Υγεία

Eco Slim – αδυνάτισμα κάψουλες, τιμή, πού να αγοράσουν, πρωτότυπο,

Δεν είναι όλες οι μέθοδοι του μολύβδου απώλειας βάρους στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολύ συχνά παρατηρείται το αντίθετο αποτέλεσμα – το βάρος όχι μόνο επανέρχεται στα προηγούμενα επίπεδα, αλλά τα ξεπερνά! Ωστόσο, υπάρχει ένα εργαλείο Eco Slim για την απώλεια βάρους οι δημιουργοί υποστηρίζουν ότι αυτή η διαδικασία θα γίνει εύκολη, ασφαλή και πραγματικά αποτελεσματική.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ειδικοί του Ινστιτούτου Διατροφής και Διαιτολογίας, συμμετείχε στην ανάπτυξη της μοναδικής σύνθεσης του συμπληρώματος, έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν ότι η κοινή δράση των συστατικών του μέσου υπό την προϋπόθεση ότι το λίπος επιπτώσεις καύση, την ίδια στιγμή επουλωθεί το σώμα και κορεσμό με ενέργεια.

Ας εξετάσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις ουσίες που περιέχονται στο προϊόν. Το συμπλήρωμα Eco Slim είναι πολύ συγκεκριμένη και περιλαμβάνει τέτοια φυσικά συστατικά και βιταμίνες:

 1. Εκχύλισμα Guarana – μπορούν να χρεώνουν με την ενέργεια, καθώς και η επίδραση της καφεΐνης που περιέχεται στο γκουαρανά, από διαφορετική διάρκεια. Επίσης, guarana αυξάνει την αντοχή, ενισχύει το κεντρικό νευρικό σύστημα, εξασθενίζει το αίσθημα της πείνας, διεγείρει την πνευματική δραστηριότητα. Η καφεΐνη σε γκουαράνα, όταν χρησιμοποιείται σε μέτριες ποσότητες διεγείρει το νευρικό σύστημα, διεγείρει την καρδιά, βελτιώνει τη διάθεση, διεγείρει το στομάχι. Επίσης, αυτό το αλκαλοειδές βοηθά να ξεπεράσουμε την κούραση και υπνηλία, αυξάνει την εγρήγορση και την απόδοση. Ωστόσο, το φαγητό σε μεγάλες ποσότητες έχει μια καταθλιπτική επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Στο προϊόν, το Eco Slim θεωρήθηκε τις ιδιότητες της καφεΐνης και συστάσεις για καθημερινή χρήση.
 2. Εκχύλισμα vodorosley είναι ικανό να ασκεί κατά του όγκου και ανοσορυθμιστική επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπλέον, λόγω της περιεκτικότητας των αμινοξέων και των λιπαρών οξέων, καθώς και το σύνολο των βιταμινών, εκχύλισμα φυκιών χρησιμοποιείται για να καθαρίσει το σώμα από ραδιονουκλίδια και βαρέα μέταλλα, να βελτιώσει την πέψη και το μεταβολισμό, τη βελτίωση των καρδιά και τα αγγεία, όπως καθώς και τη λειτουργία του θυρεοειδούς. Fucus έχει θετικό αντίκτυπο σε όλα σχεδόν τα όργανα του ανθρώπου.
 3. Εκχύλισμα Coleus forskohlii βελτιώνει τη λειτουργία του εντέρου, βοηθά τις βιταμίνες που πρέπει να απορροφηθεί πλήρως, βελτιώνει το μεταβολισμό. Επίσης, το φυτικό εκχύλισμα βοηθά στην αύξηση της μυϊκής μάζας.
 4. Η χιτοζάνη είναι μια διαιτητική ίνα έχει ροφητική ικανότητα, που διέρχεται από το πεπτικό σύστημα απορροφά βλαβερές ουσίες, καθαρισμού έτσι το σώμα, βελτιώνοντας έτσι τη λειτουργία του εντέρου, του ήπατος, των νεφρών, τα συμπτώματα εξαφανίζονται Allergy. Επίσης χιτοζάνη έχει την ικανότητα που σχετίζεται με τα μόρια του λίπους και να τους απομακρύνουν από το σώμα, οδηγώντας σε απώλεια βάρους. Επιπλέον, φυτικές ίνες μπορούν να παρέχουν ένα αίσθημα κορεσμού.
 5. Ταυρίνη έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τα αιμοφόρα αγγεία, οστικό ιστό, το αίμα. Ανακουφίζει ευερεθιστότητα, βελτιώνει τη μνήμη, βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία, την κυκλοφορία του αίματος, προστατεύει τον οργανισμό από τον καρκίνο. Επίσης, αυτό το αμινοξύ προάγει την απελευθέρωση του λίπους για ενέργεια, η οποία βοηθά στη μείωση του λιπώδους ιστού.
 6. L-καρνιτίνη – προωθεί λίπους επιπτώσεις καύση και εμπλουτίζει τα κύτταρα με οξυγόνο, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της χρόνιας κόπωσης, αυξάνει την αντοχή, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά στην αύξηση της μυϊκής μάζας
 7. .

