Smartwatch V8 - ρολόι, επίσημη ιστοσελίδα, αγοράστε τώρα, σχόλια, τιμές
Υγεία και εσείς

Smartwatch V8 – ρολόι, επίσημη ιστοσελίδα, αγοράστε τώρα, σχόλια, τιμές

Για να αγοράσετε ένα έξυπνο ρολόι δεν είναι στο

πλησιέστερο κατάστημα σας για το ψωμί να πάει, και ως εκ τούτου είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ποια έξυπνο ρολόι αγοράσει καλύτερο, θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή για να αγοράσει υψηλής ποιότητας και λειτουργική, αλλά την ίδια χρόνο, δεν φαινομενικά ακριβή αντίγραφα.

Είναι σαφές

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

ότι για να μελετήσει χωρίς εξαίρεση, όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του πιο δημοφιλούς έξυπνο ρολόι δεν είναι δυνατή. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα πρέπει να το κάνουμε αυτό, γιατί τώρα θα παρουσιάσουμε την προσοχή σας βαθμολογία του SmartWatch 2019, στην οποία περιλαμβάνονται μόνο τα καλύτερα ρολόγια, αλλά μόνο καλές αφήσαμε έξω την αξιολόγηση.

Είναι απαραίτητο να επικεντρωθεί κατά την αγορά ενός SmartWatch για μια τιμή; Ναι και όχι. Ναι, επειδή αυτό το είδος των gadgets είναι πολύ ακριβά, και το πιο εξελιγμένο μοντέλο που μπορεί να είναι κοινότυπο δεν είναι αρκετά Οικονομικών, αλλά όχι, όπως η τιμή δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας επιλογής.

Ρολόγια μπορεί να κοστίσει περίπου $ 1.000, αλλά η λειτουργικότητα και τις δυνατότητες για να δώσει τα μοντέλα πάνω τμήμα χαμηλού κόστους. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι θέλετε να δείτε σε αυτό το gadget, απολύτως όχι υπερβολικές για περιττά χαρακτηριστικά.

Πώς να επιλέξετε ένα έξυπνο ρολόι; H1>

Θα πρέπει να πω από την επιλογή των έξυπνων ρολόγια είναι ένα πολύ δύσκολο έργο, ειδικά αν επιλέξετε αυτό το gadget για πρώτη φορά. Θέλουν να αγοράσουν το πιο ακριβό ρολόι για να αναδείξουν μπροστά σε φίλους, άλλοι δίνουν το έξυπνο ρολόι από όλες τις απόψεις, και ακόμα άλλοι επιθυμούν να αγοράσουν έξυπνα ρολόγια για τον αθλητισμό, γιατί η διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής για τους πάνω από όλα.

Τι να προσέξετε όταν αγοράζετε ένα έξυπνο ρολόι;

Το υλικό από το οποίο γίνεται το περίβλημα. Τα περισσότερα low-end μοντέλα από αυτά τα gadgets στο 90% των περιπτώσεων έχουν ένα πλαστικό περίβλημα, ειδικά έξυπνες ρολόγια για αθλητικές δραστηριότητες. Metal είναι ένα άλλο δημοφιλές υλικό για την παραγωγή του σώματος, αλλά τα πιο ακριβά ρολόγια έχουν

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

ένα κεραμικό υπόθεση.

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε έξυπνο ρολόι με κεραμικό περίπτωση, να είναι έτοιμη να τους πληρώσει πολλά χρήματα.

Μορφή EM> . Μπορεί να είναι τετράγωνο, στρογγυλό ή ορθογώνιο. Μερικά έξυπνα ρολόγια και όλα μπορεί να συγχέεται με χειροκίνητη αναλογική, αλλά είναι μόνο με την πρώτη ματιά, γιατί η λειτουργικότητα και τα χαρακτηριστικά της τελευταίας δυσανάλογα μικρότερη.

