Ομορφιά

Herparen – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, αξίζει τον κόπο;

Αν κοιτάξει κανείς τη σύνθεση της ηπατοπροστατευτικά «Herparen», φαίνεται ότι η συνταγή από κοινού κάποια λαϊκή θεραπευτής και βοτανολόγος στον κατάλογο των συστατικών μόνο προϊόντα φυτικής προέλευσης, χαρακτηριστικό της λαϊκής ιατρικής. Αλλά κοιτάξτε στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή και να δούμε τι «Herparen» – πέφτει για να αποκαταστήσει το συκώτι και την πρόληψη – την εφεύρεση Γερμανών επιστημόνων, και αν ψάξετε, μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσα έρευνα ιστορία που αποτέλεσε τη βάση της συνταγής

Ένα αντιμετωπίζονται – άλλες ακρωτηριάστηκαν Herparen

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Το Τμήμα μιλάμε για τα ναρκωτικά και τον αθλητισμό γιατρούς της ομάδας GDR Ολυμπιακό, έδωσε παίκτες διεγέρτες του, που αυξάνουν τα αποτελέσματα, αλλά τελικά οδηγεί στο:

 • για παραβιάσεις του καρδιαγγειακού συστήματος των αθλητών
 • η εμφάνιση των ορμονική ανισορροπία,
 • συνεχής πόνος,
 • μόνιμη δυσλειτουργία του ήπατος και των νεφρών.

Με προσπάθειες για να διορθώσει τις συνέπειες αυτής της ανεύθυνης πολιτικής και ξεκίνησε την ιστορία της ανάπτυξης των «Herparen».

Δύο χρόνια πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας Ανατολικής Γερμανίας γιατροί οργάνωσε μια μαζική σύστημα ντόπινγκ της τεχνητής διέγερσης, στην οποία, ηθελημένα ή αθέλητα, συμμετείχε σε δεκάδες χιλιάδες αθλητές. Στα πρώτα στάδια της επιλογής των νέων αθλητών έλαβε ακανόνιστη δόσεις διεγερτικών (σκέψη ότι οι βιταμίνες), και η πιο ταλαντούχους αργότερα πλήρως συνδεδεμένο με το πρόγραμμα ντόπινγκ.

Ένα από τα πιο διάσημα θύματα αυτής της περιπέτειας ήταν Heidi Krieger, εκ των οποίων μετά την καριέρα του λόγω της κυριαρχίας των αρσενικών ορμονών έπρεπε να έχουν μια αλλαγή φύλου. Όμως, τα προβλήματα με το συκώτι, τα νεφρά, την καρδιά, το μυοσκελετικό σύστημα, και πολλοί άλλοι αθλητές. Που πραγματοποιήθηκε στις αρχές αυτού του αιώνα η δίκη του Υπουργού αθλητισμού της ΛΔΓ και του γιατρού της ομάδας έχει ως αποτέλεσμα μια δημόσια κατακραυγή, και ότι, με τη σειρά του, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον για το πρόβλημα της αποκατάστασης της υγείας των θυμάτων και ερευνητικό εργαστήριο έκρηξη.

Μεταξύ των διαφόρων άλλων έργων που σχετίζονται με την ανάπτυξη φαρμάκων που επαναφέρουν το ήπαρ. Σταγόνες «Herparen» φειδωλή επίδραση προέκυψαν από αυτές τις εξελίξεις. , όμως, η δράση τους είχε ως στόχο, κατά κύριο λόγο, όχι για τη θεραπεία των προηγμένων παθολογίες, και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του ήπατος και να διευκολυνθεί η προσαρμογή στο στρες με την κατάσταση του ήπατος -. Για να βοηθήσει την κύρια θεραπεία

Σε τελική ανάλυση, οι σταγόνες εστίαση αίτηση έχει μετατοπιστεί προς τα μέτρα πρόληψης και υποστήριξης, σύμφωνα με την οποία η δοσολογία «Herparen» έχουν καθοριστεί από τον γιατρό, με βάση:

 • είδη προσδιορίζονται παθολογίας του ήπατος και πιθανά προβλήματα «που συνδέονται» όργανα (π.χ., νεφρά),
 • ο βαθμός ηπατικής βλάβης,
 • συνδυασμό συστατικών “Herparen” με άλλα φάρμακα.