 8. Ηλεκτρικό οξύ – θρέφει τα κύτταρα με την απαραίτητη ενέργεια, βελτιώνει τον κορεσμό των κυττάρων με οξυγόνο, επιταχύνει το μεταβολισμό, βελτιώνει τη γενική υγεία και φυσική απόδοση, ομαλοποιεί το μεταβολισμό της ενέργειας, την αναγέννηση των κυττάρων. Επίσης ηλεκτρικό οξύ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αποτρέπει το οίδημα, και διεγείρει το ήπαρ και τα νεφρά. Καλώς πορτοκαλί οξύ βοηθά στην αποκατάσταση του μεταβολισμού, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 9. βιταμίνες Β:
 10. OL>

 • βιταμίνης Β2 βελτιώνει τη δράση των μηχανισμών ενέργειας που εμπλέκονται στη δημιουργία των ενζύμων που απαιτούνται για το μεταβολισμό και τη μεταφορά του οξυγόνου, έχει ευεργετική επίδραση επί του δέρματος?
 • βιταμίνη B5 βοηθά στην παραγωγή της κυτταρικής ενέργειας, διεγείρει την παραγωγή των επινεφριδίων ορμονών, ενισχύει την ανοσία, βελτιώνει την απορρόφηση των βιταμινών, επιβραδύνει τη γήρανση?
 • βιταμίνης Β6 αποτρέπει αιχμές των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, βελτιώνει τη μνήμη, αυξάνει την αποδοτικότητα, βοηθά να αντιμετωπίζουν το άγχος, ομαλοποιεί την πέψη?
 • βιταμίνη Β8, ή Ινοσιτόλη, μπορεί να παραχθεί από το σώμα, εμπλέκεται σε μεταβολικές διεργασίες, ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα, μειώνει την αρτηριακή πίεση, διεγείρει το μεταβολισμό των λιπιδίων, εμποδίζει την ανάπτυξη της παχυσαρκίας?
 • βιταμίνης Β12 εκτελεί λειτουργία αιμοποιητικών, σχηματίζει η νευρική ίνα επηρεάζει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία των λιπιδίων και υδατανθράκων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σύνθεση των δισκίων Eco Slim δεν έχει ορμόνες και επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Μαρτυρία Eco Slim

Αναβράζοντα δισκία Eco Slim χρησιμοποιούνται για να μειώσουν το βάρος. Λόγω της ειδικής σύνθεσης της κατάποσης, υπάρχει βελτίωση στην πεπτική λειτουργία, αποτοξίνωση, βελτιωμένο μεταβολισμό και την κατανομή των λιπών, που οδηγεί σε μείωση του βάρους, και αυτό συμβαίνει φυσικά.

Eco-λεπτή διαφέρει από άλλα συμπληρώματα απώλεια βάρους ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • μειωμένη όρεξη?
 • μείωση του βάρους με φυσικό τρόπο, ενώ η βελτίωση της συνολικής υγείας?
 • Δεν παρενέργειες?
 • Δεν χρειάζεται να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους?
 • το συμπλήρωμα δεν είναι εθιστικό?
 • το ποτό έχει ευχάριστη γεύση?
 • Η παρατεταμένη δράση?
 • ένα από τα εργαλεία φυσικά σας δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από τις δέκα επιπλέον κιλά ή περισσότερο?
 • η φυσική σύνθεση εγγυάται απόλυτη ασφάλεια για το σώμα.

Έτσι, η ομαλοποίηση των ορμονικών επιπέδων, το μεταβολισμό, αυξάνει την αποδοτικότητα, βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών και του δέρματος, τα λίπη αναλύονται σε κυτταρικό επίπεδο και αφαιρείται από το σώμα, βελτιώνει την απορρόφηση των βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών, την κανονική λειτουργία του νευρικό σύστημα.

εργαστηριακές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Βάρος μειώνεται χάρη στη μειωμένη όρεξη και την ομαλοποίηση των συστημάτων του σώματος.