Φόρμα παίζει απολύτως κανένα ρόλο στο πόσο προηγμένη θα αυτά τα gadgets και εδώ καλύτερα να περιηγηθείτε στις δικές τους προτιμήσεις.

Σχεδιασμός . Φαίνεται ότι ο σχεδιασμός δεν είναι και ο πιο σημαντικός παράγοντας επιλογής, αλλά δεν είναι. Σε αντίθεση με

αναλογικά ρολόγια, έξυπνα ρολόγια είναι ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό του στυλ, όπως μια ζώνη ή μια γραβάτα.

Αν οι προηγούμενες κατασκευαστές έξυπνων ώρες προσπαθώντας να επικεντρωθεί στη βελτίωση της λειτουργικότητας των gadgets γυμναστικής, αλλά τώρα συνειδητοποίησα ότι σχεδιασμός παίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο ρολόι θα γίνει δημοφιλής μεταξύ των αγοραστών ή όχι. Γι ‘αυτό και τώρα ακόμη και το μοντέλο του προϋπολογισμού των έξυπνων ρολογιών στην εμφάνιση μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και με πολυτελή ρολόγια από εταιρείες με παγκόσμια όνομα.

Band υλικό EM> . Όταν αγοράζετε ένα έξυπνο ρολόι, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένου του ιμάντα. Εάν το σώμα του ιμάντα είναι κατασκευασμένο από δέρμα είναι καλό, όπως φθηνή και ειλικρινά αδύναμο λειτουργικό ρολόγια με αυτά τα λουριά δεν συμβαίνουν. Αλλά πλαστικών είναι γεμάτη.

Επίσης, ο ιμάντας μπορεί να δημιουργηθεί από ανοξείδωτο ατσάλι και σιλικόνη. Εάν το τρέχον χρώμα του smart gadget σας δεν σας αρέσει, οι κατασκευαστές έχουν λάβει υπόψη τη δυνατότητα ταχείας ιμάντα αντικατάστασης.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Πώς το ρολόι θα είναι ασφαλή . Τα καλύτερα ρολόγια προστατεύονται με ειδικό «γυαλί ζαφείρι» , και το υλικό αυτό πήρε 9 βαθμούς της κλίμακας Mohs. Περισσότερα ήταν σε θέση να πάρει μόνο ένα διαμάντι είναι 10 πόντους, που είναι η υψηλότερη βαθμολογία. Για να το μηδέν ή με κάποιο τρόπο να βλάψει είναι σχεδόν αδύνατο.

Η κατάταξη των καλύτερων έξυπνων ρολόγια 2019 H1>

Apple Watch Σειρά 4

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλής απόδοσης?
 • Ακριβά και όμορφη εμφάνιση?
 • βελτιωμένη πρόβλεψη του καρδιακού ρυθμού?
 • Πολλά μοντέρνα αξεσουάρ

Μειονεκτήματα:.

 • ΗΚΓ είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες?
 • Νεκρή κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας?
 • Watch είναι ακριβό, αν και έξυπνος.

Το σύστημα σχεδιασμού και το χρώμα

Η Apple Παρακολουθήστε σειρά 4 είναι το νεότερο στη γραμμή των έξυπνων ρολόγια από την διάσημη εταιρεία της Apple, καθώς και ένα από τα πιο προοδευτικά στην κορυφή smartwatches μας. Το ρολόι έχει ένα ενημερωμένο σχέδιο, και ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι το 30% μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με την τρίτη έκδοση. Εξαιτίας αυτού,

οι ώρες πλαισίου είναι σχεδόν απούσα.

Τα μεταποιημένα και τροχό κύλισης Ψηφιακή Crown, ή μάλλον ο μηχανισμός του. Επίσης, ο τροχός έχει κληρονομήσει τον κινητήρα Taptic κινητήρα, έτσι και τώρα, όταν το χρησιμοποιείτε, θα νιώσετε μια ελαφριά δόνηση.

