Δύναμη

Acai Berry – πού να αγοράσουν, πώς λειτουργεί; Ελέγξτε, σχόλια

Acai Berry Χαρακτηριστικά
Βοτανικό όνομα: Ευτέρπη oleracea EM>

Erikoishinta !!!. Klikkaa ja katso !!!

Παρόμοια με μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα σταφυλιών και ένα βατόμουρου, το acai (προφέρεται αχ-στεναγμός-ee) μούρο είναι ένα μικρό, κοκκινωπό-μοβ δρύπη που αποτελείται από ένα σύμπλεγμα των σπόρων, με μόνο περίπου 15 τοις εκατό ή έτσι είναι βρώσιμο, συλλέγονται από ψηλός, λεπτός φοίνικες που βρίσκονται γύρω από τη λεκάνη του Αμαζονίου ποταμού της Νότιας Αμερικής. Αυτά τα μούρα είναι επίσης αρκετά ευπαθή, αλλά έχει σημαντικές θρεπτικές ιδιότητες, όταν τρώγονται φρέσκα.

Παραδοσιακές χρήσεις για τα φρούτα acai έχει συμπεριλάβει θεραπεία για τη διάρροια, παρασιτικές μολύνσεις, αιμορραγίες και έλκη. Ως τρόφιμα, acai πολτού στην φυλετική ζώνη Αμαζονίου είναι συχνά αναμιγνύεται με το αμυλούχων λαχανικό ρίζας μανιόκας και τρώγονται ως χυλό.

Η γεύση είναι συχνά χαρακτηριστεί ως θυμίζει άγρια ​​μούρα και σοκολάτα. Είναι βρεθεί σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και καταστήματα υγιεινής διατροφής σε όλο τον κόσμο, συνήθως ως χυμό ή τσάι αντί για φρέσκα, απλά και μόνο επειδή τους πάρει από το Amazon με τα θρεπτικά συστατικά ακόμα ανέπαφα είναι μια περίπλοκη διαδικασία.

Άλλες χρήσεις για την μούρο acai περιλαμβάνουν φυσικές χρωστικές τροφίμων, καλλυντικών, αντι-γήρανση κρέμες δέρματος, σαμπουάν και μαλακτικά, και επίσης στα συμπληρώματα διατροφής. Ακριβά προϊόντα acai που βασίζεται ήταν ευρέως προκατειλημμένες ως έχοντες σημαντική πιθανή απώλεια βάρους, αλλά σε αυτό το σκορ, επιστημονικά μιλώντας, η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω. Στην πραγματικότητα, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου ανακοίνωσε στις αρχές του 2012 ότι είχε ζητήσει από ομοσπονδιακό δικαστήριο να αναστείλει προσωρινά τη δραστηριότητα των δικτυακών τόπων εμπορία προϊόντων απώλειας βάρους Acai Berry.

Οφέλη για την υγεία του Acai Berry

λίστα αυτού του μικρού μούρο του χαρακτηριστικά περιλαμβάνει ένα υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτική δράση παρόμοια με cranberries, αλλά περισσότερο από ό, τι βρεθεί στο βατόμουρα και φράουλες. . Το οξυγόνο ριζική ικανότητα απορρόφησης (ORAC) τιμές μέτρησης της αντιοξειδωτικής δύναμης του πολτού acai φρούτων / σκόνη δέρματος φέρεται να έχουν την υψηλότερη αξία ORAC μεταξύ των φρούτων και των λαχανικών, ή 10 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από κόκκινα σταφύλια

