Υγεία

Κρέμα από τον πόνο στις αρθρώσεις Ostelife: τιμή, οδηγίες, σχόλια

Πού να αγοράσετε και την τιμή του συμπληρώματος Ostelife

κέρατα ελαφιών – ένα πολύτιμο ουσία, η παραγωγή των οποίων σε βιομηχανική κλίμακα είναι αδύνατη. Για το λόγο αυτό, κατά το έτος παρήγαγε ένα αυστηρά περιορισμένο αριθμό φαρμάκων με βάση τους.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Αγορά φαρμακείο το συμπλήρωμα. συμφωνίες διανομής μόνο με την επίσημη κατασκευαστή. Για να αγοράσετε Ostelife πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο Διαδίκτυο και τη σειρά προϊόντων.

Το δέμα με την αλοιφή θα παραδοθεί σε σας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, σε κάθε πόλη της χώρας. Η πληρωμή γίνεται μόνο με μετρητά κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Να είστε προσεκτικοί και να προσέξουμε απομιμήσεις! Αφού συναντήθηκαν στη διαφήμιση στο Internet του συμπληρώματος σε χαμηλή τιμή, την καλύτερη παραιτηθεί και να κάνει μια επιλογή υπέρ του αρχικού προϊόντος στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Όταν αγοράζετε φθηνά προϊόντα στην καλύτερη περίπτωση θα χάσετε χρήματα και να μην πάρει. Στη χειρότερη περίπτωση – θα βλάψει την υγεία. Ρεάλ κρέμα Ostelife μπορούν να αγοράσουν μόνο στην ιστοσελίδα, όπου θα είστε σε θέση να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του προϊόντος, βάζοντας έναν ειδικό κωδικό από το πακέτο.

Περιγραφή της κρέμας Ostelife για τις αρθρώσεις

Ostelifeis το νέο προϊόν γενιά, η οποία γίνεται σύμφωνα με τις αρχαίες συνταγές των κατοίκων της βορειοδυτικής Σιβηρίας. Από γενιά σε γενιά που πέρασε κάτω και επέζησε.

Κύρια δραστικό συστατικό τα κεφάλαια είναι aminoglycan τα κέρατα ελαφιών Αλτάι. Είναι μια πολύτιμη ουσία που παράγουν σε μικρές ποσότητες από τα κέρατα των ελαφιών που κατοικούν στο έδαφος της Βόρειας-δυτικό τμήμα της Σιβηρίας. Την άνοιξη του Αλτάι ελάφια ρίξει κέρατα τους. Και ο τοπικός πληθυσμός πηγαίνει σε αναζήτηση τους σε απομακρυσμένες περιοχές της τάιγκα.

Καταστρέψτε τους με σκοπό την εξαγωγή του κέρατα απαγορεύεται αυστηρά, διότι ο πληθυσμός αυτού του σπάνιου ζώου είναι πολύ μικρή. Τον 19ο αιώνα, που καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς από τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι γνώριζαν για τις θεραπευτικές ιδιότητες των κέρατα ελαφιών.

Τα κέρατα είναι μια ουσία που περιλαμβάνεται στο ισχυροί και αποτελεσματικά συμπληρώματα για την καταπολέμηση διαφόρων κοινά προβλήματα, μώλωπες, διαστρέμματα.

Η σύνθεση της Ostelife εξισορροπούνται έτσι ώστε η κρέμα είναι πολύ πιο αποτελεσματική από ενέσεις καθώς δεν βλάπτουν τη δομή των μαλακών ιστών και την κοινή κάψουλα. Ενεργά συστατικά διεισδύουν στην αρθρική κοιλότητα μέσω όσμωσης. Στην πορεία, η κρέμα αναζωογονεί και τρέφει την κοινή κάψουλα, που δρουν απευθείας στην εστία της ασθένειας και όχι μόνο την εξάλειψη των συμπτωμάτων.

Σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες και πειράματα, τα οποία παρακολούθησαν τους εθελοντές, η κρέμα Ostelife από πόνο στις αρθρώσεις μπορεί να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες χόνδρου και ένα μισό σε δύο μήνες. Σχετικά με την αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος είναι ανώτερη από τις δαπανηρές ομολόγους Στα δύο τρεις φορές.