Αντενδείξεις Eco Slim H4>

Αντενδείξεις για τη χρήση του συμπληρώματος είναι σχεδόν εκεί, όμως, λόγω της παρουσίας στη σύνθεση των δισκίων της γκουαράνα και καφεΐνη, Eco Slim δεν θα πρέπει να ληφθούν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • εγκυμοσύνη και θηλασμός?
 • για διαταραχές του ύπνου?
 • για την υπέρταση?
 • με αυξημένη νευρική διεγερσιμότητα.

κάτω των 18 ετών το συμπλήρωμα αντενδείκνυται επίσης.

Αγορά Eco Slim αδυνάτισμα επίσημη ιστοσελίδα

Οδηγίες χρήσης Eco Slim H4>

Πώς να εφαρμόσετε δισκία Eco Slim για την απώλεια βάρους:

 • αναβράζον δισκίο πρέπει να διαλυθεί σε ένα ποτήρι πόσιμο νερό.
 • πίνουν το ποτό 2-3 φορές την ημέρα 10 λεπτά πριν από τα γεύματα.

Οι ειδικοί συστήνουν να επιπροσθέτως τηρούν σωστή διατροφή, και επίσης να μειώσει την ποσότητα των θερμίδων που καταναλώνονται. Μέτρια άσκηση θα σας ωφελήσει επίσης. Μαζί με τον τότε θα λάβουν τις τοξίνες. Για τη βελτίωση της απόδοσης που μπορεί κανείς χάπι πιείτε μισή ώρα πριν την προπόνηση. Αυτό θα βοηθήσει στην ανοικοδόμηση του μυϊκού ιστού.

Οι λόγοι για το υπερβολικό βάρος Eco Slim H5>

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το υπερβολικό βάρος εμφανίζεται μόνο το σφάλμα του ίδιου του ανθρώπου, την τεμπελιά και την αδράνεια του. Γεμάτο από ανθρώπους που αναζητούν στην καλύτερη περίπτωση με την αίσθηση του οίκτου. Το υπερβολικό βάρος δεν αισθάνονται σίγουροι και ευχαριστημένοι με τον άνθρωπο της ζωής. Εμφανίζονται συγκροτήματα, μειωμένη αυτοεκτίμηση, έχουν προβλήματα με την υγεία. Οι χαριτωμένο γυναίκες για να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα, για να αναρριχηθεί σε ένα κομψό φόρεμα και αισθάνεται σαν πριγκίπισσα.

Για να λύσει κάποιος αρχίζει σκληρή άσκηση, κάποιος επιλέγει την πισίνα. Άλλοι αρχίζουν να αγοράσουν στα φαρμακεία της δισκία, κάψουλες ή τσάι για την απώλεια βάρους, μετά τη λήψη των οποίων το βάρος εξακολουθεί να επιστρέψει στο προηγούμενο επίπεδο. Κάποιοι έχουν αρχίσει να βασανίζει τον εαυτό του εξουθενωτικές δίαιτες, μόνιμα υπονομεύουν την υγεία τους και την αποστράγγιση του σώματός σας.

Αυτό που προκαλεί η ανεξέλεγκτη αύξηση του σωματικού βάρους; Οι ειδικοί αναφέρουμε τις εξής λόγους:

 • υπερκατανάλωση τροφής, περισσότερη ενέργεια αναντιστοιχία, όταν οι άνθρωποι καταναλώνουν πολύ περισσότερες θερμίδες από ό, τι απαιτείται για τη δραστηριότητα?
 • χαμηλή σωματική δραστηριότητα στην οποία ουσιαστικά δεν χρησιμοποιούν τις θερμίδες, αλλά καταναλώνουν τους. Εδώ το κύριο πράγμα -. Μην το παρακάνετε και να αρχίσουν να εξαφανίζονται στο γυμναστήριο για ώρες, διαφορετικά θα πρέπει να υπερβολική προπόνηση και την κούραση, ρίχνονται άσκηση, και το βάρος επανέρχεται στις φυσιολογικές τιμές
 • ορμονικές διαταραχές, που προκαλούνται από το στρες, λοιμώξεις και ορμονικές αλλαγές που σχετίζονται με την εφηβεία, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση?
 • ηλικία, οι γιατροί έχουν από καιρό αποδείξει ότι με την ηλικία, επιβραδύνει τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα, η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται επίσης. Αν στην ηλικία των τριάντα για τη διατήρηση φυσιολογικού σωματικού βάρους θα είναι αρκετά ακριβώς για να αυξήσουν τη σωματική δραστηριότητα και δραστηριότητα, ότι, από σαράντα χρόνια, είναι αναγκαίο να αναθεωρηθούν πλήρως τον τρόπο ζωής τους?
 • η έλλειψη πρωινό σας στερεί τη ζωτικότητα και την ενέργεια που απαιτείται για την ένταξη στην εργασία, με αποτέλεσμα το σώμα αρχίζει τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και επιβραδύνει το μεταβολισμό?
 • ασταθής δύναμη, μια-δυο φορές την ημέρα, αλλά πολύ σφιχτά, προκαλώντας το μεταβολισμό μειώνεται επίσης, το σώμα είναι υπερφορτωμένο πυκνά το γεύμα, και όλες οι επιπλέον θερμίδες πάει κατ ‘ευθείαν σε αποθέματα λίπους?
 • η έλλειψη ύπνου δεν επιτρέπει την πλήρη χαλάρωση στο σώμα, προκαλώντας, και πάλι, μειώνεται ο μεταβολισμός?
 • συχνή δίαιτα, το σώμα αντιλαμβάνεται το στρες, έτσι ώστε να προστατεύσει επιβραδύνει το μεταβολισμό, και όλοι έπεσαν βάρους μετά τη δίαιτα επέστρεψε στις αρχικές τιμές τους και ακόμη και να υπερβαίνει?
 • νωθρότητα που ζει σε κάθε άτομο. Ίσως να πήρε ακριβώς πάρα πολύ ξαφνική έναρξη ή έχουν συσσωρεύσει σημαντική κόπωση, αλλά δεν θέλω τίποτα. Αλλά απλά πρέπει να ξεκινήσει με μικρά βήματα, να κάνουν σταδιακά και σε κάθε περίπτωση να μην εγκαταλείψουν το στόχο μου.

