Υγεία και εσείς

Provocative Gel – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, αξίζει τον κόπο;

Σήμερα, πολλά ζευγάρια αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στη σεξουαλική ζωή. Δεν είναι κάθε γυναίκα μπορεί να επιτύχει οργασμό, ακόμα κι αν ο σύντροφός της είναι ενός αγαπημένου προσώπου. Συνήθως αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν είχε βιώσει αρκετό για αυτό, και με τις φυσιολογικές ιδιαιτερότητες του γυναικείου σώματος, για παράδειγμα, αμβλύ ερωτογενείς ευαισθησία. Εδώ μπορεί να βοηθήσει ειδικά παρασκευάσματα, μία εκ των οποίων είναι τζελ Παγίδευση.

Σύνθεση Προκλητική Gel

Ποιότητα σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική. Κάνει όχι μόνο για τη σωματική και ψυχική ικανοποίηση από το σεξ, αλλά βοηθά επίσης να ενισχύσει τη σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, και έτσι μια αρμονία στην καθημερινή ζωή. Επιπλέον, η παρατεταμένη απουσία της ικανοποίησης από τη σεξουαλική επαφή οδηγεί στο γεγονός ότι το ζεύγος αρνείται απλά σεξ, και αυτό είναι γεμάτη με διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα.

Ως εκ τούτου, ένα αποτελεσματικό αφροδισιακό μπορεί να είναι μια πραγματική ναυαγοσώστη οικογενειακή ζωή. Η γέλη αναπτύχθηκε με τη συμμετοχή των επαγγελματικών ανδρολόγους και σεξολόγους. Η κύρια έμφαση είναι σε φυσικά συστατικά φυτικής προέλευσης, ενώ τα συνθετικά ή χημικά πρόσθετα είναι εντελώς απούσα.

Επιπλέον, το δέρμα μαλακώνει, η οποία επιτυγχάνεται με την προσθήκη στο γλυκερίνη σύνθεση. Είναι σημαντικό να σημειωθεί η παρουσία του γαλακτικού οξέος, το οποίο σταθεροποιεί οξύ-αλκαλική ισορροπία του κόλπου.

Όπως ο κύριος συναρπαστικό παράγοντας που χρησιμοποιείται μέντα, και η καφεΐνη. Αυτά τα συστατικά προκαλέσει ελαφρύ ερεθισμό των βλεννογόνων μεμβρανών, έτσι ώστε να γίνει πιο ευαίσθητο. Αναστολέα της PDE5 είναι ένα ένζυμο υαλουρονιδάση, ποιότητα προστατεύει τους βλεννογόνους από ζημιές, και επίσης είναι ένα φυσικό αντισηπτικό που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης. Το σημείο αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια της χρήσης του τζελ, επειδή η διαδικασία της σεξουαλική επαφή η εμφάνιση των ρωγμών και άλλων μικροτραυματισμούς είναι κοινά. Για να βελτιωθεί η δραστικότητα με τη βοήθεια ειδικών ασκήσεων.

Οι γέλης ενεργεί ως πρόκληση για τους άνδρες

Αρχικά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το φάρμακο δεν επηρεάζει ορμονικές και άλλες φυσιολογικές διεργασίες που επηρεάζουν αναπαραγωγική λειτουργία και δραστικότητα. Η ουσία της γέλης είναι ότι τα ενεργά συστατικά της διεγείρει πιο ενεργό παραγωγή των ορμονών που βελτιώνουν την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής. Επίσης, το φάρμακο έχει άμεση επίδραση στην τοπική κυκλοφορία του αίματος. Τα σκάφη στο πέος διαστέλλονται και αυτό σημαίνει ότι η πρόσβαση του αίματος σε αυτά γίνεται ευκολότερη. Αυτό βελτιώνει και επεκτείνει ένα βιώσιμης στύση.

Είναι γνωστό ότι Πρόκληση σεξ γέλης συμβάλλει σε μια πιο ενεργή ανάπτυξη των ακόλουθων ορμονών:

  • ενδορφίνη είναι γνωστό σε όλους ορμόνη της ευτυχίας, κάνοντας τόσο ο άνδρας και η γυναίκα είναι εγγυημένη για να λάβετε τόσο σωματική όσο και την ηθική ικανοποίηση από την οικειότητα, και στο υψηλότερο επίπεδο. Οι ενδορφίνες είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογική στιγμή στη σεξουαλική ζωή, καθώς βοηθά να φέρει έναν εταίρο?
  • σεροτονίνης – η ουσία παράγεται με τους άνδρες και τις γυναίκες. Ο εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο, προωθεί πλέον στύσεις και καταπολεμά αποτελεσματικά την πρόωρη εκσπερμάτωση – στερεά επαγγελματίες για το σύντροφό σας. Όσο για τις γυναίκες, η σεροτονίνη βοηθά να επιτευχθεί ταχύτερη και πιο διαρκή οργασμό?
  • ντοπαμίνης – η ορμόνη που αφαιρεί όλες τις απαγορεύσεις. Η παραγωγή του συμβάλλει στην ανάδειξη της ψυχολογικής ελευθερίας. Με άλλα λόγια, οι εταίροι παύουν να ντρέπεται, εξαφανίζονται τα πιο σταθερά σύμπλοκα. Εξαιτίας αυτού, πολλά ζευγάρια που προσπαθούν κάτι εντελώς νέο στη σεξουαλική ζωή, και βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της?
  • ωκυτοκίνης – υποστήριξη βιολογικώς δραστική ουσία η οποία συνδυάζεται με όλες τις άλλες ορμόνες. Η δράση του είναι παρόμοια με τη δράση της ντοπαμίνης – βοηθά να χαλαρώσετε, καθιστώντας την ικανοποίηση από τη σεξουαλική επαφή θα είναι η μέγιστη

.

Έτσι, η επίδραση της γέλης στην πρώτη θέση, με στόχο την ενισχυμένη παραγωγή δευτερογενών ορμονών που δεν αποτελούν το κύριο θήλυ ή άρρεν βιολογικά δραστικές ουσίες. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε αρνητική επίδραση στην ορμονική ισορροπία αριθ.

Μέθοδος εφαρμογής Προκλητική Gel

Η συμβουλή έχει μια πολύ απλή εφαρμογή. Σύμφωνα με τις οδηγίες που συνοδεύουν το φάρμακο, η γέλη εφαρμόζεται στην καθαρή πέος, αντίστοιχα, θα πρέπει να πάρετε ένα ντους πριν από αυτό το γεγονός. Στη συνέχεια, μια μικρή ποσότητα κρέμας εφαρμόζεται στο πέος και το κεφάλι του. Απαραίτητο για να τρίβετε το ουσία ένα ελαφρύ κινήσεις μασάζ για να το διανείμει σε όλη την επιφάνεια του πέους. Για να διευκολυνθεί η διαδικασία, είναι επιθυμητό ότι ήταν σε χαλαρή κατάσταση.

Παρά το γεγονός ότι το εργαλείο προορίζεται για τους άνδρες χρησιμοποιούν για τις γυναίκες. Το φάρμακο έχει τη δυνατότητα να βάλει στα γεννητικά όργανά της, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Για μεγαλύτερη ποικιλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα για εφαρμογή σε μια ποικιλία από ερωτικά παιχνίδια, αντισυλληπτικά, κλπ.

Η γέλη αρχίζει να δρα μέσα σε λίγα λεπτά μετά από το μούσκεμα. Αυτό εκδηλώνεται στην πρώτη θέση, νιώθοντας την αυξανόμενη αίσθηση της θερμότητας, που απλώνεται γύρω από το σεξουαλικό όργανο. Παρόμοια συναισθήματα ήταν έμπειροι και η γυναίκα, αν η κρέμα εφαρμόστηκε σε αυτήν. Σημαντικά αυξάνει τη λίμπιντο. Μετά από αυτό μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στην σεξουαλική επαφή.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες και ειδικές οδηγίες Προκλητική Gel

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του εργαλείου είναι ότι δεν έχει στην πραγματικότητα καμία αντενδείξεις. Κλινικές δοκιμές έδειξαν καμία επίδραση των δραστικών συστατικών του πηκτώματος στα γεννητικά όργανα, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού, των βλεννογόνων, του δέρματος, κλπ Σεξουαλική και αναπαραγωγική λειτουργία δεν αλλάζει.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχει πάντα μια πιθανότητα υπερευαισθησίας από τον οργανισμό ορισμένων ουσιών στην προετοιμασία. Εάν ναι, η αντίδραση με τη χρήση της θα είναι αλλεργικοί, εκφράζεται κυρίως σε εμφάνιση των χαρακτηριστικών αλλοιώσεων στο δέρμα. Σε αυτή την περίπτωση, από την περαιτέρω χρήση της γέλης πρέπει να εγκαταλειφθεί αμέσως.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Πρόκληση δεν είναι ένα μέσο προστασίας από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Το ίδιο ισχύει για διάφορες μολυσματικές ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια της οικειότητας.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτού του φαρμάκου είναι πολύ υψηλή τιμή του. Από την άλλη πλευρά, όλοι οι φαρμακευτικοί παράγοντες με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων με το αναπαραγωγικό σύστημα, δεν έχουν λιγότερο, και στις περισσότερες περιπτώσεις -. Και ακόμη υψηλότερο κόστος

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...