Acai μούρα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλλά περιέχουν άριστες ποσότητες ασβεστίου, ίνες, και βιταμίνη Α Μπορούν επίσης να περιέχουν ανθοκυάνη ενώσεις όπως η ρεσβερατρόλη και κυανιδίνη και φερουλικό οξύ, η οποία όχι μόνο δίνουν τα φρούτα και τα λαχανικά διακριτές το χρώμα τους, αλλά επίσης συνεργαστεί με φλαβονοειδή για να υπερασπιστούν το σώμα από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Στην πραγματικότητα, Acai Berry περιέχει 10 έως 30 φορές περισσότερες ανθοκυανίνες ισχύ από το κόκκινο κρασί. Ευεργετικές λιπαρά οξέα όπως ελαϊκό οξύ, ένα από τα ίδια τα έλαια βρίσκονται στο ελαιόλαδο, είναι ένα άλλο ισχυρό σημείο, και υγιή επίπεδα διαιτητικών ινών κρατήσει το σύστημα λειτουργεί ομαλά.

Οι ιδιότητες που περιέχονται inAcai Berry μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των προβλημάτων υγείας όπως η αρθρίτιδα, η φλεγμονή, η παχυσαρκία, η στυτική δυσλειτουργία, νευρολογικές ασθένειες, και αλλεργίες. μελέτες Lab αυτούς έχουν δειχθεί ότι έχουν θετικά αποτελέσματα στην παθήσεων που σχετίζονται με το οξειδωτικό στρες, καρδιακές παθήσεις, και ο καρκίνος.

Acai μούρα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο, επειδή εξακολουθούν να περιέχουν ζάχαρη, ακόμη και αν σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με άλλα φρούτα. Θυμηθείτε, η φρουκτόζη μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας σε υπερβολικές ποσότητες.

Acai Διατροφικές Πληροφορίες

Μερίδα: 3,5 ουγγιές (100 γραμμάρια) Amt. Ανά
μερίδα% Ημερήσια

Οι * Οι εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε δίαιτα 2.000 θερμίδων. ημερήσιες τιμές σας μπορεί να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες ανάλογα με τις ανάγκες σας σε θερμίδες. EM>

μελέτες που έγιναν σχετικά με Acai Berry

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στα μέσα του 2011 ανέφερε ότι το μούρο Acai όχι μόνο προσφέρει πιθανά οφέλη για την υγεία λόγω της αντιοξειδωτικής ικανότητας απομάκρυνσης της, αλλά επίσης καταστέλλει την βιολογική δραστηριότητα που θα υποβαθμίσει την κυτταρική integrity.1

Έρευνα που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 ανέφεραν τα αποτελέσματα των acai μούρων πολτού σε χημικώς προκληθέντα καρκίνο ουροφόρων ουροδόχου κύστης σε ποντικούς, και τη συχνότητα και πολλαπλότητα των μεταβατικού κυτταρικού καρκινώματος (TCC). Μετά από 10 εβδομάδες θεραπείας, η θεραπεία πολτός μούρο acai βρέθηκε να μειωθεί η συχνότητα εμφάνισης TCC, πολλαπλότητα, και πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων, καθώς και να μειώσει σημαντικά την βλάβη του DNA. Οι συγγραφείς της μελέτης ανέφεραν ότι η θετική αντιμετώπιση πολτό Acai Berry ήταν πιθανότατα λόγω των αντιοξειδωτικών του καρπού abilities.2

Ο σκοπός μιας άλλης μελέτης ήταν να αξιολογηθεί πώς πολτό acai φρούτα επηρεάζονται μεταβολική διαταραχή κινδύνους. Περιέλαβε 10 υπέρβαροι ενήλικες λαμβάνοντας 100 γραμμάρια acai πολτό δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα. Πριν από τη μελέτη, η γλυκόζη του αίματος κάθε ατόμου, την πίεση του αίματος, τη χοληστερόλη, τα τριγλυκερίδια, και άλλοι βιοδείκτες μετρήθηκαν.

Erikoishinta !!!. Klikkaa ja katso !!!