Για να λύσει τα προβλήματα με το υπερβολικό βάρος, θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της υγιούς πέψης, ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών, τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες για να ενισχύσει την ενέργεια σας και να οδηγήσει ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Το λίπος δεν θα πάει μακριά έως ότου το σώμα είναι βρώμικο.

αναβράζοντα δισκία Eco Slim, η οποία πήγε για πώληση, και υπάρχει έτσι ένα εργαλείο, ο κύριος σκοπός της οποίας είναι αποφασιστικής σημασίας για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους και λίπους. Δισκία αφαιρεί κυρίως τις τοξίνες και τις τοξίνες, έτσι ώστε το σώμα να φαίνεται εύκολο, φυσιολογικό ύπνο, και η κατανομή των λιπών θα συμβεί με φυσικό τρόπο.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Το συμπλήρωμα είναι διαθέσιμο σε μορφή αναβραζόντων δισκίων, τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με την ευρωπαϊκή τεχνολογία, και το προϊόν έχει εγκριθεί Υγειονομικής επίβλεψη ως ασφαλές πρόσθετο τροφίμων. Και τι σύνθεση έχει ένα tablet;

Τιμή και πού να αγοράσετε ταμπλέτες Eco Slim; H4>

Αν σας ενδιαφέρει το ερώτημα: Πού να αγοράσετε αναβράζοντα δισκία Eco Slim ?, αξίζει να σημειωθεί ότι το προϊόν έπιασε το ενδιαφέρον των εμπόρων, έτσι πολύ συχνά το κόστος των κεφαλαίων είναι πολύ υψηλότερη από την τιμή που αποδίδεται από το κατασκευαστή του προϊόντος. Επιπλέον, έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις νοθείας, το οποίο θα σας δώσει ένα λόγο μόνο για να απογοητευθούν στο προϊόν.

Ως εκ τούτου, η Eco Slim για την απώλεια βάρους στα φαρμακεία θα βρείτε. Κατασκευαστής ελήφθη η απόφαση να πωλήσει το προϊόν μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Επιπλέον, πολύ συχνά η εταιρεία διεξάγει μια σειρά από εκδηλώσεις, έτσι ώστε να αγοράσει το πρόσθετο μπορείτε ακόμη φθηνότερα.

Λοιπόν, για να παραγγείλετε Eco Slim, θα πρέπει να πάτε στο επίσημο site, να υποβάλει αίτηση και να περιμένουν για μια κλήση επιστροφής από έναν σύμβουλο της εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση, θα ασφαλίσει τον εαυτό σας από το να επινοούν και να πάρει το αρχικό προϊόν που έχει δοκιμαστεί κλινικά, δοκιμασμένο και πιστοποιημένο. Στην εκ των προτέρων δεν χρειάζεται, η πληρωμή γίνεται μόνο μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Ερωτήσεις και απαντήσεις H5>

Ο κατασκευαστής του προϊόντος είναι πολύ συχνά δέχεται ερωτήματα σχετικά με ένα αναβράζον δισκίο για την απώλεια βάρους. Θα απαντήσει σε εκείνους που αφορούν τους πελάτες μας τις περισσότερες φορές.