Apple Watch Σειρά 4 τώρα διατίθενται στα ακόλουθα μεγέθη: 40 mm (1,57 in) και 44 mm (1,78 ίντσες). Όσο για τα υλικά της υπόθεσης, η νέα έκδοση των ωρών διατίθεται σε χάλυβα και αλουμίνιο. Λόγω της αυξημένης οθόνη έχει επανασχεδιαστεί κλήσεις προς όφελος της μεγαλύτερης αποδοτικότητας. Τώρα σε αυτές είναι πολύ περισσότερες πληροφορίες από ό, τι πριν.

Λειτουργικότητα

Αν και η συσκευή αυτή δεν είναι ιδανική για καλή φυσική κατάσταση, ο κατασκευαστής ακόμα φρόντισε ώστε κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για να παρακολουθείτε τα σημαντικά στοιχεία της φυσικής δραστηριότητας σας. Αυτές περιλαμβάνουν τις θερμίδες που καίγονται, διανυθείσα απόσταση, αριθμό βημάτων, χρόνο άσκησης και πολλά άλλα. Για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα με τη χρήση εφαρμογών τρίτων από το Appstore.

Υπάρχει ένας νέος αισθητήρας κτύπο της καρδιάς, με την οποία ένα ρολόι μπορεί να κάνει ένα ΗΚΓ. Αλλά, ενώ αυτή η λειτουργία, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν λειτουργούσε.

Το ρολόι διαθέτει ένα ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο που έχει επίσης βελτιωθεί και μέσω του οποίου μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις.

Χαρακτηριστικά Εμφάνιση capacitive οθόνη αφής AMOLED 40 mm 1,57 ίντσες /
44 χιλιοστά 1,78 ιντσών Προστασία Βύθιση σε βάθος έως 50 m, γυαλί ζαφείρι, Η ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi (b / g / n) , Bluetooth 5.0, A2DP, LE, LTE, NFC, GPS, GLONASS Αισθητήρες επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, βαρόμετρο, αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος τι θα παρακολουθεί θερμίδες που καίγονται, απόσταση ταξίδεψε, βήματα, το χρόνο, τη σωματική δραστηριότητα, παλμό, τον ύπνο, ΗΚΓ Αυτόνομου Li-lon μπαταρίας έως και 18 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας Λειτουργικό σύστημα ρολόι OS 5 Εργασία με διαφορετικά OC iOS

Πόσο και πού να αγοράσετε;

Για ποιον;

Η αξιολόγηση των χαρακτηριστικών αυτών ρολόγια, μπορούμε να τους παραπέμψει στις ακόλουθες κατηγορίες:

 • το πιο ακριβό?
 • το πιο έξυπνο.

Fitbit Versa

Το σύστημα σχεδιασμού και το χρώμα

Το μοντέλο Versa είναι μια βελτιωμένη έκδοση του πρώτου πρωτοτύπου του έξυπνου Fitbit ρολόι. Την πρώτη φορά που ο κατασκευαστής δεν κατάφερε να επιτύχει τα βέλτιστα αποτελέσματα, η ανάπτυξη του δεύτερου πρωτοτύπου όλες οι ελλείψεις έχουν αντιμετωπιστεί, και η εταιρεία κατάφερε να επιτύχει το βέλτιστο επίπεδο αριστείας, το νέο ρολόι φαίνονται τόσο πολύ καλύτερα και πιο όμορφη.

Οπτικά, το μοντέλο Versa είναι παρόμοια με γνωστές μάρκες των έξυπνων ρολογιών της Apple Watch, οι προγραμματιστές έκανε την στρογγυλεμένη άκρη του σώματος, κάνουν την εμφάνισή τους πιο ελκυστικό. Ρολόγια είναι αρκετά λεπτή και συμπαγής, είναι βολικό να χρησιμοποιήσετε σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Στην γκάμα των gadgets περιλαμβάνει τα μοντέλα μαύρο, ασημί και ροζ αποχρώσεις, με ιμάντες στο ίδιο τόνο του χρώματος βάσης.

