Υγεία

Πράσινο καφέ – σχόλια, παρατηρήσεις, τιμή, Πώς λειτουργεί;

Η τάξη γρήγορα κατακτά τον κόσμο Superfoods πολύ γνωστό σήμερα έχει γίνει το πράσινο καφέ τα οφέλη και τους κινδύνους των οποίων έχει ήδη αποδειχθεί για την απώλεια βάρους, τη θεραπεία της μάζας ασθενειών, καλλυντικά περιποίησης – για ποιους σκοπούς μόνο είναι δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε. Πραγματικά πολύ καλή ποιότητα της τόσο καθολική; Πώς να πίνουν πράσινο καφέ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το γάλα; Τι μπορεί να είναι χρήσιμο εκχύλισμα πράσινου καφέ; Ας μάθουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά.

Πράσινο καφέ: Περιγραφή

Σκούρο καφέ κόκκοι καφέ που παρασκευάζεται ποτά καφέ, μετά τη συλλογή και ξήρανση, υποβάλλονται σε ψήσιμο. Κατά τη διαδικασία της θερμικής επεξεργασίας, χάνουν ένα σημαντικό μέρος των οργανικών και των λιπαρών οξέων, την υγρασία, τα αιθέρια έλαια, τα φλαβονοειδή, τις βιταμίνες, μικρο -. Και μακροστοιχεία

Ως εκ τούτου, οι υποστηρικτές ενός υγιεινού τρόπου ζωής πράσινα φασόλια καφέ είναι πολύ χρήσιμα προϊόντα, με τα οποία θα πρέπει να αντικαταστήσει το κλασικό τηγανητά ομόλογό του. Η πρόταση ανταποκρίνεται στη ζήτηση και αναπτύσσει μια σειρά προϊόντων, και σήμερα μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν σε διάφορες εκδόσεις:

 • δημητριακά ολικής αλέσεως?
 • στο σφυρί για συγκόλληση?
 • συνθλίβονται με προστιθέμενη σπόρους, μπαχαρικά, βότανα, κλπ?.
 • ένα εκχύλισμα καφέ?
 • διαλυτό πράσινα φασόλια (πολύ σπάνια) και αλεσμένο μείγμα με καβουρδισμένο.

Χημική σύνθεση και τις ιδιότητες του πράσινου καφέ

Ανάλογα με το συγκεκριμένο σχήμα, η χημική σύνθεση του πράσινου καφέ είναι τα εξής πολύτιμα υλικά:

 • στο 2,5% της καφεΐνης?
 • από 9% έως 19% πρωτεΐνη?
 • 0,17-0,65% των μονοσακχαριτών?
 • έως και 12% τανίνες?
 • 6-7% πεντοζάνη?
 • από 4% έως 11% των χλωρογενικού οξέος?
 • 0,4 ​​τοις εκατό του τρυγικού οξέος?
 • 0,3% μηλικού οξέος?
 • 1,8% αραβινόζης?
 • 20,8% της μαννόζης?
 • 7% γλυκόζης?
 • 0,3% κιτρικού οξέος?
 • 0,2% του καφέ οξέος.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης μια σημαντική διαφορά στην ποσότητα του λίπους και των λιπαρών οξέων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 18% του συνολικού βάρους. Η καφεΐνη στο πράσινο καφέ εκπροσωπείται στις σχεδόν τις ίδιες όγκους όπως στον καβουρδισμένο, αλλά επιπλέον χρήσιμα στοιχεία είναι σημαντικά μεγάλο. Περίπου 34% αυτών των κόκκων εκχυλίζονται (στο ποτό κατά το μαγείρεμα) συστατικά. Το γεγονός αυτό καθιστά το σιτάρι των ισχυρών βιολογικά ενεργών προϊόντων, πλημμυρίζοντας το σώμα με πολλά πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και τη βελτίωση της λειτουργίας ολόκληρου του σώματος.

