Υγεία και εσείς

Silane Guard – υγρό γυαλί, απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

Silan Guard είναι ένα απλό συστατικό υγρό γυαλί από μια ιαπωνική εταιρεία Willson, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το σώμα αυτοκίνητο από βρωμιά, γρατζουνιές και ελάσσονες μηχανικές ζημιές. Κριτικές πελατών της φρουράς silan χωρίζεται: ορισμένοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων γράφουν για τα πλεονεκτήματα του χρήματος πάνω αναλόγων, άλλοι λένε ότι το διαζύγιο δεν είναι διαφορετική από τα συμβατικά σαμπουάν

.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Για να μάθετε την αλήθεια για το υγρό γυαλί Wilson, αποφάσισε να αγοράσει το προϊόν από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και να κάνει μια έρευνα των εργαλείων με τις οδηγίες, φωτογραφίες και τιμές.

Τι σημαίνει αυτό: σύνθεση και περιγραφή των εμπορευμάτων σιλανίου Φρουράς

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, Willson σιλάνιο Guard για αυτοκίνητα αποτελείται από καινοτόμα συστατικά όπως το πυρίτιο, Νανούκ και σιλικόνη πολυμερή, τα οποία μετά την εφαρμογή σχηματίζουν ένα αυτοκίνητο προστατευτική επικάλυψη με νερό-απωθητικό αποτέλεσμα. Η σύνθεση του σπρέι είναι κατάλληλο για σκοτάδι και το φως αυτοκίνητα. Μια χημική αντίδραση δεν φέρει αρνητικές επιπτώσεις στο χρώμα και τα μέρη του σώματος μεταφοράς.

Το πλήρες σύνολο των υγρό γυαλί από την Ιαπωνία τα ακόλουθα:

 • μπουκάλι Συσκευασία?
 • Σφουγγάρι?
 • χαρτοπετσέτας?
 • Προστατευτικά γάντια?
 • Οδηγίες χρήσης σε Europen?

Αν μετά την παραγγελία, ένα πακέτο έφτασε για σας με ένα διαφορετικό σύνολο, ίσως Έχεις aftermarket προϊόντα. Γι ‘αυτό και δεν συνιστούμε να αγοράσετε το προϊόν Aliexpress ή άλλες κινεζικές κατάστημα. Αγόρασα από την επίσημη κατασκευαστή του ψεκασμού.

Πώς να εφαρμόσετε σιλανίου Guard

Η χρήση του διαλύματος είναι δυνατή μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο ή σε εξωτερικούς χώρους (πρώτη επιλογή προτιμάται). Κατά την εργασία να προσέξουμε να μην εκθέσει silonovoy προστασία στο δέρμα και ιδιαίτερα τους βλεννογόνους.

Τεχνολογία της εφαρμογής σιλανίου Φρουράς για ένα νέο αυτοκίνητο:

 1. πλύνετε σχολαστικά το σώμα του αυτοκινήτου (κατά προτίμηση με τη βοήθεια ενός κινητήρα)?
 2. Αφήστε το μηχάνημα να στεγνώσει και τη θεραπεία του τόπου εφαρμογή υγρού γυαλιού με ένα απολιπαντικό?
 3. Βρέξτε το σφουγγάρι παρέχεται με το κιτ, συμπυκνώστε και εναλλάξ εφαρμόζονται silnowo προστασίας στην οροφή, πόρτες, καπό, κορμό και άλλα μέρη του οχήματος?
 4. Καλά repairauto κάλυμμα του σώματος με μια πετσέτα από τη συσκευασία?
 5. Μετά τη θεραπεία, αποφυγή αυτοκίνητα πλύσιμο και το άμεσο ηλιακό φως μέσα σε 8 ώρες.
 6. OL>

  Για χρησιμοποιούμενη μέθοδος αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας ένα σιλανίου Guard διαφέρει μόνο στο επιπλέον στίλβωση στην παρασκευή βαφή και την απομάκρυνση της σκουριάς πριν από την εφαρμογή των αδιάβροχο. Αν το αυτοκίνητό σας έχει ήδη βάφτηκε πριν από την επεξεργασία είναι καλύτερα να ελέγξετε το χρώμα για τις επιπτώσεις των συστατικών μέσα.