Ostelife έχει τη μορφή μιας κρέμας-gel. Εκτός από τα κέρατα ελαφιών, περιλαμβάνει εκχυλίσματα των φαρμακευτικών φυτών. Η μοναδική φόρμουλα προωθεί βαθιά διείσδυση κάτω από το δέρμα στην περιοχή της άρθρωσης κάψουλας. Το συμπλήρωμα έχει ένα κατευθυντικό επίδραση στα κύτταρα χόνδρου, χονδροβλάστες, επιφύσεις των οστών και των αρθρώσεων, και του αρθρικού υγρού.

Τα πλεονεκτήματα της Ostelife από πόνο στις αρθρώσεις

σύμπλοκο βιολογικά δραστική φυσικά εκχυλίσματα φυτών και aminoglycan κέρατα ελαφιών διαθέτουν αντι-φλεγμονώδη, αναγεννητική, αναλγητικό, αναγεννητική, αποσυμφορητικό, southbreakers, επούλωση πληγών, αντι-μολυσματικό αποτέλεσμα .

Επιπλέον, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα πλεονεκτήματα των αλοιφών Ostelife, και γι ‘αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές

 1. Η απόλυτη φυσικότητα. Η κρέμα δεν περιέχει χημικά πρόσθετα ή συντηρητικά, γι ‘αυτό συνιστάται για χρήση αμέσως μετά την αγορά.
 2. Χαμηλό κόστος. Να αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα το συμπλήρωμα δεν επιτρέπεται λόγω της έλλειψης των συντηρητικών, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμα, όπως ο κατασκευαστής προσπαθεί να το πουλήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
 3. Γρήγορη δράση. Μέσα σε δύο εβδομάδες έως δύο μήνες προετοιμασίας θα δώσει απτά αποτελέσματα. Οι αρθρώσεις δεν θα είναι πλέον πόνο, διόγκωση, κροτάλισμα
 4. Μέθοδος

 5. χωρίς τραυματισμό. Η χειρουργική επέμβαση και ενέσεις έχει αρνητική επίδραση στην κατάσταση της κινητικότητας των αρθρώσεων, έτσι ώστε ο ασθενής θα έχει μια μακρά περίοδο αποκατάστασης. Μασάζ και ο βελονισμός έχει επίσης μια σειρά από μειονεκτήματα, ιδίως τη διάρκεια των διαδικασιών και του υψηλού κόστους. Η χρήση της κρέμας Ostelife δεν απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα. Η πλειοψηφία των ασθενών για την επίτευξη των στόχων μιας Τράπεζας αρκετό από το συμπλήρωμα.
 6. Θεραπεία, και όχι συγκαλύπτοντας τα συμπτώματα. Οι περισσότεροι φαρμακείο σημαίνει τοπική εξωτερική χρήση μόνο «κρύβει» τα συμπτώματα, αλλά η αιτία του πόνου δεν θεραπεύει. Ostelife επηρεάζει την αιτία και τη θεραπεία της ασθένειας.

Η σύνθεση και τα χαρακτηριστικά των συστατικών

Τα κύρια δραστικά συστατικά της Ostelife είναι χονδροϊτίνης και γλυκοζαμίνης. Είναι μέρος των πλούσιων ορυκτών συστατικών των κέρατα ελαφιών. Σε συνδυασμό δρα αποτελεσματικά στον ιστό του χόνδρου, ανακουφίζει από τον πόνο, πρήξιμο, μούδιασμα, να επιστρέψει έχασε την κινητικότητα των άκρων.

χονδροϊτίνη είναι μια ουσία που διεγείρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς της άρθρωσης κάψουλα: τένοντες, τους συνδέσμους, χόνδρους. Αυτός ο πόνος φάρμακα, αντι-φλεγμονώδη, αναγεννά ιστό χόνδρου.

Glucosamine θρέφει συνδετικού ιστού, και των αρθρώσεων. Ενοποιεί τα αποτελέσματα της θεραπείας και να αποτρέπει την περαιτέρω υποτροπής της νόσου.

Εκτός από υδρόφιλες αποσπάσματα από κέρατα ελαφιών, Ostelife στις αρθρώσεις περιέχει τα ακόλουθα φυτικά συστατικά:

 • Η γαλακτώδη χυμό του πεντάφυλλο. Έχει την ικανότητα να εξαλειφθούν τα εμπόδια για την τήρηση των υγρών στο σώμα. Αποτελεσματική για την αρθρίτιδα, την αρθρίτιδα. Μειώνει το πρήξιμο και φλεγμονή.
 • Εκχύλισμα τριφυλλιού. Ενεργός αντι-φλεγμονώδη, παράγοντα κατά του όγκου. Clover αφαιρεί από την περίσσεια σώμα του ουρικού οξέος, η οποία προκαλεί την ανάπτυξη της ουρικής αρθρίτιδας, αρθρίτιδας.
 • εκχύλισμα χαμομηλιού. Είναι ένα ισχυρό αντι-φλεγμονώδη παράγοντα, ο οποίος έχει ένα αποτέλεσμα μείωσης του στην εξωτερική επιδερμίδα.
 • Ginkgo biloba. Το εκχύλισμα αυτού του φυτού, η οποία περιέχεται σε Artropati, αντιοξειδωτικό, αποσυμφορητικό, νευροπροστατευτική δράση, βελτιώνει τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων.
 • Απόσπασμα usnei. Το φυτό αυτό περιέχει μεγάλες ποσότητες ουσνικού οξέος, το οποίο είναι στρωμένος με φυτικά αντιβιοτικό. Αντι-φλεγμονώδη, αναλγητικά αποτελέσματα. Προάγει την επούλωση των πληγών και τραυματισμών.
 • Μανιτάρι Reis. Η σύνθεσή της είναι εξαιρετικά πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Όλα έχουν μια σύνθετη επίδραση στις πληγείσες περιοχές. Το οίδημα, έχει αναζωογονητική δράση
 • Το εκχύλισμα της κολλιτσίδα. Αντι-φλεγμονώδη, αναλγητική και επουλωτική των πληγών επίδραση.
 • Το εκχύλισμα πεντάνευρο. Phytoncides, φλαβονοειδή, οργανικά οξέα και ιχνοστοιχεία, που περιλαμβάνονται στο Ostelife, έχουν αναλγητική και τυλίγεται επίδραση επί αλλοιώσεων της νόσου επούλωσης.
 • Η ρίζα πικραλίδα. Έχει ευεργετική επίδραση στο εξωτερικό δέρμα.
 • Οι τρίχες δηλητήριο της τσουκνίδας. Στο χυμό των τριχών είναι μυρμηκικό οξύ. Βοηθά στην εξάλειψη πρήξιμο, μούδιασμα του δέρματος. Αυτό είναι ένα πολυβιταμινούχο φυτικό σκεύασμα, το οποίο έχει μια σύνθετη επίδραση στην νοσούντα τμήματα.
 • Μαύρο κύμινο. Έχει αναλγητική επίδραση στην ουρική αρθρίτιδα, ρευματισμούς, παθήσεις των αρθρώσεων, μειώνει την κούραση των αρθρώσεων.
 • St. πετρελαίου wort Ιωάννη. Αυτό είναι ένα αντι-φλεγμονώδη παράγοντα που μειώνει το πρήξιμο, προωθεί την ταχεία επούλωση των τραυμάτων.
 • Λάδι κέδρου. Ευωδιαστό λάδι που υπάρχει στο κρέμα Arthropan, έχει αναγέννησης, αντι-ρευματικές, καταπραϋντική επίδραση. Αποτελεσματική σε σοβαρή σωματική άσκηση, διαστρέμματα, κακώσεις, αρθρίτιδα. Επιστρέφει την ελαστικότητα των συνδέσμων.
 • Shilajit. Έχει μια πλούσια βιοχημική σύνθεση. Έχει ισχυρή αναγεννητική και θεραπευτική επίδραση. Διεγείρει τα κύτταρα κολλαγόνου, την αναγέννηση του χόνδρου και οστικού ιστού.
 • Εκχύλισμα πιπέρι καγιέν. Έχει ένα φαινόμενο του θερμοκηπίου, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
 • Το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού. Προάγει την επούλωση των επιφανειακών και των αρθρικών ζημιά.

Η σύνθεση της Ostelife επίσης πλούσια σε βιταμίνες C, PP, τα οποία συμβάλλουν στην ομαλοποίηση κυτταρικών μεταβολικών διεργασιών και να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματος.

Ενδείξεις και αντενδείξεις στη χρήση του Ostelifea να εφαρμοστεί

Αλοιφή Ostelifecan στη θεραπεία των υφιστάμενων παθήσεων και για την πρόληψη. Ενδείξεις για τη χρήση είναι:

 1. Κοινή και ρευματικούς πόνους?
 2. Αρθρίτιδα, αρθροπάθεια, διάφορες διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος?
 3. Stretching, τραυματισμός, τραυματισμοί?
 4. πόνους των μυών, σπασμοί?
 5. Φλεγμονή των κοινών σακούλες?
 6. Νευρίτιδα?
 7. Η κακή κυκλοφορία, η κινητικότητα των άκρων, μούδιασμα των δαχτύλων?
 8. Οστεοχόνδρωση της σπονδυλικής στήλης, έντονο πόνο στην περιοχή του ιερού οστού, πίσω?
 9. τραχήλου της οστεοαρθρίτιδας?
 10. κατάγματα των οστών?
 11. ουλές των ιστών, μετεγχειρητικής ουλές?
 12. σπονδυλίτιδα?
 13. Η ουρική αρθρίτιδα?
 14. Φλεβίτιδα, θρομβοφλεβίτιδα των επιφανειακών φλεβών.