Η λειτουργικότητα και τις δυνατότητες της Versa

Το gadget έχει ένα λουράκι από σιλικόνη και ένα καλό επίπεδο προστασίας από το νερό, επιτρέποντάς σας να μην το βγάλει ακόμη τη διάρκεια του ντους ή σύντομη βύθιση στο νερό σε βάθος όχι μεγαλύτερο από 50 μέτρα. Σύμφωνα με την ανταπόκριση του νερού του αισθητήρα δεν αλλάζει, και δίνει καλή απόδοση. Για να ενεργοποιήσετε το έξυπνο ρολόι διαθέτει ένα ειδικό κουμπί HOME, η οποία απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία.

Στις ρυθμίσεις μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή να είναι κάθε μέρα για να εμφανίσετε διαφορετικές κινητήρια επιγραφές. Συγκρότημα ολοκληρωμένες ενότητες και εφαρμογές μπορούν να παρακολουθούνται και τα στατιστικά στοιχεία ξεπεράσει απόσταση, παλμό, τις θερμίδες που καίγονται και άλλες δράσεις (διαθέσιμο 15 προγράμματα κατάρτισης). Σε γενικές γραμμές, όταν ρυθμιστεί σωστά, το ρολόι δίνει πολύ ακριβή δεδομένα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι η πιο ακριβή έκδοση των έξυπνων συσκευών.

Smart ρολόι να έχει 2,5 GB εσωτερικής μνήμης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη μουσικών κομματιών ή χρήση στο πλαίσιο του προγράμματος «Πανδώρα», «Deezer» (αυτά τα προγράμματα πληρώνονται). Υπάρχει ένα ενσωματωμένο ραδιόφωνο.

Χαρακτηριστικά Εμφάνιση Ορθογώνια, αφής LCD 1,34 ιντσών Προστασία IP68, υποβρύχιες έως 1 m η ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi (b / g / n), Bluetooth 4.2, A2DP, LE, NFC, GPS, GLONASS Αισθητήρες καρδιακό ρυθμό Monitor, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο Ερπυστριοφόρα δεδομένων θερμίδες που καίγονται, διανυθείσα απόσταση, βήματα, το χρόνο, τη σωματική δραστηριότητα, τη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού, τον ύπνο Εκτός σύνδεσης 145 mAh, σε κανονική λειτουργία, το ρολόι θα λειτουργεί μέχρι και 96 ώρες χωρίς επαναφόρτιση η μπαταρία Λειτουργικό σύστημα από τη δική του σχεδιασμού Fitbit 2.0 Εργασία με διαφορετικές OC Android, iOS διαστάσεις 39,4 * 37,6 * 11,2 , βάρος 33 γραμμάρια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα:

 • υψηλής απόδοσης?
 • ένας μεγάλος αριθμός από επιλογές?
 • η περίπτωση ενός μικρού πάχους?
 • μια μικρή μάζα

Μειονεκτήματα:.

 • ένας μικρός αριθμός των υποστηριζόμενων προγραμμάτων?
 • καταβάλλεται εφαρμογές μουσικής.

Πόσο και πού να αγοράσετε;

Για ποιον;

Όσον αφορά το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα, αυτό το gadget είναι πιο κατάλληλο για τους νέους ενήλικες και τους οπαδούς γυμναστήριο. Ελαφρύ και εργονομικό, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε όλες τις συνθήκες, είτε στον ύπνο ή ενεργό άσκηση.

Garmin Vivoactive 3

Ο σχεδιασμός του μοντέλου

Το κύριο οπτικό χαρακτηριστικό του Vivoactive έξυπνο ρολόι 3 είναι ότι δεν είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα ρολόγια. Για τους περισσότερους ανθρώπους ο παράγοντας αυτός είναι ένα από τα πιο σημαντικά, αυτές οι συσκευές είναι κατάλληλες για κάθε στυλ, ως άθλημα και κλασικά.

