεν συνιστάται η χρήση

Το σπρέι Μ-16 δεν συνιστάται για τους άνδρες που έχουν ερεθισμό στο βλεννογόνο και να βλάψει το δέρμα του πέους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ουσίες που προκαλούν τη ροή του αίματος, μπορεί να προκαλέσει πόνο, μέχρι την υπερευαισθησία των νευρικών απολήξεων.

Η συνδυασμένη χρήση διαφορετικών εργαλείων

Για να χρησιμοποιήσετε Spray Μ-16 σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα για την αύξηση στύση δεν αντενδείκνυται. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι θα πρέπει να έχουν ένα εσωτερικό τρόπο. Προαιρετικά, ο διεγέρτης επιτρέπεται να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με αντιβιοτικά. Δεν αποκλείεται λαμβάνουν κεφάλαια για τη θεραπεία των ασθενειών του συστήματος καρδιάς, του ήπατος, των νεφρών, του γαστρεντερικού σωλήνα και ενδοκρινικές.

Με άλλα φάρμακα M 16

Spray ένα Μ-16 είναι συμβατό με ορμονική προϊόντα, αθλητικά συμπληρώματα και συμπλέγματα βιταμινών. Φάρμακα για τη θεραπεία των χρόνιων ασθενειών των οργάνων της πυέλου και παρασκευασμάτων για την αποκατάσταση της αναπαραγωγικής λειτουργίας δεν αποκλείεται επίσης.

ψεκασμό ενός Μ-16 αντενδείκνυται να συνδυάσει τα διεγερτικά με την ίδια εξωτερική οδό χορήγησης (γέλες, κρέμες). Ανεξάρτητα από τη σύνθεση και τη φύση των ενεργειών τους η ταυτόχρονη χρήση αυτών των πόρων επηρεάζει αρνητικά τη γενική υγεία του ατόμου.

Sprey Μ-16 και τα αλκοολούχα ποτά

Αλκοολούχα ποτά και τρόφιμα οποιουδήποτε ποσοστού του λίπους δεν περιορίζεται. Σε αντίθεση με το στόμα μέσα, σχετικά με την ταχύτητα και την ποιότητα της δράσης, όπου το λίπος και αιθανόλη επηρεάσει με αρνητικό τρόπο, Spray το M-16 λειτουργεί γρήγορα, αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Παρά το γεγονός αυτό, οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η αιθανόλη μειώνει την ευαισθησία και επιβραδύνει τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων. Από αυτή την άποψη, σε διαταραχές της στυτικής λειτουργίας ο άνθρωπος συνιστάται όχι μόνο να μην κάνουν κατάχρηση αλκοολούχων ποτών, αλλά και να εξομαλύνει το δικό τους τρόπο ζωής.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι απαράδεκτο να συνδυάσει

Spray M-16 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με αντιβακτηριακές και αντι-ιικά φάρμακα και φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών.

Εάν χρησιμοποιήσει άλλα μέσα στο πέος ψεκασμού διεύρυνσης συνιστάται M-16 που πρέπει να εφαρμοστούν χωριστά, κατά προτίμηση με ένα διάλειμμα τουλάχιστον 12 ώρες.

Spray M-16 αντενδείξεις

Μην χρησιμοποιείτε Spray Μ-16 με την παρουσία αντενδείξεις:

 • συγγενής ανατομική παραμόρφωση του σώματος?
 • απέκτησε τραυματισμούς του πέους (καμπυλότητα)?
 • φλεγμονώδεις και μολυσματικές διεργασίες?
 • οξεία ασθένεια της ουροδόχου κύστης?
 • οξείες ασθένειες της ουροδόχου αγωγούς?
 • οξείες ασθένειες των γεννητικών οργάνων?
 • η ατομική ανοχή της σύνθεσης.

Το φάρμακο αντενδείκνυται για χρήση νεανική.

νεφρική νόσο, μια σοβαρή μορφή της ανάπτυξης

νεφρική νόσο δεν αποτελούν αντενδείξεις για τη χρήση ενός ψεκασμού της Μ-16. Η εξαίρεση είναι η νεφρική ανεπάρκεια, μια σοβαρή μορφή της ανάπτυξης. Με την παρουσία αυτών των ανδρών παθολογίας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια που επηρεάζουν τη ροή του αίματος στην πύελο. Κατά τη διάρκεια μιας σοβαρής παλίρροια του αίματος πιθανές επιπλοκές. Πριν από τη χρήση του προϊόντος, παρακαλούμε συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο.

Η καρδιαγγειακή νόσος

Σε ηπιότερες Spray νόσου καρδιάς M-16 είναι ασφαλές για το σώμα. Παθολογία που εμφανίζονται σε μια οξεία μορφή, αποκλείει τη διέγερση της διαδικασίας κυκλοφορίας. Η χρήση του φαρμάκου αντενδείκνυται μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή και εγχείρηση καρδιάς, κινήθηκε κατά τους τελευταίους έξι μήνες.