Πράσινο οφέλη του καφέ και βλάπτει

Η ισχυρότερη επίδραση στο συνολικό ρεύμα είναι το αλκαλοειδές, το οποίο είναι το «σήμα κατατεθέν» του καφέ – 1,3,7-trimetilxantin ή απλά καφεΐνη. Περιλαμβάνεται στην αφομοίωση και τη ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης, η διέγερση του νευρικού και καρδιαγγειακό σύστημα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του που χρησιμοποιείται για τον προορισμό του -. για τη βελτίωση της υγείας, σωματική και ψυχο-συναισθηματικό τόνο

Το χλωρογενικό οξύ έχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό ικανότητες. υψηλή περιεκτικότητά του σε πράσινο καφέ (50% υψηλότερες από ό, τι τηγανητά) είναι ένα πολύτιμο προϊόν που κάνει, την καταπολέμηση της γήρανσης και την ανάπτυξη του καρκίνου. Συμμετέχει επίσης στη σταθεροποίηση της καρδιακής λειτουργίας, την πρόληψη της θρόμβωσης, αθηροσκλήρωσης και διαβήτη. Ο καφές είναι πολύ πιο μπροστά από το περιεχόμενο αυτού του οξέος, μεταξύ άλλων προϊόντων, παραδοσιακά παρούσα στη διατροφή.

Ένα υψηλό ποσοστό των ταννινών δίνει στο καφέ διακριτικό ξινή γεύση, αλλά η χρήση τους δεν είναι η περίπτωση. Παρουσιάζονται κυρίως τανίνη, γρήγορα μεταφέρονται από το αίμα, ενώ αντιβακτηριακή εργασίας. Η παρουσία της τανίνες στο σώμα, είναι σημαντικό για την ομαλή δράση των πεπτικών οργάνων, έντονη αναγέννηση των ιστών και την απομάκρυνση βλαβερών αποβλήτων προϊόντων.

Σχεδόν δύο δωδεκάδες αμινοξέα ζωτικής σημασίας για την υγιή λειτουργία του σώματος. Η απουσία τους εμποδίζει την κανονική funzionavano του μυοσκελετικού συστήματος και των μυών. Επιπλέον, οι ουσίες κάνουν το αγγειακό τοίχωμα πιο ανθεκτικό και ελαστικό, και να σταθεροποιήσει την όρεξη.

τριγωνελλίνη βοηθά να εξισορροπεί την πίεση, ρυθμίζει ορμονικές ατμόσφαιρα του σώματος, να κινητοποιήσει μεταβολικές διαδικασίες, επιταχύνουν την εγκεφαλική δραστηριότητα και βελτίωση της ποιότητας του αίματος.

Πράσινο καφέ: αποχρώσεις του μια χρήσιμη επίδραση στον οργανισμό

 • Το προϊόν ενισχύει σημαντικά την αποσύνθεση του λίπους, ωστόσο, απαιτεί όχι μόνο πίνοντας καφέ, αλλά και μια μεγάλη φυσική δραστηριότητα. Καθαρό πόσιμο 5-6 φλιτζάνια πράσινου καφέ την ημέρα δεν θα οδηγήσει στη μετατροπή του πλεονάσματος.
 • Το προϊόν επιταχύνει τις διαδικασίες ανταλλαγής σε όλα τα επίπεδα. Όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της ουσίας σε επεξεργασία, διανέμεται και εμφανίζεται. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να πίνουν πράσινο καφέ για την απώλεια βάρους. Ωστόσο, με την ταχεία απορρόφηση εμφανίζεται και ένα πλούσιο όρεξη. Πρέπει να συγκρατήσει τον εαυτό μου.
 • Η καφεΐνη στο πράσινο καφέ τινάζει το νευρικό σύστημα και μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη διάρκεια της ημέρας απόδοσης. Η εξάρτηση αυτού του αποτελέσματος πρόκειται για «όχι» και να αναπτύξει μια ανεπάρκεια του ύπνου και καθημερινή θεραπευτική αγωγή, έλλειψη συγκέντρωσης, έλλειψη ενέργειας.
 • Πρώτες καφέ είναι λιγότερο ισχυρή υπερτασική δράση, ωστόσο, τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση πρέπει ακόμα να το καταναλώνουμε με προσοχή.
 • Το προϊόν μπορεί να απολυμάνει και να βελτιωθεί η λειτουργία του γαστρεντερικού. Ωστόσο, εμφάνιση της χρόνιας και οξείας παθήσεις μπορεί να προκαλέσει μια επιδείνωση της κατάστασης.