Στο τέλος της 30-day trial, οι ερευνητές βρήκαν μειώσεις σε γλυκόζη νηστείας, τα επίπεδα ινσουλίνης, και ολικής χοληστερόλης? Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία επίδραση στην πίεση του αίματος. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο πολτός φρούτα acai μείωσε τα επίπεδα των επιλεγμένων δεικτών μεταβολικής νόσου στα υπέρβαρα άτομα, υποδεικνύοντας ότι περαιτέρω μελέτες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων για καρδιακή νόσο και / ή του διαβήτη τύπου 2, είναι warranted.3

Acai Berry υγιεινές συνταγές: Blueberry Acai Smoothie

Συστατικά:

✓ 1½ κούπες γάλα χωρίς ζάχαρη αμύγδαλο

✓ 1½ μπανάνες

✓ 1 φλιτζάνι κατεψυγμένα βατόμουρα

✓ 1 φλιτζάνι κατεψυγμένες φράουλες

Erikoishinta !!!. Klikkaa ja katso !!!

✓ 1 acai κατεψυγμένα πακέτο smoothie Ή 1 φλιτζάνι χυμό acai

✓ ¾ σε 1 φλιτζάνι πάγο

Διαδικασίες:

Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί τα φρούτα acai σε πιο διαθέσιμη, η μέγιστη φρεσκάδα της, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ, τη διαδικασία, και να απολαύσετε! Αυτή η συνταγή εξυπηρετεί δύο. (Σημείωση:. Αν χρησιμοποιείτε το χυμό, κόψτε το γάλα αμυγδάλου μέχρι ½ φλιτζάνι)

acaiberry Fun Facts

Το Acai, ένα διαιτητικό βασικό για τους ανθρώπους στις Αμαζονίου τροπικό δάσος περιοχές, έχει συγκομισθεί με τον ίδιο τρόπο εδώ και αιώνες. Οι φοίνικες 60- έως 80-πόδι κλιμακωθεί από τους εργαζόμενους που κόβουν τα κλαδιά, τότε ολισθαίνει πίσω κάτω των λείων, λεπτός κορμούς στο έδαφος.

BecauseAcai Berry είναι τόσο χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και οξύ, το οποίο προστατεύει τα περισσότερα φρούτα, πρέπει να συλλέγονται, υποβάλλονται σε επεξεργασία, φλας-παστεριωμένο, και καταψύχθηκαν γρήγορα πριν μεταφερθεί έξω του Αμαζονίου. Εάν αφεθεί μη επεξεργασμένα, ο καρπός θα οξειδωθεί, μαυρίζουν και να χάσει ευεργετικά θρεπτικά συστατικά του.

Περίληψη acaiberry

Μέχρι πριν από μια δεκαετία περίπου, Acai Berry ήταν ανήκουστο από κανέναν εκτός Αμαζονίου περιοχές. Φαινομενικά τη διάρκεια της νύχτας (χάρη στο Διαδίκτυο), που έγινε ο νέος superfood υπόσχεται εκπληκτικές δυνατότητες απώλεια βάρους. Στη συνέχεια, όμως, οι εκθέσεις άρχισαν χύτευση σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με αυτές τις απαιτήσεις, ιδιαίτερα λόγω της εμφάνισης πολλών (και ακριβά) acai συμπληρώματα διατροφής μούρο με βάση τις πλημμύρες στο διαδίκτυο.

Λόγω της τόσες πολλές αντικρουόμενες εκθέσεις, στις σπουδές και κλινικές μελέτες έχουν κινηθεί για να φτάσετε στο κάτω μέρος της διαμάχης σχετικά με το τι αυτή η μικρή Νοτιοαφρικάνικη μούρο προσφέρει πραγματικά θρεπτικά. Το αποτέλεσμα είναι ότι, ακριβώς όπως σχεδόν κάθε άλλο τρόφιμα φυτικής προέλευσης, Acai Berry, πάρα, περιέχουν πολλές ευεργετικές ενώσεις, όπως ισχυρά αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, μονοακόρεστα λίπη, ασβέστιο, φυτικές ίνες, βιταμίνη Α, και ανθοκυανίνες, κλινικά αποδειχθεί ότι είναι ευεργετική για την υγεία.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...