Το φάρμακο: ζητήματα των προβλημάτων αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας

Φυτικά φάρμακα ανήκουν στην ομάδα ασφαλή, αλλά σε αυτή την περίπτωση, αν το κράτος δεν έχει σοβαρά προβλήματα με το ήπαρ και άλλα όργανα. Αν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, είναι απαραίτητο να αξιολογηθεί επαγγελματικά χαρακτήρα τους. Η δυσκολία είναι ότι οι διαφορετικές μορφές βλαβών του ήπατος μπορεί να αντιδρούν διαφορετικά στην ηπατοπροστατευτικά. Επιπλέον, η θεραπευτική εικόνα είναι περίπλοκη λόγω του γεγονότος ότι ένα άτομο μπορεί να επιτευχθεί και σε άλλους οργανισμούς, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και απέκκρισης συστήματα που είναι ευαίσθητα στα συστατικά. Για παράδειγμα, elecampane, μέρος των σταγόνων, μπορείτε να δείτε πώς μερικές φορές δύσκολο απόδοσης σε συνδυασμό με την ασφάλεια.

Nard

elecampane Root, ανοίγοντας το χοληδόχο πόρο ληφθεί ως παράδειγμα, διότι στην ιστοσελίδα όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα ηπατοπροστατευτική, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των φυτικών προϊόντων στο «Herparen». Αλλά παρόμοια κίνδυνοι προκύπτουν σε σχέση με τη χρήση, για παράδειγμα, το εκχύλισμα του Hypericum, ενισχύοντας την έκκριση της χολής. Άτομα με νόσο χολολίθων ανεξέλεγκτη χρήση ηπατοπροστατευτικά μπορεί να ωθήσει τις πέτρες, που συχνά οδηγεί σε απόφραξη των χοληφόρων πόρων και, τελικά, την ανάπτυξη των ίκτερο ή διόγκωση του ήπατος. Δηλαδή, στην περίπτωση αυτή, υπάρχει ένα αποτέλεσμα αντίθετο με την αναμενόμενη θεραπευτική. Αλλά είναι ένα choleretic ιδιότητα του elecampane μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε άλλες παθολογικές καταστάσεις με οφέλη για την υγεία.

Το elecampane είναι γενικά πολλές χρήσιμες ιδιότητες και για την πρόληψη των ασθενειών του ήπατος, φυσικά, είναι σημαντικό ότι έχει αντι-φλεγμονώδη δράση. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να ληφθεί υπόψη το σύμπλοκο κατάσταση του οργανισμού, αξιολογώντας μια προδιάθεση για αλλεργική αντίδραση s, καρδιακή πάθηση, ασθένειες οι οποίες elecampane Επίσης, δεν συνιστάται, κλπ.

Ωστόσο, υπάρχουν καλά νέα: ορισμένα στοιχεία «Herparen» είναι σε θέση να συνδυάζουν ταυτόχρονα και σχετικά υψηλή ασφάλεια, ακόμη και κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας μαθήματα (2-3 μήνες), και υψηλή θεραπευτική και προφυλακτική αποτελεσματικότητα. Έτσι, πιστεύεται ότι η περιεκτικότητα στην σύνθεση των αντιοξειδωτικών ηπατοπροστατευτικά σιλυμαρίνης εγγυάται μια υψηλή αποτελεσματικότητα του φαρμάκου κατά τη διαδικασία ανάκτησης του ήπατος. Ονομάζεται σιλυμαρίνη και εκχύλισμα Thistle γάλα γνωστό ως γάλα Thistle.