Πώς να πίνουν πράσινο καφέ

Λόγω των διαφορών στη σύνθεση και δομή, υπάρχουν διαφορές στην τεχνική της ζυθοποιίας πράσινου καφέ, σε σύγκριση με το μαγείρεμα καβουρδισμένων κόκκων καφέ. Συνολικά, η διαδικασία αυτή διαρκεί λίγο περισσότερο χρόνο. Για αρχή, θα πρέπει επίσης να αλέσει. Ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις, μπορείτε να τηγανίζουμε ελαφρά τα σε ένα στεγνό τηγάνι, ανακατεύοντας συνεχώς, για περισσότερο από 15 λεπτά. Έτσι, για την παρασκευή ενός τμήματος που αντιστοιχεί στο Κύπελλο των συμβατικών καφέ, θα πρέπει να λαμβάνουν περίπου 1-1. 5 κουταλιές της κόκκους 100-150 ml.

Δεν υπάρχει ανάγκη για μια πολύ λεπτή άλεση, συνήθως χρειάζεται 2-3 φορές για να ξεκινήσει το αυτοκίνητο για 15-20 δευτερόλεπτα. Σε περίπτωση απουσίας του μύλο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπλέντερ με ένα ακροφύσιο για το σπάσιμο ξηρούς καρπούς ή ακόμα και διηθηθεί τους σε ένα γουδί χέρι. Στην πραγματικότητα, το ποτό είναι αρκετά καλά μαγειρεμένο και πλιγούρι.

Τα επόμενα βήματα:

 1. Turk ή κατσαρόλα μικρό μέγεθος (κουβά) γεμάτη με νερό. Θα πρέπει να πάρετε λίγο περισσότερο από το εκτιμώμενο ποσό που δίνεται από βρασμού. Το υγρό θερμαίνεται, αλλά δεν έφερε σε σημείο βρασμού.
 2. Όταν ξεκινάτε να ανεβείτε τις φυσαλίδες αέρα να πάει στο υπόγειο νερό πράσινο καφέ και συνεχίστε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
 3. αφρού είναι ένα σημάδι από την έναρξη της εξαγωγής του ποτού. Για να αφαιρέσετε δεν είναι απαραίτητο.
 4. Δεδομένου ότι η έλευση του αφρού πρέπει να περάσει σε 2-3 λεπτά, μετά την οποία μπορείτε να αφαιρέσετε τον καφέ από τη φωτιά. Το νερό θα μετατρέψει μια απόχρωση του πράσινου.
 5. Το ρόφημα πρέπει να χύνεται σε ένα ποτήρι ή φλιτζάνι μέσα από λεπτό κόσκινο.

Αυτό το ποτό καφέ είναι διαφορετικό από το συνήθη καφέ από τους ψημένους κόκκους σε γεύση και άρωμα. Είναι πιο χρήσιμο όταν λαμβάνονται μισή ώρα πριν το φαγητό ή βαριά σωματική δραστηριότητα. Σε αυτή την περίπτωση, απλά έχουν το χρόνο για να εκτελέσετε μια ενεργό μεταβολισμό και να ρυθμίσετε το σώμα για παραγωγική εργασία.

Πράσινο καφέ για απώλεια βάρους

Σήμερα, ευρέως τις ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου καφέ για την απώλεια βάρους. Και είναι πραγματικά σε θέση να βοηθήσει, αλλά μόνο σε συνδυασμό με ένα συγκρότημα από άλλα μέτρα. Εν ολίγοις, πράσινος καφές εξασφαλίζει απώλεια βάρους, και περιλαμβάνεται στη διαδικασία και το επιταχύνει.

Η χρήση των βοηθητικών ποτών με επιτυχία να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά θα πρέπει να συνδυαστεί με:

 • η μείωση των θερμίδων καθημερινή διατροφή?
 • η μείωση του μεριδίου της ταχείας χρήσιμης υδατάνθρακες και λίπη στη διατροφή?
 • αύξηση στην ποσότητα μεθυσμένος ανά ημέρα νερού έως 2 λίτρα?
 • αύξηση της σωματικής δραστηριότητας?
 • η μετάβαση σε μια σαφή σχεδιασμό του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας.