Ο προληπτικός σκοπός της Ostelife είναι επίσης αρκετά εκτεταμένη. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το συμπλήρωμα για τους ηλικιωμένους, όταν οι αρθρώσεις χάνουν την ελαστικότητά τους, οι αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία εμφανίζονται στο χόνδρο που οδηγεί μια καθιστική τρόπος ζωής είναι «καθιστική εργασία», με το υπερβολικό βάρος, η οποία έχει μια ισχυρή πίεση στις αρθρώσεις, αθλητές.

Όσον αφορά τις αντενδείξεις, σε αντίθεση με τη χειρουργική επέμβαση, και ορμονικές ενέσεις, κρέμα Ostelife δεν τους, καθώς και ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν. Επιτρέπεται να ισχύουν για τις πληγείσες περιοχές και των ηλικιωμένων, καθώς και οι έγκυες γυναίκες, ακόμη και αλλεργίες. Το συμπλήρωμα είναι – φυσικά, και ως εκ τούτου, αβλαβή και πηγαίνει καλά με τα συμπληρώματα.

Οδηγίες για τη χρήση των Ostelifefrom πόνος στις αρθρώσεις

Η κρέμα είναι εύκολο να εφαρμοστεί στο σπίτι από τον εαυτό σας. Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες για την αρθροπάθεια, που εφαρμόζεται σε μια πορεία για να επιτευχθεί ένα σταθερό αποτέλεσμα ή μέχρι ένα μήνα, αν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο για την πρόληψη.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή: αποσπάσουν την επιθυμητή ποσότητα του συμπληρώματος στην παλάμη, το μασάζ στην προσβεβλημένη περιοχή του δέρματος, τρίψτε απαλά στην κρέμα και να αφήσει, δεν το πλύσιμο. Για καλύτερα αποτελέσματα, η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί τρεις φορές την ημέρα.

Η χρήση της κρέμας σύμφωνα με τις οδηγίες και η πορεία δίνει ένα θετικό αποτέλεσμα:

 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη διατροφή του κοινού κάψουλα.
 • Αυξάνει τον πληθυσμό των χονδροβλάστες, την αποκατάσταση κύτταρα των ιστών των χόνδρων.
 • Κρέμα Ostelife ενισχύει κλώνων κολλαγόνου στο αρθρώσεων, των χόνδρων. Απέτρεψε την καταστροφή του χόνδρου λόγω της υψηλής πίεσης επί των αυτών, χρόνιες και σχετίζεται με την ηλικία παράγοντες.
 • Βελτιώνει αρθρικό υγρό, kompensiruet aminoglycan, επιστρέφει ελαστικότητα στις αρθρώσεις που αποτρέπει την τριβή των επιφύσεων του οστού.
 • Εξαλείφει τον πόνο, οίδημα, φλεγμονή.
 • Εμποδίζει την αποδόμηση του χόνδρου και την ανάπτυξη της αγκάθια.
 • Βελτιώνει την κοινή απορρόφηση των κραδασμών, μειώνει το φορτίο στο χόνδρο, βελτιώνει την κινητικότητα της άρθρωσης.
 • Οι προστατευτικές ιδιότητες του σχηματιζόμενου κοινού από την επιβλαβή κύτταρα.
 • Έρχεται στην κανονική κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, πρόληψη ελαττωμάτων στα αιμοφόρα αγγεία και τις φλέβες.
 • Μέσω της χρήσης των Ostelifea επαναφέρει την ελαστικότητα και την σπαργή του δέρματος.
 • Εξαλείφει ερεθισμός από το δέρμα.
 • Αποτρέπει αλλαγές στις αρθρώσεις κατά τη διάρκεια precautionsthe αρθρίτιδα.
 • Εξαλείφει πρήξιμο, πόνο, την πρόληψη των παραβιάσεων των μικρών αρθρώσεων των ποδιών και των χεριών.
 • Η μείωση του πόνου κατά τη διάρκεια της οσφυαλγίας και ισχιαλγίας.