Silybum marianum

Στην ιστοσελίδα όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα ηπατοπροστατευτική, το γάλα Thistle αναφέρθηκε στη μέση της λίστας των άλλων συστατικών φυτικής προέλευσης (και στοιχεία λίστας δεν είναι κατά φθίνουσα σειρά της συγκέντρωσης, και απλά οπτικά συμμετρική). Αλλά θα ήταν καλύτερα να τοποθετήσετε το Thistle στην ιστοσελίδα στην κορυφή της λίστας, επειδή η σιλυμαρίνη θεωρείται η καλύτερη φυσική ουσία με προστατευτικές ιδιότητες έναντι του ήπατος. Προάγει την επούλωση και διεγείρει την παραγωγή κυττάρων και εμποδίζει τη διείσδυση των τοξινών. Σε κάποιες πηγές που ονομάζεται ένα από ένα είδος, αλλά υπάρχουν παρόμοιες χρήσιμες ιδιότητες και zimarin που περιέχονται στην αγκινάρα.

Η δοσολογία της ικανότητας του Thistle γάλα είναι γνωστό από την εποχή του Γαληνού (ένα διάσημο αρχαίο γιατρό). Thistle αναφέρεται στα έργα του, και Αβικέννα. Και ακόμα και τότε οι δύο χρησιμοποίησαν το φυτό για τη θεραπεία της χοληδόχου κύστης και του ήπατος. Χημική σύσταση, ωστόσο, αναγνωρίστηκε μόλις το 1968 από τους υπαλλήλους του Πανεπιστημίου του Μονάχου. Εκτός από σιλυμαρίνη στο φυτό που βρέθηκαν:

 • λιποδιαλυτών βιταμινών (Α, D, Ε, Κ),
 • ο ορυκτά καλίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, βορίου, σεληνίου, χαλκού,
 • πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (παρόμοια με αυτές που περιέχονται στο ιχθυέλαιο).

Ο γιατρός παρασκευασμάτων Thistle γάλακτος έχουν εκχωρηθεί για λειτουργικές διαταραχές της χοληφόρου οδού, χρόνια ηπατίτιδα, χολοκυστίτιδα. Το σύμβολο «μείον» είναι το γεγονός ότι το φάρμακο δεν έχει επιβεβαιωθεί αποτελεσματικότητά της στην αλκοολική αλλοιώσεις (κίρρωση) και οξεία ηπατίτιδα. Στην ιική ηπατίτιδα είναι σταγόνες σιλυμαρίνη εκχωρηθεί μόνο ως ανοσοενισχυτικό για αντι-ιικά φάρμακα. Υπάρχουν, ωστόσο, άμεση αντενδείξεις που σχετίζονται, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, με τις choleretic ιδιότητες της ύλης, αλλά όχι μόνο. ​​

 1. προκαλέσει σιλυμαρίνη αυξημένη έκκριση χολής απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη λήψη μειώνεται σε ασθενείς με χολολιθίαση. Η κίνηση των λίθων συνοδεύεται από εξάρσεις έντονο πόνο στο δεξιό υποχόνδριο, βάρους στην περιοχή του ήπατος.
 2. Ανεπιθύμητες καταναλώνουν σταγόνες με γάλα γαϊδουράγκαθο κατά τη διάρκεια έξαρσης της γαστρίτιδας, ελκών στα έντερα και το στομάχι.
 3. Η αφθονία των οργανικών οξέων, αβλαβής σε μικρές δόσεις, όταν σημαντική εξοικονόμηση θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή της μικροχλωρίδας και οι διαρροϊκές διαταραχές.
 4. σιλυμαρίνη δεν συνιστάται για εγκύους και θηλάζουσες.
 5. Οι άνθρωποι με τις ορμονικές διαταραχές να δοκιμάσουν το φάρμακο μόνο μετά από αξιολόγηση του κινδύνου από έναν γιατρό.
 6. Πολύ προσεκτικά το φάρμακο λαμβάνεται σε νεφρική ανεπάρκεια, από ό, τι από αυτό είναι καλύτερα να αρνηθεί.
 7. OL>