Ερώτηση EM> : Πόσο είναι ένα Eco Slim για την απώλεια βάρους

Απάντηση EM> : η τιμή του Eco Slim στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή του προϊόντος είναι …, τα προϊόντα μπορούν να αγοραστούν και στο Καζακστάν, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία.

Ερώτηση EM> : Πόσα χάπια σε ένα οικολογικό λεπτό πακέτο

Απόκριση EM> :. Στο πακέτο “Eco Slim” γεύση των άγριων μούρων περιέχει 20 διαλυτά δισκία

Ερώτηση EM> : Πόσες φορές την ημέρα για να πάρετε τα δισκία Eco Slim

Απάντηση EM> :. Η ημερήσια πρόσληψη είναι 2-3 χάπια ανάλογα με το τι αποτέλεσμα που σας ενδιαφέρει

Ερώτηση EM> : Πώς να κάνει Eco Slim

Απάντηση EM> : το προϊόν είναι πολύ απλό στη χρήση:. Ένα αναβράζον δισκίο πρέπει να διαλυθεί σε ένα ποτήρι πόσιμο νερό και το ποτό 10 λεπτά πριν το φαγητό

Κριτικές σε δισκία Eco Slim, σε γενικές γραμμές, επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της αναβράζοντα δισκία.

Ακίνητα σχόλια σχετικά με την εφαρμογή H4>

Προτάσεις Νο 1

Συχνά κάθονταν σε διαφορετικές δίαιτες. Αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνο δεν θα μπορούσε πραγματικά να χάσετε βάρος, και κέρδισε περισσότερο από ποτέ. Είμαι τόσο κουρασμένος από τη συνεχή πείνα που έπαψαν να πιστεύουν ότι μπορούν να χάσουν βάρος ποτέ. Στο φόρουμ του Διαδικτύου διάβασα τις κριτικές για την αναβράζοντα δισκία Eco Slim για την απώλεια βάρους. Αποφάσισε να το αγοράσει.

ποτό τους είναι πολύ ωραίο, δεν υπάρχει πραγματικά άνετα, και το βάρος άρχισε να φύγει σαν κάτι από μόνη της, δεν είχα καν παρατηρήσετε ότι έφευγε. Αλλά όταν βάρους ήταν ότι έχασα 7 κιλά σε δύο εβδομάδες. Νομίζω ότι για να εγκαταλείψει αυτά τα χάπια δεν θα το κάνω.

Allen, 33 – Προτάσεις Νο 2

Δεν πιστεύω σε μια τέτοια ενέργεια. Χάπια μειώνουν την όρεξη συμβεί απώλεια βάρους. Και τότε, όταν θα σταματήσουν να πίνουν, το βάρος θα επανέλθει. Ναι, να βοηθήσει, αλλά όχι 25 ή 35 λίρες για να χάσει αυτό είναι αδύνατο. Ξέρω κάποιον που πήρε Eco Slim. Κατάφερε να χάσει μόνο 15 κιλά.

Vladislav, 27 ετών Γνώμη Νο 3

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το έργο είναι καθιστική, όλες τις ημέρες να περάσουν στον υπολογιστή, καθιστική ζωή. Εδώ και κέρδισε σχεδόν 20 κιλά. Αγόρασε ένα Eco Slim, οι δύο πρώτες εβδομάδες η τουαλέτα έτρεξε συχνά, νομίζω ότι η περίσσεια του νερού βγήκε. Δύο μήνες 15 kg μειώθηκε. Ελπίζω τα υπόλοιπα κιλά θα πάει πάρα πολύ.

Ιβάν, 37 χρόνια – SPb

Προτάσεις Νο 4

Από την παιδική μου ηλικία τείνουν να το υπερβολικό βάρος. Μεγάλο μέρος των δισκίων δεν ανέμεναν. Αλλά συμπλήρωμα βοήθησε, και ξαναχτίστηκε ζωή μου: χάπια για να βοηθήσει στη μείωση της όρεξης, και επιπλέον να κάνει στο γυμναστήριο. Στο τέλος, έγινε πιο λεπτή από ό, τι ήταν κάποτε.

Ναταλία, 30 χρόνια, Προτάσεις Νο 5

Στα νιάτα του, ήταν λεπτός, αλλά από την ηλικία των 30 ετών, κέρδισε το βάρος, μεγάλωσε μια κοιλιά. Καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να ασχοληθεί μαζί τους. Πήγε στην εκπαίδευση, λίγο σφιγμένα, αλλά μετά την προπόνηση δεν μπορούσε να αγωνιστεί με την πείνα.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...