το πραγματικό σχόλια πελατών για το συμπλήρωμα Ostelife

Η κρέμα είναι πολύ της ζήτησης στην αγορά των βιολογικά ενεργών προσθέτων και φαρμάκων. Η αποτελεσματικότητα επιβεβαιώνεται από πολλές θετικές κριτικές για αρθροπάθεια.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Valeria 36 χρόνια μετά

I από την εφηβεία άρχισε να υποφέρει πίσω. Έχω μια διάγνωση της οστεοαρθρίτιδας. Σε τακτά χρονικά διαστήματα κλιμακώνεται και προσφέρει μεγάλη ταλαιπωρία: ακόμα νεαρή γυναίκα και μπορεί να περπατήσει σαν καμπούρα ηλικιωμένη κυρία. Προσπάθησε πολλά διαφορετικά εργαλεία, τρίβεται, κάντε κομπρέσες, μασάζ, ο βελονισμός. Όλα εις μάτην! Και τότε άκουσα για τα θαυματουργά αποτελέσματα των κέρατα ελαφιών στις αρθρώσεις και τα οστά. Αποφάσισε να βιώσουν την εξουσία τους και αγόρασε Arthropan. Εδώ είναι μόνο η πίσω «άρπαξε». Σε γενικές γραμμές, μετά από μια εβδομάδα λείανσης από τον πόνο, δεν έχει φύγει! Πήρα ένα μάθημα στο τέλος, χρησιμοποιείται ολόκληρο το βάζο. Έχει περάσει ένας χρόνος δεν θυμάμαι για το πίσω μέρος. Ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί.

Η Όλγα, 56 χρόνια

παρελθόν επαγγελματίας αθλητής μου. Πάντα ήταν υγιή, ισχυρή, κατάλληλα. Αλλά το γήρας άρχισαν να δείχνουν τις επιπτώσεις της ισχυρής σωματικής άσκησης. Τα γόνατα πληγώνει τρομερά, κροτάλισμα, ιδιαίτερα κατά την αλλαγή του καιρού. Ο γιατρός ενημέρωσε αμέσως συντηρητική θεραπεία, αλλά όταν δεν έδωσε κανένα αποτέλεσμα, προσφέρθηκε να κάνει τη χειρουργική επέμβαση. Ήμουν τελείως αντίθετη, τότε φοβάμαι να μείνω με ειδικές ανάγκες. Ένας φίλος στο νοσοκομείο, μαθαίνοντας για το φόβο μου, πρότεινα να δοκιμάσετε Ostelife. Αν αυτό δεν βοηθήσει τότε απλά πάνε για τη χειρουργική επέμβαση. Έπιασα αυτό το «άχυρο» και αγόρασε το συμπλήρωμα. Από τη στιγμή που άρχισε να χρησιμοποιεί, ένιωσα αμέσως βελτιώσεις! Έγινε πολύ πιο εύκολο να κινηθεί, ο πόνος είχε φύγει. Ο γιατρός μου δεν με πιστεύετε, όταν είπα για τα συναισθήματά μου. Αλλά τώρα ξέρω ότι καμία εργασία δεν θα είναι!

Vladimir, 42 χρόνια

Me σε μια όμορφη νεαρή ηλικία, στην ηλικία των 39, διαγνώστηκε με αρθρίτιδα. Περπατώντας έγινε κάθε μέρα πιο δύσκολη. Οι γιατροί επέμειναν στην χειρουργική επέμβαση. Αλλά αποφάσισα να μελετήσει το θέμα και να βρεθεί στο Arthropan διαφήμιση στο Internet εργαλεία, που υποσχέθηκε να με βάλει στα πόδια μου. Έχω μια παραγγελία μετά τη μελέτη της κρέμας. Μερικά κέρατα ελαφιών είναι που είναι το θαυματουργό συστατικό! Την 10η ημέρα της χρήσης ήμουν έτοιμος να χορέψει και να τρέξει ένα μαραθώνιο. Τώρα το γόνατο δεν ενοχλεί, αλλά είμαι ακόμα για την πρόληψη εφαρμόζεται η κρέμα αξιολογεί τακτικά μερικές φορές το χρόνο.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Αλοιφή Ostelife είναι ένα συμπλήρωμα που έχει δημιουργηθεί με βάση αρχαίες συνταγές των κατοίκων της Σιβηρίας. Το κύριο δραστικό συστατικό στη σύνθεση του είναι υδρόφιλο κέρατα ελαφιών κουκούλα Αλτάι. Η κρέμα βοηθά να θεραπεύσει πόνους στις αρθρώσεις και να βελτιώσουν την κατάστασή τους.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...