  Complex προγνωστική είναι και η ικανότητα της σιλυμαρίνης να αλλάξει τη δραστηριότητα των ηπατικών ενζύμων που εμπλέκονται στη «πέψη» των φαρμάκων. Είναι γνωστό ότι η σιλυμαρίνη αλληλεπιδρά με:

 • αντιψυχωτικό μέσο, ​​
 • αντισπασμωδικό,
 • ηρεμιστικά,
 • ανοσοκατασταλτικά,
 • ουσίες για τη μείωση της χοληστερόλης (στατίνες),
 • αντικαταθλιπτικά.

Μεταξύ των αντικαταθλιπτικών, από τον τρόπο, περιλαμβάνει βαλσαμόχορτο, που υπάρχει στη σύνθεση της ηπατοπροστατευτικά μαζί με ένα γαϊδουράγκαθο. Αλλά ως μια από τις μεθόδους του συνδυασμού του φαρμάκου είναι η ρύθμιση των δόσεων των δύο ουσιών, σε αυτή την περίπτωση καλό που wort και τριβόλια του Αγίου Ιωάννη ήδη συνδεθεί από τον κατασκευαστή σε μια προετοιμασία στις σωστές αναλογίες.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Αυτή η αρχική ισορροπία της ημέρας και οι καταναλωτές που έχουν ήδη αγοράσει το φάρμακο και να δοκιμάσουν επίδραση των σταγόνων για τον εαυτό σας.

Σχόλια επισκεπτών για τα αποτελέσματα, τις μεθόδους και την τιμή Herparen

Galina Romanenko, τη γνώμη του φόρουμ για το θέμα:

” Σε Corropoli αγόρασα όλα τα φυτά που επρόκειτο να προσπαθήσει να αποκαταστήσει το συκώτι σας έχει ήδη συλλεχθεί σε μία σύνθεση. Και συλλέγονται είναι επαγγελματίες στις σωστές αναλογίες και δόσεις. Για αυτή την τιμή, πιο εύκολο να αγοράσει από βασανίζεται και να συλλέγουν το ίδιο. Ναι, θα είναι πιο αξιόπιστο από το σπίτι ταχυδακτυλουργικά EM>».

Αναστασία Leshchenko, η απάντηση στο Facebook:

” Αγορά“Herparen”ο σύζυγος συμφώνησε μόνο αφού είχα υποσχεθεί να παραιτηθεί μπύρα την Παρασκευή με ένα φίλο σημείο του ήταν δίκαιη. Αν πρόκειται για τη θεραπεία του ήπατος, αλλά τουλάχιστον να μην το ενοχλούν με . μπύρα Καθίστε σε μια διατροφή Εμφάνιση της σειράς -…. συμφώνησε να αγοράσει μια σταγόνα Λοιπόν, πού να πάτε η σειρά μου έδειξε ακριβώς είπε ότι ένας φίλος την ημέρα πριν φύγει για 3 μήνες σε μια άλλη πόλη είμαι απλά μέσα. χρόνο για να επουλωθούν EM>».

Michael Καζάν, μια ανασκόπηση στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή:

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

” Δεν αφήνουν σχόλια, αλλά θα γράψω για να σας διότι πιστεύω ότι εάν ένα βιολογικό προϊόν κάνει τη δουλειά δεν είναι χειρότερο από ό, τι η χημεία, είναι καλύτερα να το πάρει, γεγονός που αποδεικνύει την εμπειρία μου. Και σε γενικές γραμμές, εμείς, ως μέρος της Φύσης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις συμβουλές της, συχνά EM>».

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...