Vivoactive Smart ρολόι 3 έχει ένα στρογγυλεμένο σχήμα, μαύρο σώμα και όμορφο στεφάνι χάλυβα ως πρότυπο. Επίσης διαθέσιμο μοντέλο με θήκη και λουράκι σε λευκό χρώμα και μαύρο ματ περιστροφικό δακτύλιο. Το κατώτερο μέρος του καλύμματος, η οποία πλαισιώνεται από τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, κατασκευασμένο από μέταλλο, όλα τα άλλα στοιχεία του gadget από το υψηλής αντοχής κράματα πολυμερούς.

Η λειτουργικότητα και τα χαρακτηριστικά Vivoactive 3

Μοντέλο 3 Vivoactive έχει ένα υψηλό επίπεδο προστασίας έναντι του νερού, μπορεί να αντέξει την πλήρη εμβάπτιση σε νερό (μέχρι μια μέγιστη πίεση 5 ατμοσφαιρών). Υπάρχει μια ειδική επιλογή για την παρακολούθηση των δεικτών στη λειτουργία πλοήγησης. Το gadget έχει μια καλή εργονομική ιδιότητες, είναι κυριολεκτικά μισή μέρα για να φορέσει στο χέρι του, και εντελώς χρησιμοποιούνται σε αυτό.

Smart ρολόγια είναι εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας και να ανταποκρίνεται οθόνη αφής, προαιρετική μονάδα πλευρά και την αφή και μηχανικές κλικ. Διαθέσιμο μήτρα απόκρισης της οθόνης πιέζοντας με γάντια. Διαμόρφωση τα διάφορα στοιχεία μενού πραγματοποιείται μέσω του gadget, ή μέσω ειδικής εφαρμογής. Επίσης, η μήτρα προβολής που έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις ειδικές τεχνολογίες, Μνήμη σε pixel, καθιστώντας την εικόνα στατική φύση δεν θα εξαντλήσει την μπαταρία.

Vivoactive Smart ρολόι 3 έχει NFC, αλλά η αλληλεπίδραση είναι μόνο με τις κάρτες και τα τερματικά που υποστηρίζουν Garmin πληρωμής. Εκτός από τις πολλαπλές λειτουργίες του αθλητισμού, η συσκευή μπορεί επίσης να εμφανίζει ειδοποιήσεις σχετικά με διάφορα γεγονότα, και τις καιρικές συνθήκες. Ακόμα μπορείτε να απάντηση στις ειδοποιήσεις από διάφορες instant messengers.

Χαρακτηριστικά Εμφάνιση οθόνη αφής 1.2 ίντσες γύρο, 240 * 240 ψήφισμα, τεχνικής υποστήριξης μνήμης-σε-pixel προστασία Γυαλί ανθεκτικό σε μηχανικές επιδράσεις, προστασία από τη σκόνη και το νερό Η ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi (b / g / n), Bluetooth 4.1 LE Αισθητήρες καρδιά ποσοστό Monitor, πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο, θερμόμετρο Ερπυστριοφόρα δεδομένων θερμίδες που καίγονται, διανυθείσα απόσταση, βήματα, το τρέξιμο, καταλήψεις, τον ύπνο, εργασία χωρίς σύνδεση μπαταρία λιθίου-ιόντων, εργάζονται μέχρι 168 ώρες αναμονής έως 13 ώρες ενεργούς χρήσης , το λειτουργικό σύστημα Μεμονωμένων Εργασία με διαφορετικές OC Android, iOS διαστάσεις 11,7 * 43,4 * 43,4 οι βάρους 43 γραμμαρίων

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Πλεονεκτήματα:

 • ελκυστική εμφάνιση?
 • υψηλή ποιότητα κατασκευής?
 • εξοικονόμηση διάρκειας ζωής της μπαταρίας, παρέχουν MIN-από την οθόνη?
 • λειτουργικότητα μεγάλη σπορ.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...