  Ένα μπουκάλι κερί διαρκεί εύκολα για 3-4 αυτοκίνητα χειρισμό. Ο κατασκευαστής συνιστά να εφαρμόσει το μείγμα σε πολλές στρώσεις – αυτό θα δημιουργήσει ένα πρόσθετο φιλμ πολυμερές που προστατεύει από μικρογρατζουνίσματα (π.χ. από τα κλαδιά των δέντρων και θάμνων)

  .

  εξαπάτηση ή όχι: ειδικός κριτικές για το προϊόν

  Μελετώντας τις απόψεις των αγοραστών συνάντησε μερικά αρνητικά σχόλια για σιλανίου Guard: δεν λειτουργεί, δεν ξηρό, όχι γυαλιστερό και άλλα σχόλια. Η εμπειρία μου με αυτό προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου ήταν θετική.

  Εργασία σε πρατήριο ήταν σε θέση να κάνει μια συγκριτική υγρού δοκιμής νέων και πρώην όσον αφορά τη χρήση των αυτοκινήτων.

  Όπως μπορείτε να δείτε, μετά την επίδραση της θεραπείας εμφανιστεί ένα Shine καθρέφτη. Το πραγματικό πλεονέκτημα της πριν και μετά τη χρήση του στίλβωση έχει παρατηρηθεί για περισσότερο από 2 εβδομάδες (κατά τη στιγμή της γραφής). Δεν περιορίζουν την ανάγνωση κριτικές στο διαδίκτυο και αποφάσισε να ζητήσει από εμπειρογνώμονες από εκατό.

  Andrew Elenin, μηχανικός στο ΣΤΟ EM>

  Συμπέρασμα Andrew: σιλανίου Guard – απάτη και απάτη. Αλλά θα ήθελα να του και την προσοχή σας επιστήσω σε σημαντικές αποχρώσεις, εξαιτίας της οποίας η αποτελεσματικότητα της χρήσης του σιλανίου ήταν κατώτερη των προσδοκιών:

 • Στην πρώτη περίπτωση, ο πελάτης έφερε ήδη έντυπα μέσα συσκευασίας. Δηλαδή να πούμε με βεβαιότητα 100% το πρωτότυπο ή ψεύτικο?
 • Η δεύτερη φορά Andrew αγόρασε υγρό γυαλί σε μια κινεζική ιστοσελίδα σε χαμηλή τιμή. Όπως είπα και στην αρχή του άρθρου, κατά την παραγγελία σπρέι δεν είναι ο επίσημος διανομέας, υπάρχει κίνδυνος να ρίξει χρήματα στον αέρα?
 • Ο ειδικός δεν απολιπανθούν βαφή, και αυτό είναι μία από τις προϋποθέσεις για τη θετική

Πόσο είναι σιλανίου Guard

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Όταν αγόρασα, στην επίσημη ιστοσελίδα, η τιμή ήταν …. Τώρα υπάρχει η δράση και η τιμή του αρχικού σιλανίου γκάρντ που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία είναι:

 • Ευρώπη – 1990 …?
 • Ουκρανία – 890 UAH?
 • .

 • Ευρώπη – 39-49 €
 • Άλλες χώρες πρέπει να ελέγξετε με το φορέα σας.

Δεν είναι πολλά λεφτά, αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι μία εφαρμογή του υγρού γυαλιού θα διαρκέσει τουλάχιστον 22 ημέρες, και ένα βάζο διαρκεί για 3-4 φορές την γενναιόδωρη στίλβωση. Σύνολο για … θα λάβουν έξι μήνες κάλυψης σε μια μεγάλη τιμή. Η διάρκεια ισχύος έως και 5 χρόνια. Φυσικά, είναι καλύτερο να ληφθεί από τον κατασκευαστή από ό, τι για μια δεκάρα από κάποιον δεν είναι σαφής.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...