Υγεία και εσείς

Peruvian Maca – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν πόσο κοστίζει

Χημικά φάρμακα έχουν πολλές παρενέργειες και δεν είναι πάντα θετική επίδραση στην υγεία. Όλο και περισσότερο δημοφιλές στο σύγχρονο κόσμο χρησιμοποιούν τα βότανα για διάφορα προβλήματα υγείας. Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση χάπια για το σώμα και να βελτιώσει τη σεξουαλική απόδοση των ανδρών υπόσχονται οι πωλητές Περού Περού Maca -. Συμπλήρωμα φυτικών τροφίμων από τη Νότια Αμερική

Περού Maca – τι είναι και πού

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Περού Maca καλλιεργείται στις ορεινές περιοχές στη Νότια Αφρική

Η επιστημονική ονομασία του φυτού – μάκα σταυρανθή. Εμφάνιση και σύνθεση παρόμοια με τη γνωστή καλλιέργεια Europen ρίζα – ραπανάκι. Maca είναι συχνά σε σύγκριση με το ginseng, αλλά ο καρπός διαφέρει στις ιδιότητές του από αυτό και άλλα «ανάλογο». Καλλιεργήστε τη γεωργική καλλιέργεια στα υψίπεδα του Περού, τη Βολιβία, την Αργεντινή, και σε άλλες περιοχές δεν ριζώσει, δεν αποτελεί μια σαρκώδη ρίζα λαχανικό είναι το πιο θρεπτικό μέρος του φυτού. Οι κόνδυλοι έχουν κίτρινο χρώμα, μερικές φορές υπάρχουν λευκό και ροζ ποικιλίες.

Στο Περού, Maca είναι ένα εγχώριο προϊόν καλλιεργείται εδώ και αιώνες. Ο καρπός είναι οι κάτοικοι της χώρας που χρησιμοποιείται ευρέως στα τρόφιμα φρέσκα, βραστά μορφή. Τις περισσότερες φορές είναι βρασμένο κονδύλων σφυροκόπησε με γάλα και να πάρετε ένα πιάτο που μοιάζει με πουρέ πατάτας. Για να αποθηκεύσετε το Mac για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό συνθλίβεται, απολιπαίνεται και ξηραίνεται, και στη συνέχεια αλέθονται σε σκόνη. Ως εκ τούτου, η ρίζα μπορεί να αποθηκευτεί για αρκετά χρόνια.

Στη χώρα μας, τα βότανα είναι πιο συχνά παρέχεται σε μορφή σκόνης, που χρησιμοποιείται ως Bud ή προσαρμογόνο, δεν είναι ένα φάρμακο. Οι ειδικοί αποδίδουν Mac κατηγορία superfood ως εξαιρετικά πολύτιμο προϊόν, πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία . Το πιο δημοφιλές αυτό το συμπλήρωμα είναι δημοφιλής μεταξύ των ανδρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία.

gallery

Φωτογραφία: μορφές του Περού Maca

Χάπια με εκχύλισμα του Περού παπαρούνες μπορούν να περιέχουν άλλα πρόσθετα στη σύνθεση η ρίζα του φυτού μπορεί να είναι κίτρινο, λευκό και ροζ η ρίζα έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, αλλά πάνω απ ‘όλα αφού έχει εκτιμηθεί για την ικανότητά του να βελτιώσει την αναπαραγωγική λειτουργία σε άνδρες
Maca σκόνη μπορεί να είναι κίτρινο, λευκό, καφέ και ακόμη και μια ροζ απόχρωση η σκόνη του συνθλίβονται ρίζα του φυτού μπορούν να προστεθούν σε τρόφιμα

ιδιότητες των προϊόντων και των επιπτώσεων στην υγεία των ανδρών

Περουβιανή Maca βελτιώνει τη σεξουαλική δραστικότητα και ενισχύει τη λίμπιντο

Περουβιανή Maca θεωρείται ότι είναι το προϊόν με aphrodisiatic ιδιότητες, θετικά επηρεάζουν την υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος του ανθρώπου. Ωστόσο, κλινικές μελέτες δεν έχουν διεξαχθεί, και η αποτελεσματικότητα των διορθωτικών μέτρων δεν αποδειχθεί επιστημονικά. Στη Γαλλία Maku ακόμα και αισθάνονται ανασφαλείς λόγω της παρουσίας στο έδαφος η ρίζα των μεταλλαξιογόνων συστατικά. Η απόφαση να χρησιμοποιήσει χρησιμοποιήσει το προϊόν ή τα προϊόντα με το περιεχόμενό σας, συνιστάται να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Περού παπαρούνες στη θεραπεία των σεξουαλικών δυσλειτουργιών στους άνδρες διαφέρουν. Κάποιος επιμένει ότι η βελτίωση στην υγεία οφείλεται σε αυθυποβολή, κάποιος συνιστά ένα Mac, θεωρώντας ότι μια αξιόλογη εναλλακτική λύση για viagra και άλλα χημικά φάρμακα για την τόνωση της δραστικότητας. Κατάλογος των συστατικών του προϊόντος, στην πραγματικότητα μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην δύναμη και την υγεία των ανδρών στη Γενική:

 • λιπαρών οξέων που χρειάζεται ο οργανισμός για τη βέλτιστη απόδοση, αναπαραγωγικά όργανα?
 • αλκαλοειδή παρέχουν ουροποιητικού συστήματος υγείας?
 • γλυκοζινολικών και θειοκυανικά – φυσικά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου?
 • b βιταμίνες, C, E τόνος, να βελτιώσει το μεταβολισμό, την αύξηση της αποτελεσματικότητας, την επιτάχυνση της ανάκτησης του σώματος μετά τη σεξουαλική επαφή?
 • ορυκτά (φώσφορος, ψευδάργυρος, χαλκός, σίδηρος, μαγνήσιο, και άλλα) αύξηση της ροής του αίματος, την προώθηση της ανάπτυξης των γεννητικών ενζύμων και την αύξηση της τεστοστερόνης.

Υποδοχή του Περού Περουβιανές Maca επιτρέπει να μειωθεί ο κίνδυνος των φλεγμονωδών νόσων του ουρογεννητικού συστήματος, παρέχει μια έκρηξη της ενέργειας, βελτιώνει μεταβολικές διαδικασίες στο σώμα.

Η μοναδική σύνθεση των παπαρούνες, σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες, συμβάλλει στη βελτίωση της αναπαραγωγικής λειτουργίας σε άνδρες:

 • βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος, αυξάνει τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων?
 • αυξάνει τη σεξουαλική δραστηριότητα, ρυθμίζει τη λειτουργία της στύσης?
 • αυξάνει τη λίμπιντο?
 • επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης?
 • αυξάνει την αντοχή και μειώνει τη σεξουαλική “παύσης” μεταξύ σεξουαλικών πράξεων.

Πάρτε Περού άνδρες Maca είναι σκόπιμο όχι μόνο να λύσει τα προβλήματα με την ισχύ, αλλά και για την καταπολέμηση της χρόνιας κόπωσης, τη βελτίωση της λειτουργίας του αδένα στύσης, να αυξήσουν την αντοχή κατά τη διάρκεια έντονης φυσικής δραστηριότητας.

Οι απόψεις των γιατρών και ειδικών

Οδηγίες χρήσης: πώς και πόσο

Κάψουλα που περιέχει του Περού Maca είναι για μία μόνο χρήση

Οι περισσότεροι χρήσιμα για το σώμα είναι η φρέσκια ρίζα του φυτού, αλλά για να παράγουν στην Ευρώπη είναι προβληματική. Στο σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και online καταστήματα μπορείτε να βρείτε Περού Maca σε ξηρά μορφή ή το εκχύλισμα. Και η άλλη επιλογή είναι ένα αξιοπρεπές εναλλακτική λύση για φρέσκο ​​κονδύλους, όμως, το εκχύλισμα χρησιμοποιείται λιγότερη σκόνη, λόγω των ειδικών γεύση και την οσμή του. Στεγνό κονιοποιημένο ρίζας Maca πωλείται υπό τη μορφή καψουλών, δισκίων ή κόνεως, μπορεί να εμπλουτιστεί περαιτέρω με άλλα θρεπτικά συστατικά για την υγεία των ανδρών.

Η απόφαση να αρχίσετε να παίρνετε Περού Περού Maca, ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες:

 • για την πρόληψη διαφόρων ασθενειών αναπαραγωγικού συστήματος και να διατηρεί τον τόνο του σώματος λαμβάνουν 5 g σκόνης καθημερινά?
 • για θεραπευτικούς σκοπούς, η δόση της σκόνης μπορεί να αυξηθεί σε 10-12 γραμμάρια ανά ημέρα?
 • μία φορά την εβδομάδα θα πρέπει να πάρετε ένα διάλειμμα από 1 ημέρα?
 • η σκόνη μπορεί να λαμβάνεται χωριστά από τα τρόφιμα, πόσιμο νερό, ή προσθήκη στη μη θερμαινόμενες έτοιμα γεύματα, πίνουν (θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 45 μοίρες)?
 • δεν λαμβάνουν το φάρμακο το βράδυ για να αποφευχθεί η αϋπνία?
 • διδασκαλίας σε ένα συγκεκριμένο φάρμακο με Περού Maca μπορεί να περιέχει ένα άτομο δόση και συστάσεις για την εισαγωγή, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή?
 • η πορεία συνήθως δεν υπερβαίνει τις 20 ημέρες, μπορεί να επαναληφθεί μετά από ένα διάλειμμα μήνα.