Με τον τρόπο αυτό τα τρόφιμα και τη δραστηριότητα πράσινου καφέ θα βοηθήσει να «ανάψει» το σώμα στη σωστή στιγμές για την πιο αποτελεσματική καύση των θερμίδων, την ποιότητα της επεξεργασίας τους, την εξάλειψη της πλεονάζουσας τοξινών. Και η επιστροφή των ελκυστικών σχημάτων που δεν θα σας αφήσει να περιμένετε.

Πράσινο καφέ με τζίντζερ για απώλεια βάρους

 1. Φέρονται σε βρασμό 3 λίτρα νερού.
 2. Προσθήκη 75 γραμμάρια φρέσκο ​​έδαφος φασόλια.
 3. Cook για περίπου ένα τέταρτο της ώρας.
 4. Ρίχνουμε μέσα από λεπτό κόσκινο.
 5. Για να σκουπίσει μια μικρή ποσότητα ρίζας τζίντζερ σε πρόστιμο τρίφτης και προσθέστε στο υγρό.
 6. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε 200-250 ml αυτού του ποτού κάθε μέρα.

Το έλαιο του πράσινου καφέ

Είναι ένα πρασινωπό-κίτρινο υγρό, ιξώδες κατά τη δομή και βουτυρώδη στην αφή, έχει μια ισχυρή γεύση καφέ και πικρή γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην φροντίδα του δέρματος, κοτσίδες ή τα νύχια. Μπορεί να περιλαμβάνει μασάζ των συνθέσεων ως μερικά βασικά φυτικά λίπη.

Αιθέριο έλαιο καφέ εξάγεται από τα φύλλα-στελέχους μάζας, φλοιός, λουλούδια και βλαστοί του δέντρου καφέ. Είναι ένα υγρό με ένα πολύ πλούσιο άρωμα, έχει καλύτερα αισθητικά χαρακτηριστικά με αιθέρια έλαια. Είναι χρήσιμο να προστεθεί στις λύσεις μασάζ και μείγματα ομορφιάς.

εκχύλισμα πράσινου καφέ

Το εκχύλισμα διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές, διεγείροντας το έργο πολλών συστημάτων του σώματος, αναζωογονητική το σώμα και το πνεύμα αποτέλεσμα. ενσωμάτωσή του στη διατροφή μπορεί να επιταχύνει σημαντικά και να διευκολύνει τη διαδικασία της πρακτικής ντάμπινγκ περιττά κιλά. Ωστόσο, προτού αρχίσετε να παίρνετε το συμπύκνωμα, είναι απαραίτητο να λάβει άδεια από το γιατρό.

Πρώτα απ ‘όλα, σας καλωσορίζουμε στο addicting πρέπει να δώσει δοκιμάσει ένας γιατρός το επίπεδο της Τ3 και Τ4, διατροφική συμπεριφορά και βασικό μεταβολικό ρυθμό. Το γεγονός ότι σε ορισμένες διαταραχές της διατροφικής συμπεριφοράς και του μεταβολισμού η χρήση του πράσινου καφέ εξαγωγή ενός σπατάλη των χρημάτων, όπως τα φάρμακο δρα σε μία διαφορετική κατεύθυνση.

Αντενδείξεις

Η χρήση του πράσινου καφέ σε οποιαδήποτε μορφή, ειδικά τις πρώτες φορές, θα πρέπει να συνοδεύεται από την προσοχή στην αντίδραση s του σώματος. Περιλαμβάνει πολλές ουσίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την απόρριψη ή αλλεργική αντίδραση.

Ποιος δεν συνιστάται να πίνουν πράσινο καφέ:

 • ανήλικοι και τα άτομα άνω των 65 ετών.
 • οι «πυρήνες» και η υψηλή αρτηριακή πίεση?
 • ασθενών που έλαβαν ηρεμιστικό και αντιοξειδωτικά?
 • έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Οι πιθανές αρνητικές επιπτώσεις από την κατανάλωση:

 • ασβέστιο αποδυναμωθεί οστών και των αρθρώσεων?
 • επιδείνωση του συμπτώματος του ευερέθιστου εντέρου?
 • αυξημένη ενδοφθάλμια πίεση (επικίνδυνο σε γλαύκωμα)?
 • προκαλώντας διάρροια?
 • αυξημένο άγχος, αϋπνία, σκέδαση, ευερεθιστότητα, για νευρικές διαταραχές.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...