Άλλες νόσου στους άνδρες

Spray M-16 δεν συνιστάται για χρήση σε σοβαρή ηπατική νόσο. Παθολογίας στην ανάπτυξη του νευρικού συστήματος μπορεί να θεωρηθεί ως αντένδειξη στην περίπτωση, αν έχουν σοβαρές: επιληψία, νεύρωση, παράλυση, τρόμος, νευρικό τικ. Είναι συνήθως χαρακτηρίζεται από τακτικές περιόδους.

Αυτό είναι ενδιαφέρον:

Sprey M-16 μεσαίας αποτελεσματικότητας

Spray M-16 έχει ένα απλό μηχανισμό δράσης. Υψηλή απόδοση οφείλεται σε διάφορους χαρακτηριστικά.

Αυτό το φάρμακο:

 1. απορροφάται εύκολα και γρήγορα να ενεργήσει?
 2. δίνει την επίδραση για 12 ώρες?
 3. λειτουργεί σε πολλαπλές κατευθύνσεις?
 4. δεν περιέχει επιθετική και τοξίνες?
 5. χρησιμοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Spray ένα Μ-16 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τύπους σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Παράταση ιδιότητες ενός φαρμάκου

Spray M-16 έχει δύο ιδιότητες: τόνωση και παράταση. Βοηθά να επιτευχθεί μια πλήρη στύση και κρατήστε το για όσο διάστημα απαιτείται. Το φάρμακο παράγει μια σύσφιξη αποτέλεσμα, αγωνίζεται με παθογόνα βακτήρια, αυξάνει τον προστατευτικό φραγμό του σώματος, μειώνει τον κίνδυνο των λοιμωδών και φλεγμονωδών παθολογιών. Επιπλέον, αυτό εξαλείφει την οσμή, αφαιρεί τη δυσάρεστη ερεθισμό και παρέχει αποτελέσματα ενυδάτωσης του δέρματος.

Spray M-16 διαφέρει από άλλα ανάλογα

Διαφορά Spray M-16 από ομολόγους της είναι η υψηλή δράση ταχύτητα. Για να επιτευχθεί πολλά από τα εργαλεία που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε το γήπεδο τότε πώς λειτουργεί αυτό το προϊόν, μετά την πρώτη εφαρμογή.

Σε αντίθεση με την στοματική παθογόνα οργανικού τύπου Spray Μ-16 έχει λιγότερα αντενδείξεις. Πηγαίνει καλά με τα περισσότερα φάρμακα και δεν επηρεάζει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Αν μιλάμε για συνθετικά προϊόντα, η διαφορά έγκειται στο ηπιότερη δράση στο σώμα, έναν ελάχιστο αριθμό αντενδείξεις και ελλείψει εξοικείωσης.

Κριτικές Πελατών

 1. σισύφειο ψεκασμού είναι αρκετό για 9 εφαρμογές. Πρόκειται για ένα μήνα. Δεν είναι ακριβό έργο, μπορείτε να αγοράσετε. Μου άρεσε η δράση.
 2. αποτέλεσμα barvinkovo ​​μηδέν, όπως το αντιλαμβάνονται αποτέλεσμα πάρα πολύ.
 3. έχουν classemates συνεχώς χάπια για να φάνε, αποφάσισε την poporobovat. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα αποτέλεσμα, αλλά ασθενέστερη φυσικά. παρά από τα συνθετικά ναρκωτικά. Ωστόσο, η πλευρά στο κεφάλι και το στομάχι δεν είναι bugged.
 4. comercam έχω σπρέι Μ-16 δεν ταιριάζει. από το δέρμα στο πέος μου γύρισε κόκκινο και άρχισε να φαγούρα. ξεπλυθεί το σπρέι, αλλά οι κηλίδες και ερυθρότητα παρέμεινε για μια εβδομάδα. Μπορείτε να δείτε το αλλεργιογόνο είναι το μέρος που δεν έχω εντοπιστεί.
 5. Τιμοφρέγιεβα ακίνδυνη θεραπεία για την ισχύ-κρέμα Penon. Θέτει ένα σώμα και κατέχει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε κατάσταση εργασίας. Συν ένα άλλο φαινόμενο με την τακτική χρήση, να αυξήσει το μέγεθος των γεννητικών οργάνων. ένα τεράστιο μπόνους

υλικά ιστοσελίδα αντιγραφή απαγορεύεται χωρίς προηγούμενη έγκριση. Προσοχή! Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο είναι καθαρά για oznakomitsya.rar και δεν αποτελεί σύσταση για χρήση. Να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας!

Το στοιχείο προστέθηκε στο καλάθι! Για να protolithionite παραγγελία

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...