Πιθανή βλάβη και αντενδείξεις

Περού Maca επιτρέπεται για χρήση από άτομα κάθε ηλικίας

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η περουβιανή Maca είναι καλά ανεκτή από τον οργανισμό. Ωστόσο, είναι δυνατόν οι περιπτώσεις ατομικής δυσανεξίας των συστατικών, αλλεργική αντίδραση s. Συνήθως αυτό οφείλεται στην υπερβολική δόση του προϊόντος ή άλλες παραβιάσεις των κανόνων της εισδοχής. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχουν:

 • αϋπνία?
 • ευερεθιστότητα?
 • διαταραχές του πεπτικού συστήματος.
Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Αντενδείξεις για κατανάλωση Maca περιλαμβάνουν την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία, λόγω της έλλειψης επιστημονικών πειραμάτων που περιλαμβάνουν έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

απόψεις για Περουβιανή Maca

Vitanage: πώς μπορώ να αντικαταστήσει το φάρμακο

αποτυχίες στο κρεβάτι για τους άνδρες – σοβαρή συναισθηματική δυσφορία. Η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί με τη βοήθεια των βότανα και λαϊκή μεθόδων

Η σύγχρονη φαρμακολογία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των πόρων για την επίλυση σεξουαλικά προβλήματα στους άνδρες, εκτός από την περουβιανή παπαρούνες. Πριν υποδοχής θα πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το εγχειρίδιο, σύνθεση, πληροφορίες σχετικά με τις αντενδείξεις και παρενέργειες, έτσι ώστε να μην βλάψουν την υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος. Ανάλογα με το σκοπό της λήψης μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο φυτό με βάση το φάρμακο. Για να βελτιωθεί η δραστικότητα είναι:

 • Κάψουλες “Organics”. Λαμβάνονται μόνο πριν από τη σεξουαλική επαφή. Τίθεται σε ισχύ κατά την ώρα και διατηρεί την ισχύ για μέρες. Τα κύρια συστατικά του φαρμάκου -. Dereza κινεζική, εκχύλισμα σπόρων τομάτας, Yam, γλυκόριζα, ginseng και άλλα φαρμακευτικά φυτά
 • Tablets Χρυσή ιππόκαμπος. Συνιστάται να λάβει τα μαθήματα. Το παρασκεύασμα τονώνει το σώμα, βελτιώνει τη φυσική αντοχή κατά τη σεξουαλική επαφή έχει θετική επίδραση στη σπερματογένεση και την ισχύ. Δραστικό συστατικό -. Εκχυλίσματα του ιππόκαμπου και ginseng
 • Το φάρμακο “Sealeks Forte.” πιθανή θετική επίδραση από την επομένη της έναρξης της υποδοχής, σας προτείνουμε να πιείτε για 1-2 εβδομάδες. Παρέχει μια ολοκληρωμένη θετικό αντίκτυπο στην ευεξία, προωθεί τη σωματική δραστηριότητα, ενισχύει την στύση. Η βάση της ρίζας παρασκευάσματος, είδε Palmetto, γλυκόριζα και ginseng.
 • Κάψουλες “Αλί Καπέλα”. Ρίξτε μια πραγματική θετική ανατροφοδότηση και μαρτυρίες εμπειρογνωμόνων. Πάρτε για εβδομάδες. Ανάμεσα στα αναμενόμενα αποτελέσματα – αυξημένη λίμπιντο, τη βελτίωση της στύσης. Στη σύνθεση των φυτικών εκχυλισμάτων των Damiana και είδε Palmetto, Eurycoma longifolia.

Θέλοντας να βελτιώσει τη δραστικότητα και την πρόληψη των ασθενειών της στύσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακή ιατρική, το οποίο αποδοτικότητα δεν είναι κατώτερη από δισκία, κάψουλες και σκόνες από τα καταστήματα. Γι ‘αυτούς τους λόγους, χρησιμοποιείται αφεψήματα βοτάνων:

 • calamus?
 • ginseng?
 • St. Βαλσαμόχορτο?
 • τσουκνίδα?
 • κολλιτσίδα?
 • παιωνία?
 • ψύλλιο?
 • γλυκόριζα και άλλα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των καταναλωτών, ο αντίκτυπος στην ανδρική δύναμη του Περού παπαρούνες μπορεί να είναι διφορούμενη. Ωστόσο, λόγω της διαφορετικής σύνθεσης και η παρουσία των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών το προϊόν αυτό πραγματικά μπορεί να τονώσετε το σώμα, δίνουν δύναμη και ενέργεια, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις απόψεις πολλών γιατρών οι οποίοι εκτίμησαν την επίδραση της παπαρούνες στην υγεία του ανθρώπου και το αναπαραγωγικό σύστημα του.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...